Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

DICTATURA BANCHERILOR U.E.

de Adrian Botez | Noiembrie 22, 2009

– sau: Ceea ce guvernanţii noştri refuză să ne dezvăluie… –

De multă vreme ştiam (şi chiar am spus-o!), despre dictatura mondială a BANCHERILOR, adică a virtualităţii mincinoase a computerelor fosforescente, asupra realităţii dureroase…Dar zilele acestea am avut chiar dovada, dublată de aflarea unui semen european/francez, de aceeaşi convingere şi de acelaşi potenţial de revoltă, precum al meu…
S-o luăm pe rând. Pe 15 ianuarie 2008, televiziunile române, în loc să-şi rezerve loc pentru comemorarea genialului şi vizionarului spirit eminescian, s-au înghesuit, care mai de care, să prezinte ştirea conform căreia (după o săptămână, aproape, de blegire serioasă a leului, faţă cu muşcătura de cobră a „euro”…) dnii Tăriceanu (prim-ministru al României, pe atunci…) şi Mugur Isărescu ( guvernator al B.N.R., neclintit în post sub toate stăpânirile, “cu toate partidele, ca românul imparţial”…) se vor duce la Strasbourg-Bruxelles, pentru ca să facă “lobby” pentru România, că, cică, “nu merită” ţara noastră tratamentul acesta (…catastrofic, fie vorba între noi…de ne ofileşte leul, de oricâtă “noutate” ar fi el, în raport cu euro, moneda la care, din 2012, vom fi “înhămaţi”, zor-nevoie…sau: de voie-de nevoie!).
Că nu merităm să fim vizitaţi şi spoliaţi de toţi “tunarii” şi “ţeparii”, care vin, acum mai dihai decât oricând, dinspre UE („ţeparo-tunari”dintre măcelarii cei aduşi de Ion Ţiriac la masacrul porcilor mistreţi româneşti, pe moşia sa de la Balc… – acelaşi Ţiriac care, prin 1997, avea de gând să trântească, vis-à-vis de Mânăstirea Voroneţ, un motel, cu grătarul de mititei căţărat până sub nasul sfinţilor şi voievoilor, de pe zidurile sfintei ctitorii a lui Ştefan…!!!) şi, după ce au dat “lovitura, trec banii peste graniţă, şi ne lasă mai săraci cu câteva miliarde de euro pe an… – asta o ştim şi noi! Nu e nevoie de aerele de binefăcători, arborate de aceşti doi trădători, care tocmai ei au permis, dimpreună cu “cumnaţii” lor politici din celelalte guvernări ale pustiei/pustei româneşti postdecembriste…
Problema este alta: de ce ne-aţi băgat cu forţa (fără consultare referendară!), panglicarilor, într-un viespar cumplit, din care înseşi popoarele care, chipurile, au stat la “baza” ctitoriei UE (şi azi mă voi referi, în primul rând, la Franţa lui Jean Monet…), ar vrea, acum, să iasă, dar…NU MAI POT!!!…DE CE???!!! CU CE DREPT???!!! De ce, briganzilor, aţi minţit poporul român că UE este “Paradisul”, “unica noastră şansă” economică…etc. – câtă vreme UE se dovedeşte a fi, în realitate, cea mai anti-democratică structură născocită, vreodată, de om…o veritabilă capcană a popoarelor/naţiunilor!!! Până şi Hitler a fost ales democratic!!! – …spre deosebire de CIG (Conferinţa Inter-Guvernamentală) – NEALEASĂ!, de Comisia Juridică UE – NEALEASĂ!, de Consiliul de Miniştri al UE – NEALES!!!!(..doar Parlamentul UE este ALES, dar sunt create, în jurul său TOATE BLOCAJELE DE FUNCŢIONARE!!! – spune, pe bună dreptate, în Reţeaua Voltaire, dl prof. Étienne Chouard, politolog din Marsilia, cel care afişează pe blog-ul său analizele Proiectului de Tratat Constituţional European – şi căruia celebra ziaristă elveţiană Silvia Cattori îi ia un amplu interviu (cf. “Etienne Chouard: Tratatele europene servesc intereselor celor care le scriu).
