Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

Frumoasa blondă, poetă, la margine… de România

de Ligya Diaconescu | Aprilie 14, 2008

Mariana TănaseUn artist deosebit, născută la mal de ape, în Brăila, din albastrul Infinitului şi clinchet de valuri prevestitoare de succes, Mariana Tănase, veşnic frumoasă şi tânără atât la trup cât şi la suflet, modelează. Nu argilă sau stâncă, nu lut ci… sufletele micuţilor elevi ai cărei profesoară este la Şcoala de Artă din Brăila. Numeroase premii ale copiilor plini de har i-au ţesut din mândrie şi recunoştinţă o cunună de lauri, maestrului, călăuzei, mamei, profesoarei Mariana Tănase.
Mariana, cu timp prea puţin pentru sine, poet şi artist plastic ne dăruieşte tot ce e mai frumos exprimat în cuvinte, rotunde, frumoase şi pline, transpuse în picturile-i reprezentative. Şi pentru că Mariana Tănase se află cu pruncii pe care-i călăuzeşte, la un nou concurs, ne-a trimis spre încântarea privirii şi a inimii aceste superbe imagini, picturi realizate prin contopirea versurilor care alearga în voie, asezandu-se pentru dumneavoastră, cititorii noştrii, într-un ungher al sufletului, pe şevalet!
Cu siguranţă doriţi să o cunoaşteti pe superba Mariana Tănase…
Cu siguranţă în paginile revistei noastre o veţi întâlni şi cunoaşte în întreaga splendoare a chipului, a muncii de-o viaţă, a drumurilor prin întreaga lume spre măreţia triumfului cunoaşterii frumosului, noului, veşniciei, sorbită cu patos de frumoasa blondină pe care, când o vezi ăţi aminteşti de superbele grădini franţuzeşti şi castele, de mister, de vraja, de dorinţa-i de a-i staîn permanenţă în preajmă.

Amurgul…
iubirea.jpg
Ploaia

Topice: Biografii | Comments Off on Frumoasa blondă, poetă, la margine… de România

Comentarii închise.