Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

IMPLICĂ-TE

de Ionuţ Jercan | August 22, 2009

„Radio SIMBOL – un radio ortodox pentru românii de pretutindeni” este o inițiativă ce se bazează pe voluntariat. Proiectul nu urmărește atragerea unor foloase materiale pentru cei ce au lansat radioul sau pentru cei care întrețin activitatea acestuia. Eventualele fonduri ce vor fi strânse vor fi folosite atât pentru îmbunatatirea calității programelor noastre, cât și pentru organizarea unor acțiuni în concordanță cu misiunea și statutul radioului.

În prezent Radio SIMBOL emite pentru 32 de ascultători simultan. În funcție de modul în care va fi primit radioul, ne puteți ajuta pentru a extinde serviciile noastre.

Puteți sprijini Radio SIMBOL astfel :
– trimițând linkul radioului prietenilor și cunoscuților dumneavoastră ;
– activând pe blog, ca editor al știrilor ce vor fi postate aici ;
– ajutându-ne să îmbogățim baza de date a radioului (muzică, predici, etc);
– implicându-vă în activitatea radioului ;
– promovând campaniile pe care le vom organiza ;
– nu în ultimul rând, lăsând mesaje pe această pagină, scriindu-ne care sunt așteptările dumneavoastră față de acest radio, ce ați vrea să se modifice la actualele programe

Pentru a intra în legătură cu noi folosiți datele de contact disponibile la pagina „Contact” sau lăsați un mesaj pe această pagină.

Dacă dețineți un blog sau un site ortodox ne puteți ajuta să promovăm Radio SIMBOL afișând următorul mesaj – „ „Radio SIMBOL – un radio ortodox pentru românii de pretutindeni”
Radio SIMBOL este un radio ortodox on-line ce se adresează în primul rând românilor din diaspora, dar nu numai. Apariția acestui proiect se datorează dorinței de a mijloci întoarcerea românilor de pretutindeni la adevăratele valori ale poporului nostru, în primul rând la stâlpul ce a susținut de-a lungul veacurilor unitatatea acestui neam, și anume – ortodoxia.”, însoțit de una dintre următoarele imagini:

Logo Radio SimbolBanner Radio Simbol

Topice: Diverse | Comments Off on IMPLICĂ-TE

Comentarii închise.