De ce, “binefăcătorilor” dâmboviţeni, aţi tăcut mâlc, asupra unui punct esenţial: cum şi dacă se poate ieşi din structurile UE, dacă, deodată, ţi se revelează Adevărul şi constaţi că…nu-i de tine şi de ţara/poporul ta/tău?!
Pentru că, iată ce ne dezvăluie dl Chouard, răspunzând la întrebarea Silviei Cattori: “Cum ar putea ieşi din Uniune, un stat care şi-ar dori asta? Este aplicabilă această măsură?” – Etienne Chouard: “Nu-i deloc simplu să ieşi din UE şi asta ar costa foarte scump (n.n.: despre aceste costuri n-aţi vorbit NIMIC, de parcă ar fi privit nu poporul român, DIRECT!!! – ci niscaiva populaţii din Constelaţia Orion… – “discreţilor”…! – nemernici mincinoşi ce sunteţi!); ar trebui un guvern foarte puternic determinat (n.n.: nici nu mă îndoiesc de “determinarea” unui guvern, care a ţinut România, în 2008, o lună şi mai bine, fără Ministru de Justiţie, cum a ţinut-o mai an, tot cam atâta, fără Ministru de Externe…!). Această situaţie de non-întoarcere mă face să mă gândesc la AGCS (Acordul General asupra Comerţului/Serviciilor), de unde NU SE MAI POATE IEŞI(s.n.): acest acord (negociat şi semnat fără să ni se vorbească, ÎN CEL MAI MARE SECRET “- n.n.: şi suntem într-unul dintre cele mai “democratice” ţări ale lumii – Franţa!) are acelaşi genom antidemocratic, ca şi UE: aceeaşi oameni le-au conceput ambele organisme, ele servind aceleaşi interese: ALE MULTINAŢIONALEI ŞI ALE BĂNCILOR (s.n.). (…) Orice urmă de democraţie va dispărea foarte curând: statelor, în negocierile secrete ale AGCS, sunt în curs să li se interzică de a interzice (antreprizelor), unele altora: eu nu-ţi mai interzic asta, dar tu, tu te abţii de a-mi interzice ailaltă…Cetăţenii, foarte curând, se vor afla goi, fără nicio apărare – şi nimeni nu vorbeşte de asta!!! Toate serviciile publice sunt ameninţate de aceste mecanisme. Şi aceasta este o chestiune ireversibilă: AMENZILE PE CARE STATELE ACCEPTĂ CĂ TREBUIE SĂ LE PLĂTEASCĂ ÎN CAZ DE RETRAGERE NU SUNT PLĂTIBILE, ATÂT SUNT ELE DE PROHIBITIVE!!! (s.n. – n.n.: arde-v-ar focul Tălpii Iadului, mizerabili mincinoşi, care guvernaţi România – …de fapt, o mânaţi la zalhana!!!).”
Câtă democraţie mai rămâne, în această atât de mult slăvită şi trâmbiţată UE?! Răspunde tot dl Chouard: “Nu există con-decizie asupra tuturor subiectelor: există o cantitate de subiecte unde tocmai NEALEŞII (Comisia şi Consiliul) hotărăsc singure asupra legii europene. (…)Acestă sterilizare progresivă a sufragiului universal este un motiv solid de a ataca statul francez pentru violarea Convenţiei europene asupra drepturilor omului: propriii noştri reprezentanţi sunt în curs de A VIDA voturile noastre de orice putere/forţă: DEMOCRAŢIA AGONIZEAZĂ ÎNTR-UN DÉCOR ARTIFICIAL, DE DEMOCRAŢIE SIMULATĂ”(s.n.).
Şi, cu toate că tot el spunea că e aproape imposibil de ieşit din structurile UE, exasperatul de ipocrizia dictatorială a reprezentanţilor-guvernori ai Franţei, dl Chouard, zice, referindu-se la şuşanelele discutate de masonii europeano-americani, la Lisabona, când căutau să mai “dreagă busuiocul” (între ei!!!), după respingerea Constituţiei europene, de către patru state:” Lovitura de stat de la Lisabona mă face să mă gândesc foarte serios dacă nu trebuie să ieşim, de urgenţă, din această UE-MB (Uniune Europeană a Multinaţionalelor şi Băncilor). Încep să fiu efectiv exasperat de neputinţa de a schimba UE, al cărui program genetic pare a fi conceput contra popoarelor şi contra democraţiei”(s.n.).
