Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

COPILĂRIA COPIILOR NOŞTRI ESTE CUMPLIT AMENINŢATĂ! (1)

de Adrian Botez | Septembrie 30, 2009

Mărturisesc că, în copilărie, chiar dacă nu urmăream desenele animare cu un interes deosebit, îmi făceau plăcere unele… – şi,. dintre toate, mai mult şi mai mult, cele purtând „pecetea” Casei de Filme Walt Disney.
După 1989, văzând ce oribilităţi grosolane ies pe piaţa desenului animat (era şi încă este vorba, în primul rând, de producţiile japoneze, dar nu numai! – pline de monştri terifianţi şi de o violenţă dezgustătoare!), mi-am şi pus problema că desenul animat, ca plăcere pentru copii, a dispărut… – şi mă încerca o oarece nostalgie, pentru filmele, cu desene delicate, producţii ale Caselor Walt Disney…Consideram (cât de naiv, cât de greşit, dintr-o anume privinţă!) că desenele animate începuseră să facă parte din educaţia copiilor…
Da, nu eram departe de adevăr…dar, CE FEL DE EDUCAŢIE, DE LA CINE VENITĂ ŞI SPRE CE ANUME ORIENTATĂ?! Aceste întrebări, din păcate, am ajuns să mi le pun acum, la bătrâneţe…Se pare, că demonul pândeşte, azi, cu o precădere perversă, în potirul florilor „frumoase” (asemănătoare florilor carnivore, care se împrumută culori mai ameţitor de ispititoare, tocmai pentru a-şi atrage şi hipnotiza, fatal, victimele!), demonul se oploşeşte şi se tolăneşte, cel mai în siguranţă, între petalele vopsite în culorile cele mai atractive…atractive spre moartea Duhului…
Era de aşteptat, de altfel, dacă ne gândim realistic, cu un pic de logică masonică din „conteporaneitatea” iminenţei instaurării Guvernului Mondial . De ce aşa? Păi, unde poţi să loveşti în plin, fără nicio teamă de apărare, de reacţie minimă? Răspunsul aproape că vine de la sine: ÎN SUFLETUL NEVINOVAT, FĂRĂ APĂRARE, AL COPILULUI!
…Iată câteva file de istorie adevărată, „jupuită” de orice idealisme, descătuşată de iluziile de bun-simţ, dar naive, extrem de periculoase pentru viitorul Duhului Umano-Divin Terestru – file de istorie dezvăluitor-acuzatoare, privind Casa de Filme Walt Disney – dar şi tot ceea ce ţine de numele acestui mason de o perversitate uluitoare, de un cinosm aproape incredibil. Le-am aflat, datorită semnalării din partea unui prieten, dl Ioan Enache, a sitului www.ne-cenzurat.ro/index.php?…: DEZVĂLURI CUTREMURĂTOARE DESPRE INTERESELE CRIMINALE ŞI TEHNICILE DE PROGRAMARE MENTALĂ DIN SPATELE COMPANIEI ŞI PRODUCŢIILOR DISNEY.
NU avem ca ţintă a dezvăluirii pe sărmanii copii, în primul rând – ci tragem un semnal de alarmă, cu precădere, înspre părinţii de copii, mizând pe dragostea şi grija acestora faţă de Duhul curat al propriilor lor copii – deci, ne adresăm, cu încredere şi nădejde, spiritului de responsabilitate al părinţilor de copii. Celor care, după nădejdea noastră, nu vor accepta ca aceia care sunt carne din carnea lor, şi care sunt Duh din Duhul Dumnezeiesc, să moară spiritual, CHIAR SUB OCHII LOR ÎNGROZIŢI ŞI ULUIŢI/NEDUMERIŢI!… – devenind asemeni fiarelor turbate, sau ale celor mânate, strict, de instinctele junglei!
