Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

Avortul – chirurgical şi hormonal – înseamnă CRIMĂ!

de Ligya Diaconescu | Aprilie 4, 2008

Şi este cea mai oribilă, căci mama îşi omoară propriul copil. Avortul, întrucât întrerupe o viaţă autonomă, care există în stare perfectă, constituie ucidere, embrionul fiind viaţă autonomă şi existentă de sine, persoană cu toate drepturile din momentul conceperii. Ovulul fecundat, embrionul, pruncul, copilul, adultul sunt simple stadii de evoluţie şi maturizare ale aceleiaşi vieţi omeneşti, a aceluiaşi om! Precum copilul ce s-a născut are dreptul la viaţă, aşa şi cel ce este în pântece, fie el de câteva luni, o zi sau un ceas, are acelaşi drept la viaţă ca şi ceilalţi oameni.

Astăzi în ţară se înregistrează aproape un sfert de milion de avorturi pe an! Un sfert de milion de crime asupra unor suflete nevinovate!

“Dreptul la Viaţă” este o campanie naţională anti-avort iniţiată de către Cristian Drossu şi promovata prin intermediul websiteului www.valceaplus.net.

Detalii, mărturii despre avorturile chirurgicale şi hormonale puteţi găsi aici – http://valceaplus.net/2007070820/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html. Vă invităm să postaţi în partea inferioară a paginii comentariile dumneavoastra legate de aceastp iniţiativă.

Alăturaţi-vă campaniei naţionale “Dreptul la Viaţă”! STOP AVORTURILOR chirurgicale şi hormonale, STOP VĂRSĂRII DE SÂNGE NEVINOVAT!

Topice: Diverse | 4 Comentarii »

4 răspunsuri to “Avortul – chirurgical şi hormonal – înseamnă CRIMĂ!”

 1. Angela Muthi spune:
  7 Aprilie 2008 la 17:15

  Sunt mama a patru copii, şi este peste putere mea de a înâelege cum o viitoare mamă poate să-şi ucidă fără milă pruncul cel poartă în pântece. Nu vreau să judec pe nici una din astfel de femei, dar trebuie spus clar şi răspicat AVORTUL ESTE CRIMĂ. Mi-e sincer milă atât de aceste suflete nevinovate, ucise de propiile mame, dar şi de aceste biete femei care sunt orbite şi nu realizează că Dumnezeu va cere din mâinile lor singele nevinovat. Stop opriţi-vă mame care credeţi că un copil este o povară, pocăiţi-vă cereţi iertare.
  DOAMNE AI MILĂ DE ACESTE MAME UCIGAŞE.

 2. naşterea spune:
  24 Aprilie 2008 la 11:56

  Naşterea unui copil este un dar divin, o să mă alatur şi eu acestei campanii anti avort prin site-ul meu http://www.sarcina-nasterea.ro!

 3. glorya spune:
  7 Septembrie 2008 la 23:32

  Aşa este… dar eu am 14 ani… şi nu ştiu sigur dacă am rămas sau nu! Ce o să îmi spună părinţi mei? Cum o să reacţioneze dacă le dau vestea că sunt însărcinată? O să îmi spună să fac avort? Mie îmi este frică! Şi sincer îmi pare rău că am facut pasul ăsta de la ani ăştia! Dar şi voi ştiţi că la vârsta noastră luăm totul în joacă… cand suntem în fapt nu gândim… dar după ce ne dăm noi seama ce am făcut ne pare rău şi din păcate am vrea să dăm timpul înapoi… Sfătuiţi-mă şi pe mine voi mamelor care ştiti mult mai multe despe chestile astea!!! Cu respect şi mii dee multumiri Andreea!!!!!!!!

 4. Alex andra spune:
  18 Iunie 2009 la 20:44

  Bună tuturor femeilor!!! Bine spune doamna de mai sus însă vă rog ascultaţi însă doar dacă te iei după biblie dar nu şi gândit bine în acelaşi timp! Gandiţi-va la milioane de copii care au fost aduşi pe lume şi care se chinuie să poată să mănâce, cei care cerşesc, cei care sunt bolnavi de boli incurabile şi atunci ce rost mai au în viaţă? Doar să se chinuie pentru că sunt în viaţă treziţi-vă şi lăsa-ţi femeile în pace să facă un bebe şi să nu aibă să-i dea pâine sau mai rău un acoperiş ce naiba să chinuie o viaţă întreagă de neajnsuri??????? E mai bine aşa?????????????????