Dar, astfel, UE n-a devenit, pe sub nasul nostru, un organism supranaţional al Dictaturii Bancherilor şi Negustorilor? La prima problemă, cea despre „dictatură” – dl Chouard şovăie, puţin de tot… – dar noi nu şovăim deloc să-l completăm…Iată ce zice el: “Anul 2007 tocmai a confirmat ceea ce anul 2005 revelase: metoda şi conţinutul Tratatului de la Lisabona confirmă că există o bandă de violatori la manete, şi că ceea ce se petrece acum este o lovitură de stat. Este o lovitură de forţă. Definiţia loviturii de stat este: atunci când o putere nealeasă dobândeşte o putere importantă şi rău controlată. BANCA CENTRALĂ EUROPEANĂ, nu dă socoteală, absolut deloc, nimănui. Este absolut extravagant modul cum acesta (Tratatul…) a fost scris: se vede bine, se vede peste tot, că tocmai miniştrii au fost aceia care au scris această măsură, pentru ei înşişi(…) Este o Constituţie, evident, dar o proastă constituţie, scrisă de oamenii care NU trebuia să o scrie. (…) Eu ţin la această idee de bază: nu oamenii puterii trebuie să scrie regulile puterii; nu parlamentarii, nu miniştrii, nu judecătorii – trebuie să scrie constituţia; constituţia trebuie scrisă de ceilalţi, de oamenii dezinteresaţi(…) . Imnul va rămâne; drapelul va rămâne. Referinţa la euro va rămâne. Ei, la Lisabona au zis că vor retrage drapelul. Dar chiar credeţi că-l vor retrage? Ei au retras eticheta <> – dar într-o sticluţă cu otravă, ce este periculos? Eticheta, sau conţinutul?Ei ne iau de imbecili!”
Iar la întrebarea directă a Silviei Cattori: “Aceste întruniri la vârf, Lisabona, G-8 – n-ar fi decât nişte mascarade, unde conducătorii, între un chef şi ambasade, iau decizii fără fără să se raporteze la mandatul lor – este un sistem dictatorial?” – dl Chouard şovăie, oarecum, uluit de gravitatea situaţiei reale/create în mult-trâmbiţata UE :” Nu este, încă, o dictatură – căci, într-o dictatură, nu există libertatea de opinie şi exprimare… “ – dar, dându-şi sema că aceste aşa-zise drepturi , şi aşa formale, sunt pe cale de a fi abolite total, adaugă, oarecum prolix, jenat şi ironic: “E ceva mai moale ca o dictatură, pentru că mai există politeţe…(…) da, este în curs de a deveni o atitudine totalitară.(…) Discursul mincinos, inversând valorile, Orwell îl anunţa în romanul său 1984: <>; <>” – şi simplul fapt de a repeta acest limbaj retrage armele într-o rezistenţă potenţială. Manipularea prin limbaj funcţionează tare bine. Ea cere, din partea rezistenţilor, o formaţie, o ucenicie asupra acestor tehnici de manipulare”.