Ştim că niciun copil nu va înţelege şi nu ne va crede, pentru că NU are, încă, sufletul maculat de cunoaşterea diavolului: această cunoaştere, din păcate pentru om…, dar şi din fericire pentru spiţa omenească (pentru că omului îi este îngăduit, de Dumnezeu, prin copilărie, încă păstrarea sentimentului paradisiac şi i se dă, prin copilărie, un răgaz al simţirii nevinovăţiei/imaculării pe care proto-părinţii au avut-o şi au pierdut-o, din proprie vină, în Paradis…- dar şi ca nostalgie care marchează întreaga viaţă a omului şi chiar unul dintre chipurile de pre-gustare a Paradisului, pentru ca omul să nu piardă nădejdea şi să conştientizeze, foarte realist, de unde vine şi înspre ce se duce…!), această cunoaştere a “celui viclean” şi a uneltirilor sale vine în Duhuri, ziceam, ceva mai târziu, odată cu maturizarea omului…Deci, ne adresăm celor care s-au maturizat întru Duh, celor care ştiu bine ce sens abisal-avertizator poartă în vorbele ei de sfârşit, Rugăciunea lui Iisus Hristos Mântuitorul, care pe Sfinţii Apostoli îi învaţă cum să se roage, simplu şi cu totul non-fariseic, DAR ESENŢIAL, către Dumnezeu-Tatăl Ceresc – da, finalul rugăciunii Tatăl nostru nu ne lasă niciun dubiu, asupra necesităţii PERMANENTEI NOASTRE VEGHI SPIRITUALE “…şi ne izbăveşte de cel viclean! Amin!”
Părinţii va trebui să le spună copiilor lor şi să le şi demonstreze (cu argumente luate din cercetările unor oameni care doresc ca Binele Dumnezeiesc să se instaureze în viitorul omenirii, iar nu Guvernul Mondial Mancurtizant al Satanei Ucigaşe a Trufiei şi Nepăsării Criminale – Guvern al celor puţini şi demonizaţi/luciferizaţi, care vor să-i zdrobească spiritual/transforme în sclavi mentali, pe cei mulţi şi neatinşi de Marea Prihană A Superbiei Satanei!), cu binişorul, dar şi cu o fermitate a insistenţei blânde, unde stă ascuns „cel viclean”…! În cazul de faţă, „cel viclean” stă, îmbrăcând forme extrem de perverse, chiar în „lucrarea” satanică a Companiilor Walt Disney şi în producţiile Caselor de Filme Walt Disney!
…Iată chipul Satanei, disomulat sub acela al puritanismului: „Cum a reuşit Walt Disney să-şi construiască imaginea de om cu o moralitate ireproşabilă? În timp ce Hollywood-ul era frământat de scandaluri, în compania fondată de Walt Disney erau aplicate standarde stricte. În anii ’30, Disney avea un cod al uniformei, care le cerea bărbaţilor să poarte cravată, iar femeilor fuste de culoare închisă. Dacă vreun bărbat se uita provocator la o femeie la studiourile Walt Disney, risca să fie dat afară imediat. În anii ’50, dacă vreun angajat era auzit spunând nu contează ce fel de înjurătură era concediat instantaneu, indiferent cine era. Disney nu le permitea angajaţilor săi de sex masculin să aibă păr pe faţă, deşi el însuşi purta mustaţă. Nu era admis să existe alcool în cadrul studiourilor, deşi el însuşi consuma o cantitate foarte mare în biroul său.. La început, Walt nu le permitea artiştilor săi să deseneze personaje nud. Aceste reguli stricte nu izvorau dintr-o adevărată convingere morală, ci din necesitatea de a se asigura că reputaţia Disney rămâne nepătată.
Astfel de reguli morale stricte sunt paravanul pentru a ascunde multe, de la un puternic sentiment de vinovăţie, până la ritualuri satanice. De exemplu, Hitler se spăla obsesiv pe mâini de mai multe ori pe zi. Şi despre Disney se povesteşte că se spăla pe mâini de mai multe ori pe oră, în fiecare oră. Walt Disney făcea eforturi mari pentru a menţine o imagine nealterată asupra afacerii sale. De exemplu, el a scris o reclamaţie foarte vehementă atunci când un personaj din desenele sale animate a apărut într-o reclamă la bere. La fel ca şi în cazul lui Billy Graham (cel mai renumit predicator baptist american din prima perioadă a secolului XX, mason de gradul 33), „iluminaţii” şi-au oferit toată susţinerea pentru promovarea lui Walt Disney.”

