Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

Sibiu – Lirismograf – Concurs literar pentru tineri

de admin | Iulie 9, 2008

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu organizează a opta ediţie a concursului literar “Lirismograf”, adresat tinerilor între 17 şi 30 de ani, organizat pe aptru secţiuni: Poezie, Proză/Eseu, Dramaturgie şi Critică literară.
Lucrările vor avea maximum 10 (zece) pagini format A4 pentru poezie, respectiv 15 pagini pentru celelalte secţiuni – toate vor fi dactilografiate la 1,5 rândurI, cu caractere de 12 şi semnate cu un motto ales de autor. În alt plic mai mic, închis, pe care va fi scris acelaşi motto, vor fi menţionate prenumele, numele, adresa (inclusiv de e-mail, numărul de telefon ale autorilor. Lucrările vor fi expediate în plic închis, cu plicul mic cu tot, pe adresa Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu, OP 6, CP 21, cod 550324 Sibiu, până la 1 septembrie 2008 (data poştei). De asemenea, în varianta electronică, vor fi trimise la adresa ccssibiu@yahoo.comAceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. (sau direct la sediul de pe Calea Dumbrăvii nr. 34A).
În urma jurizării cele mai bune lucrări vor intra în autobiologia CONEXIUNI, volumul VIII, ce va fi primit de toţi participanţii. Rezultatele vor fi publicate pe www.casastudentilor.ro.

Relaţii la telefon 0269/21.28.83 şi 0269/21.04.43.

Sursa: cotidianul “Tribuna”, Sibiu- Lirismograf

Topice: Diverse | Comments Off on Sibiu – Lirismograf – Concurs literar pentru tineri

Comentarii închise.