De acord, trebuie să învăţăm bine care sunt armele duşmanului – dar asta nu diminuează, prin nimic, nemernicia duşmanului, calitatea lui de duşman, faptul că el a devenit duşmanul nostru, atacând visurile noastre cele mai scumpe…Visul democratic l-a înjosit în…surzenia “democraţiei” – surzenie care, oriunde şi oricând în lumea modernă (de fapt, înafară de primele timpuri ale romanilor, când „dictator” însemna „salvator al patriei, în timp de restrişte”…), se numeşte, clar: DICTATURĂ! Iată ce zice dl Chouard, referindu-se la chiar “omul de vis” al construcţiei UE (atingând, astfel, problema majoră a MARII FINANŢE MONDIALE – care, fără a şovăi, noi spunem că, deja, a instituit DICTATURA MONDIALĂ, DE TIP NAZIST, A BANULUI! – …credem că aţi privit, la începutul re-înnoitului conflict din Gaza, din 2008, cadavrele (MII!!!) de palestinieni-civili, masacraţi, în strămoşeasca lor „fâşie Gaza”, de „dreptul” Marii Finanţe Israelite…Yehud Olmert îl numea pe preşedintele Superputerii Militare SUA – „confidentul meu”… – Mare Finanţă care l-a convocat „la scară” pe George W. Bush, în numele „poporului american”, să se pregătească pentru invadarea, la ordin israelit, a Iranului…că vor cădea, fără rost, pe frontul cel nou al petrolului, şi nişte… mii/zeci de mii de „nigers” americani, ce importanţă mai are, pentru nazismul israelit, aflat în turbată ofensivă mondială?!): Jean Monet – “această icoană, acest simbol al Europei, acest aproape-sfânt, pentru <> – era un bancher francez, care trăia în SUA şi care era impregnat de valorile americane. De fapt, el a conceput şi construit UE – PENTRU A SLĂBI EUROPA, PENTRU A ÎMPIEDICA SUVERANITATEA POPULARĂ SĂ SE RECONSTRUIASCĂ, DUPĂ RĂZBOI (s.n.). El a scris acest lucru cu mâna lui! Este consternant!”
Deci, din născare, UE este unealta prin care SUA ( a se citi: MAREA FINANŢĂ!) urmărea lipsirea de personalitate spirituală şi de suveranitate naţională, a statelor/popoarelor europene/creştine. În favoarea cui? Nu-i greu de aflat cine nu vrea graniţe naţionale/statale, şi nici creştinism (de sute de ani, de prin 1648 – Revoluţia din Anglia!) şi cine îşi doreşte ca populaţia Terrei (mai ales aceea de rasă albă, mai refractară la principiile „satrapismului”…) să devină o liotă/masă de sclavi ieftini…chiar gratuiţi (înregimentaţi şi marcaţi, ca vitele!): Negustorii, cu “elita” lor anti-creştină, prin definiţie(a se revedea mânia lui Hristos, în Templu, când a pus mâna pe bici, împotriva celor mai vajnici/recalcitranţi sfidători ai atitudinii altruiste: zarafii…): BANCHERII PRIVAŢI (un fel de stat în stat şi, totodată, un suprastat, acel “Guvern Mondial”, de care se face atâta vorbire, şi în numele căruia popoarele sunt terorizate cu tot felul de catastrofe: foametea universală, pârjolirea planetei, distrugerea planetei de meteoriţi fantomatici şi cu atât mai siniştri, cu cât sunt mai fantomatici… – terorismul universal etc. etc. – toate „universale”, dar şi toate extrem de profitabile pentru Guvernul Mondial al Marii Finanţe – care, pe de o parte, restrânge, până la dizolvare totală, drepturile civile – pe de alta, spoliază turbat Terra, în numele unor idealuri…nobile/”cruciate”…!!!).
Iată ce spune dl Chouard, care, după opinia noastră, nu greşeşte deloc, în raţionamentele sale: “UE este un monstru conceput prin şi pentru marile corporaţii. Împotriva consimţământului popoarelor, această nefericită <>…(…). De secole, statele au abandonat o parte din puterea lor de a crea monedă – băncilor private: băncile au obţinut, de la guverne, cel mai adesea prin corupţie, dreptul fundamental de a crea monedă. Dar cel puţin, până de curând (până în 1974, în Franţa…), statul împărţea încă, cu băncile private, dreptul de a crea monedă: când un stat avea nevoie de bani pentru a crea căi ferate, spitale etc. – statul crea, el însuşi, monedă – şi el nu trebuia să plătească, înrobitor, interese particulare, la rambursarea banilor…(…). Acesta este punctul crucial, cel care vă condamnă la munci forţate, în profitul rentierilor leneşi. Statul împrumuta de la Banca Centrală (care crea acea monedă pentru o ocazie anume) şi, pe măsură ce statul rambursa acel împrumut, Banca Centrală distrugea acei bani, dar fără să plătească unor particulari, în detrimentul intereselor statului!