Dar cine era CU ADEVĂRAT, acest “campion al moralei”!?
“Walt Disney era mason de grad 32. La casa sa de vacanţă din Palm Springs obişnuia să joace golf împreună cu Ed Sullivan şi Bob Hope, ambii masoni de grad înalt. Dacă Disney era atât de nepătat şi bine intenţionat, cum de avea astfel de prieteni apropiaţi?

Alt prieten apropiat al său era Ronald Reagan. Ambii erau masoni de grad înalt şi proveneau din medii socialiste, ambii erau informatori FBI şi ambii erau implicaţi în abuzuri făcute asupra „sclavilor” controlaţi mental. Walt a susţinut mereu, plin de generozitate, campaniile politice ale lui Reagan, iar acesta din urmă i-a oferit favoruri politice lui Disney, în calitatea pe care o avea de guvernator al Californiei. Ronald Reagan şi prezentatorul TV, „iluminatul” Art Linkletter, l-au susţinut foarte mult în public pe Disney. Printre ocultiştii faimoşi care au susţinut industria Disney pe parcursul timpului se numără: Bob Hope, Sammy Davis Junior, Frank Sinatra şi familia Clinton. Uriaşul parc de distracţii construit de Disney, Disneyland, a fost vizitat de-a lungul timpului de toţi preşedinţii americani, de la Dwight D. Eisenhower la George Bush Jr., împăratul Akihito al Japoniei, toţi regii „iluminaţi” ai Danemarcei şi ai Belgiei, cel de-al treilea preşedinte al Egiptului – Anwar El Sadat, Robert Kennedy, fostul dictator al Indoneziei – Suharto, şahul Iranului – Mohamed Reza Pahlavi.
Disney a primit de la începutul carierei sale premii de recunoaştere de la multe organizaţii promotoare ale Noii Ordini Mondiale, cum ar fi loja masonică B’nai B’rith, de la care a primit titlul de „Omul anului”; Camera de Comerţ i-a dăruit în anul 1936 premiul anual „Tânăr remarcabil”; instituţiile Yale şi Harvard i-au dat medalii de onoare. Cei care se ocupau de imaginea lui Disney exercitau o presiune imensă asupra oricui insinua măcar că Walt Disney nu ar fi arhetipul perfecţiunii binevoitoare şi al moralităţii ideale,” declară Leonard Mosley în cartea sa „Disney’s World
” Înaintea celui de-al doilea război mondial, FBI şi CIA l-au recrutat pe Walt Disney ca informator. Documentele obţinute recent din arhivele FBI arată clar că Walt Disney a fost agent informator plătit al FBI-ului. Aceleaşi documente secrete dezvăluie faptul că Walt Disney a fost mai târziu promovat într-o funcţie importantă şi alţii îi raportau lui. Şi scriitorul Marc Eliot susţine că, în 1940, şeful FBI din acea vreme, John Edgar Hoover, i-a propus lui Walt Disney să devină informator al serviciilor americane de informaţii interne al SUA. Eliot povesteşte că Disney era un conservator notoriu şi avea slăbiciune pentru tot ceea ce era american. Cu toate acestea, despre Disney se vehiculau şi anumite zvonuri cum că acesta era informator dublu, servindu-i şi pe sovietici.

Walt nu a avut nicio remuşcare să participe la „vânătoarea de vrăjitoare” declanşată în vremea aceea în citadela filmului împotriva acelora care simpatizau cu comunismul. Aceasta a pus pe jar Comisia pentru Activităţi Antiamericane a Congresului, printr-o interminabilă perindare de martori „prietenoşi” care şi-au denunţat prietenii, acuzându-i de comunism şi antiamericanism şi ruinându-le cariera.

Colaborarea cu FBI i-a servit lui Disney pentru a-şi controla personalul de desenatori cu înclinaţie spre grevă, nemulţumiţi de locul de muncă şi având tendinţa de a se înscrie în sindicat pentru a protesta faţă de salariile mizere oferite de patron. Unul dintre desenatori, care s-a confruntat cu represalii pentru că a participat la o grevă în 1941, a mărturisit că „Disney a refuzat să recunoască talentul desenatorilor săi care au lucrat ore în şir în laboratoarele sale la preţuri scăzute şi care au rămas nişte iluştri anonimi.”

În 1993, atunci când a apărut ştirea că Disney a lucrat ca agent secret pentru FBI, fostul şef al CIA, William Hedcock Webster, a contribuit alături de familia lui Disney la acoperirea acestui scandal. Webster a apărut la TV şi a spus că Walt nu a avut niciodată legătură cu FBI-ul. Unul dintre multele cazuri scandaloase în care era implicat Walt era acela al unei fetiţe de şase ani, Rose Marie Riddle, care fusese abuzată sexual şi dispăruse în 1961. Conform documentelor din arhivele FBI, agentul FBI W. G. Simon fusese cel care se întâlnise cu Walt pentru a discuta despre acest caz. Acelaşi Simon este una dintre persoanele care au declarat mincinos pentru public cum că Disney nu ar fi fost niciodată agent FBI. Ne întrebăm de ce este atât de important pentru FBI şi CIA să ascundă faptul că Walt Disney a fost agent FBI?

Un alt fapt divers interesant este că de-a lungul timpului Disney a folosit în mod repetat metode nu tocmai cinstite, dar sigure, de a obţine proprietăţi în teren. Acesta se înţelegea cu oficialii guvernamentali şi bancherii locali pentru ca familia sa, directorii Disney şi acţionarii Disney împreună cu familiile lor să reuşească să cumpere proprietăţile dorite pe care, după o anumită perioadă de timp, aceştia le vărsau în contul corporaţiei. Un exemplu ar fi Parcul de Istorie Americană din Virginia, din care Disney deţine 1800 de acri (peste 7284,42 hectare).”
.

