Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

Festival Naţional de Proză “Liviu Rebreanu”

de admin | Iulie 18, 2008

În perioada 27-29 noiembrie 2008, la Bistriţa, va avea loc cea de-a XXVI-a ediţie a Festivalului Naţional de Proză “Liviu Rebreanu”. Concursul, ce se va desfăşura cu acest prilej, este structurat pe mai multe secţiuni: 1.Concurs pentru volume de proză şi eseu, editate în perioada: noiembrie 2007 – octombrie 2008. La acestă secţiune se va acorda şi un premiu pentru volum de debut. Cei interesaţi vor face precizarea, în fişa de înscriere, că este debutant. 2 Concurs de proză în manuscris pentru autori nedebutaţi editorial – limită de vârstă 10-30 ani.

Autorii de volume publicate au dreptul să se înscrie în concurs cu maximum două titluri, în trei exemplare, însoţite de o fişă de înscriere (necesară de a fi completată şi în cazul debutanţilor în volum) care va cuprinde: numele şi prenumele autorului; domiciliul, nr. de telefon; profesia; locul de muncă; locul şi data naşterii; secţiunea de concurs la care participă; volumul / manuscrisul înscris în concurs; instituţia pe care o reprezintă, premii obţinute la alte concursuri, alte însemnări.

Autorii nedebutaţi se vor înscrie în concurs cu manuscrise dactilografiate la două rânduri, în doua exemplare ce nu vor depăşi 15 pagini de autor şi vor fi semnate cu un moto ce se va regăsi şi pe plicul sigilat, care va conţine fişa de înscriere a autorului. Manuscrisele semnate cu numele autorului nu vor fi luate în considerare.

Toate volumele şi manuscrisele pentru concurs vor fi trimise până la data de 1 noiembrie 2008 (data poştei), pe adresa: Casa de Cultură a Sindicatelor Bistriţa, str. Al. Odobescu nr. 3, Bistriţa, cod 420043, judetul Bistriţa-Năsăud.

Pentru fiecare secţiune vor fi acordate premii în bani, plachete şi diplome.

Marele premiu “Liviu Rebreanu” se va acorda de către Uniunea Scriitorilor din România.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0263/23.33.45; 0745/970250 sau 0788/51.56.00.

Topice: Diverse | Comments Off on Festival Naţional de Proză “Liviu Rebreanu”

Comentarii închise.