(…)Din 1974, în Franţa, în epoca şarpelui monetar european, statul – şi, fără îndoială, aceasta este situaţia în toate statele europene! – şi-a interzis lui însuşi să împrumute de la Banca sa Centrală – deci, este el însuşi lipsit de forţa de a crea monedă! Deci, statul (cu alte cuvinte, noi!) se obligă să împrumute de la băncile private – cărora, deci, el trebuie să le plătească interesele – şi asta costă, fireşte, cu mult mai scump
În ce interes? În intersul general? GLUMIŢI, DESIGUR!
Vă rog să remarcaţi că, chiar din 1974, datoria publică nu încetează să se mărească şi, de asemenea, şomajul…(…).Toate se leagă, nu?”
Ce soluţie întrevede dl Chouard, pentru această dictatură a BANCHERILOR, despre care alt politolog, vizionar şi onest, Alain Badiou, spune că “ambianţa NU ESTE PÉTAIN-ISTĂ, DAR, FIREŞTE, ESTE NEO-PÉTAIN-ISTĂ!!! (…”vedeţi cazul înspăimântător al Argentinei, cobaiul neoliberalismului…” – “…Norvegia şi Elveţia, care au refuzat să intre în capcana cea jalnică, pe care ne-au întocmit-o, cu atâta ipocrizie, “aleşii”, sunt “demne de invidie: dezindustrializarea noastră, a celor prinşi şi închişi în capcana UE, a început şi ea continuă cu paşi mari”…)?! Una foarte naivă, după opinia noastră (dar justificabilă prin exasperarea profund altruist-patriotică): darea în judecată a structurilor UE – către CEDO – Curtea Europeană pentru Drepturile Omului…Parcă, şi acolo, nu sunt tot…”de-ai lor” – „lupi în blăni de oaie”…
Până una-alta, francezii, prin dl Chouard, cu largul concurs al ziaristei Silvia Cattori, au aflat în ce constă marea minciună a guvernanţilor francezi, şi despre pregătirea, sistematică şi intensă, a “neo-pétain-ismului”/neo-nazismului, lichidator total de democraţie, în Franţa…Ce ne facem, însă, cu românii, care nu au, deocamdată, un domn Chouard, care să strige şi să-i avertizete – şi, deci, concetăţenii noştri, ignorând cuşca în care au intrat la 1 ianuarie 2007, se distrează, de mama focului, cu gurile căscate şi salivânde, pe seama “Circului de Stat” al “maeştrilor” iluzionismului – …atunci, Tăriceanu-Băsescu… – acum, Boc-Băsescu…în viitorul mai apropiat sau mai depărtat, alţi “-eşti” trădători, cu (aparent!) alte nume, dar, de fapt, cu aceleaşi apucături de lupi prădalnici şi cu aceleaşi năravuri distructive de Neam : “Alte măşti, aceeaşi piesă, /Alte guri, aceeaşi gamă,/Amăgit atât de-adese /Nu spera şi nu ai teamă.”
…Plus, fireşte (cum altfel?!) CRIZA MONDIALĂ…!!! Despre a cărei artificialitate şi perversiune mondialisto-bancherească am vorbit într-un articol precedent (cf. art. Atenţie! Guvernul mondial nu e nicidecum o …”ficţiune”!!! – în revistele online Jurnalul de Vrancea – www.jurnaluldevrancea.ro – şi Slova Creştină – www.slova-crestina.ro).

…Popor Român, poate n-ar strica să te chiar trezeşti!!! Până nu-i prea târziu, până când dresorii tăi nu-ţi vor striga: “Hop-la!” – iar tu, învăţat să fii cuminte, vei “face frumos”, în faţa burtoşilor spectatori…debarasat fiind tu, astfel, şi de grija limbii, şi de aceea a suveranităţii, şi de aceea a istoriei…mă rog, fericit deplin,! – …precum ţi-au şi zis/prezis “binefăcătorii” tăi: CA ÎN PARADIS (…numai că Paradisul tău va fi cu “botul” în mlaştina Infernului celui mai adânc şi mai statornic… – pentru nu se ştie câtă vreme, această statornicie a morţii Duhului tău…).

Topice: Studii | Comments Off on DICTATURA BANCHERILOR U.E.

Comentarii închise.