Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

Don Elvis în Concert

de admin | Februarie 25, 2009

După succesele discografice recente “Divino Amore” şi “Christmas Songs”, două albumuri care au ajuns chiar în mâinile Sfântului Părinte Papa Benedict al XVI-lea mulţumind prin intermediul unei scrisori dar şi “în casa” unor personalităţi din lumea spectacolului italian (Al Bano, Alba Parietti, Alessia Merz, Adriana Volpe)  apreciind calitatea  efortului depus, preotul Antoniu Petrescu (DON ELVIS), cu ocazia sărbătorii sfţntului Gabriel al Adoloraţiei, se va urca “on stage” pe 1 martie 2009 pentru a întâlnii tinerii comunităţii din Trasacco.

“Un mod, ne spune Don Elvis, de a redescoperii bucuria de a trăi, de a se simţi plini de viaţă şi de a împărtăşii emoţii care, din ciuda problemelor s-au stins… Lumea, are nevoie de a ieşii din acest “bombardament” trist al vicisitudinilor de zi cu zi. În viaţă, există multe lucruri care trebuiesc descoperite, evenimente la care să participăm, persoane de cunoscut şi mult de primit şi de oferit“. 

Don Elvis va fii însoţit de “Personal Staff”, de o trupa de balerini şi de grupul muzical RIVERS.

Spectacolul va începe la ora 21.00, în biserica S. Cesidio şi programul va fii articulat şi dinamic, trecând de la genul muzical gospel (Miracle of Rosary) la rock “n” roll (Jailhouse Rock).

www.antoniupetrescu.com

Topice: Diverse | Comments Off on Don Elvis în Concert

Comentarii închise.