…Ce urmărea, de fapt, “lucrarea” sa? Ce se ascunde, în spatele aparenţelor “serafice” a imaginilor filmelor walt-disney-ene şi în spatele “onorabilităţii” creatorului lor?

“<<În spatele faţadei plăcute a lui Disney se găsesc producţii de filme hard porno, snuff (filme care presupun filmarea unei crime), prostituţie, controlul minţii precum şi atragerea mai multor generaţii de oameni către practicile de vrăjitorie>>, susţine Fritz Springmeier, în cartea „Deeper Insights into the Illuminati Formula”. În America, nimeni nu a mai vândut ocultismul negru şi vrăjitoria aşa cum au făcut-o fraţii Disney. Film după film, acestea au fost aduse în atenţia publicului sub masca aşa-zisei distracţii. De exemplu, „Întoarcerea de pe muntele vrăjitoarelor” a fost una dintre cele mai mari promovări făcute vreodată vrăjitoriei.

Vincent Price a fost unul dintre principalii ocultişti care a introdus în lume multă oroare ocultă prin cărţile şi scenariile pe care le-a scris. A lucrat câteva proiecte pentru Disney şi a fost vocea lui Ratigan din „Marele şoricel detectiv”.

În ce priveşte filmele pentru adulţi, la un moment dat Disney a rămas dator sindicatelor. Pentru a putea plăti datoria, a început în secret să producă o cantitate mare de filme porno. Fritz Springmeier afirmă că directorul Joe Roth al studiourilor Walt Disney se ocupa de asemenea cu conducerea studiourilor Touchstone, Miramax, Hollywood, „care sunt toate create pentru a ascunde producţia de filme pentru adulţi aparţinând lui Disney”.

…Doar atât? O, NU! SATANA ESTE MULT MAI SEDUCĂTOR ŞI MAI CUMPLIT, MAI “HARNIC CRIMINAL, MAI CUMPLT “INVENTIV”, ÎN “OPERA” LUI , PRIN CARE SPERĂ SĂ NE CÂŞTIGE (PRIN DIZOLVAREA-RENEGAREA DUMNEZEIRII DIN ELE…) DUHURILE!!!

“Pare greu de crezut că desenele animate cu care cresc copiii noştri abundă de mesaje sexuale subliminale? Vă oferim câteva astfel de exemple, pentru a vă convinge singuri. Internetul abundă de analize detaliate ale unor filme de desene animate produse de Disney, care ascund astfel de mesaje subliminale.

În „Mica Sirenă”, unul dintre turnurile castelului (a treia coloană de la dreapta la stânga) prezintă un organ sexual masculin în erecţie.

Chiar şi preotul care oficiază o nuntă în desenul animat intră la un moment dat în erecţie.

În spatele cuvintelor cântecului din Mica Sirenă „Kiss the girl…” se află un grup Jamaican care pronunţă cuvinte africane pentru a blestema fiecare persoană care priveşte.
În filmul Alladin, dacă rulaţi încet filmul el spune foarte repede ca să nu se înţeleagă „good teenagers, take off your clothes” – „dragi adolescenţi, dezbrăcaţi-vă”.

Un alt desen animat faimos este “Pocahontas”. Faţă de povestea originală, Disney „a uitat” să precizeze că personajul principal se converteşte la creştinism.

Filmul animat ,,Lion King”– „Regele leu” conţine de foarte multe ori mesajul subliminal cu cuvântul „sex” şi „lie” (lie înseamnă a minţi). Dacă priviţi filmul Regele Leu cu încetinitorul, în multe imagini apare cuvântul sex. Una dintre cele mai evidente este în momentul când leul loveşte cu labele în pământ: În mijlocul particulelor de praf care se ridică, pe mijlocul ecranului, se formează cuvântul „sex”.

Mesaje subliminale cu cuvântul „sex” pot fi găsite şi în „Frumoasa şi bestia”.

“Gargoleys” este un serial de televiziune de desene animate, care este pură demonologie. Ideea principală a serialului este aceea că o rasă de demoni protejează New York City. Unul dintre personaje se numeşte Demona.
În interviul doctorului James Dobson, din cadrul emisiunii TV „Focalizare asupra familiei”, apare Mickey Mouse prezentând ultima producţie a lui Disney: cartea de benzi desenate „Crescând Homosexual”. În prezentarea cărţii „Crescând Homosexual”, purtătorul de cuvânt al Disney îi invită pe toţi adolescenţii de sex masculin să exploreze „frumoasa lume a homosexualităţii”.

va continua….

Topice: Meditaţii | Comments Off on COPILĂRIA COPIILOR NOŞTRI ESTE CUMPLIT AMENINŢATĂ! (1)

Comentarii închise.