Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

SĂRBĂTORI FERICITE???

de Florin Gavrilă | Ianuarie 2, 2010

PACE VIN DIN BISERICA FILADELFIA DIN BUCUREŞTI A FRATELUI PE ATUNCI TRANDAFIR ŞANDRU ŞI ASTA E ÎNCERCAREA CARE A VENIT PESTE MINE  SLĂVIT SA FIE DOMNUL ŞI PENTRU ASTA!!!

În seara zilei de 26 08 2008 ora 20.30 veneam prim centrul oraşului Frankfurt mergând spre casă. Când eram pe lângă Opera Veche am auzit strigăte-le disperate a unei femei. Am fugit repede acolo să văd ce se întâmplă. Afară era întuneric şi nu vedeam de departe, iar la mesele restaurantului italian erau încă oameni. Când am ajuns la locul faptei am văzut o scenă îngrozitoare: o
femeie de vreo 30 de ani era în genunchi, mâinile îi erau mânjite de sânge, şi pe jos era sânge şi o namilă de bărbat deasupra ei lovind-o neîncetat cu ceva (un cuţit) ca să tacă, ea ţipând şi tremurând de spaimă şi groaza agresorului “un negru din Somalia”, imediat am intrat între cei doi vrând să opresc măcelul şi să opresc ca fata să fie omorâtă. Acolo mai erau câţiva oameni care se uitau numai de la distanţă plus cei de la mesele restaurantului dar de frica cuţitului şi a criminalului se făceau că nu văd nimic.

M-am luptat cu animalul urmând să primesc eu următorul cuţit în partea dreaptă a inimi. Lupta a continuat vreo 15-20 de minute cu agresorul care era de o violenţă şi de o purere demonicp astfel eu având mai multe rupturi de oase unele şi astăzi nereparabiile ca de exemplu fractura mandibulara. Nimeni din bărbaţii de acolo nu a vrut să mă ajute… Eu la momentul aceela fiind şi fără asigurare medicală, lucru fatal pentru mine căci salvarea nu a vrut să mă transporte nici la spital, decât în schimbul sumei de 300 €, bani care nu îi aveam şi astfel am fost luat de către politiştii civili care mi-au mulţumit că l-am prins pe infractor, el fiind recidivist căutat şi m-au întins pe bancheta din spate, uimindu-se încontinu cum am putut lupta cu el şi faptul că am reuşit să îl ţin până la venitea lor… Lucru care mi-a adus apoi şi mai multe Diplome de curaj Civic din partea Primăriei şi a Poliţiei de Municipiu.

Criminalul m-a ameninţat încontinuu că mă va căuta şi că o să se răzbune, fiind forte indignat că m-am băgat, el fiind obişnuit să nu fie deranjat la “lucrul” său de nimeni, asta repetînd-o şi în sala de judecată de faţă cu toţi. Dimineaţa de tot am ajuns la spital de la poliţiie şi am avut mari Probleme că nu aveam asigurare medicală şi nimeni nu a vrut să se uite la mine. Avem dureri cumplite şi mai ales nu puteam să stau jos şi asta timp de mai multe săptămâni având pe lângă lovitura de cuţit alte 6 lovituri grave cu oase rupte.

În sfirşit după multe vorbe eu având şi o ameţeală continuă de cap din cauza pumniilor luaţi în cap, au văzut starea mea, cei de la Ordinul Maltez Caritas au intervenit plătind consultaţiile şi radiografiile de urgenţă. Apoi a intervenit o Organizaţie foarte cunoscută Weisse Ring, care a complicat situaţia, trimiţându-mă numai la doctori privaţi şi promiţând ca ei vor PLĂTI FACTURIILE! Weisse Ring este cea mai mare organizaţie de acest fel din Germania, finanţată de stat cu 13 milioane anual (ei făcând prima programare la primul doctor). LUCRU CARE NU S-A ÎNTÂMPLAT (plata facturilor) având 6 doctori specialişti în urma a 6 lovituri grave diferite, sumele fiind prea mari. Astfel că doctorii m-au dat în judecată. Până astăzi Weisse Ring limitându-se să îmi plătească chiria doar pe 3 luni pentru a nu ajunge în stradă iarna. Mai mult chiar, cu 40 de zile înaintea procesului am fost anuntat că în aceiaşi zi avocatul de la Weisse Ring are un alt proces privat care se plăteşte, eu neavând bani am rămas şi fără avocat, despre care de altfel mai târziu am aflat, din ziare, că e cunoscut ca fiind corupt şi cu alte interese diferite de cel de a ajuta. Având şi alte datorii acumulate pe parcurs (lumină, chirie, internet, abonamente etc..) şi împrumuturi la bancă, mâncând pe la prieteni şi la Caritas cu cerşetorii oraşului am pierdut şi locuinţa fiind nevoit să stau acum într-o mansardă cu mucegai şi găuri în pereţi prin care suflă vântul. În total datoriile au ajuns la suma de apoximativ 10.000 €, iar în plus am pierdut şi multe alte lucruri: serviciul, casa şi viaţa normală, ajungând pur şi simplu sp cerşesc… Autorităţile locale au creat mari probleme la vederea paşaportului românesc,  iar autorităţiile române şi senatul României care cunoaşte din ianuarie 2008 cazul nu pot face încă nimic.

Am fost din spital în spital fiecare dându-mi numai medicamente fără nici o terapie concretă ştiind că nu am asigurare medicală. Mi se recomanda într-una să plec în ţara de unde am venit şi vrând să scape repede de mine, se încearcă chiar şi astăzi să mi se atribuie o boală psihică (prin diferite teste) şi anume SINDROMUL DE A AJUTA, care spun ei, este din naştere (dovadă fiind că 15 oameni, care se uitau nu au intervenit şi numai eu şi fără asigurare m-am băgat) şi nu are nimic cu accidentul. Fac acest lucru pentru a se spăla pe mâini şi a inchide redepe cazul.

Încă şi astăzi nu pot dormi liniştit, având mereu lupta, groaza şi faţa criminalului în visele, care au devenit cosmaruri. Când ies afară mă cuprinde o frică instantanee la vederea unui african sau la auzul unui strigăt agresiv. Această frică instantanee vine dinauntrul meu şi nu pot s-o opresc, astfel că evit cât se poate ieşirile afară.

Am trecut prim multe într-un an de zile şi încă nu s-a terminat, acum pe 27.10.2009 având iarăşi vizita celor de la judecătorie ca să-mi ia din casă bunuriile, acesta fiind al doilea executor. Urmând să fiu dat din nou in judecată, care sper să nu ducă în final la închiderea mea în închisoare, deaorece am de plătit şi la stat impozitul pe 2008-2009. Impozitul banii pe care i-am folosit pentru a supravietui şi a cumpăra medicamentele prescrise de doctori, atât de necesare timp de peste 8 luni de zile, in care nu am primit nici un ajutor social şi am fost obligat să mănânc la cantina socială. Sper să scap de toate acestea şi să pot să mă întorc la viaţa normală şi poate voi avea din nou un servici normal şi un somn normal fără dureri, acum acestea fiind pierdute de mult.

Fata salvată e în afara oricărui pericol şi sunt în legătură cu ea, mulţumindu-mi de miii de ori. Şi ea a fost nevoită să plăteascsă avocaţii şi procesul (800 €) din buzunarul ei. Violatorul criminal a primit 4 ani şi 6 luni care sper să-i facă toţi şi să nu iasă afară mai repede pentru “bună purtare”. Este într-o puşcarie de 4 stele în Gelnhausen, unde are sală de sport (eu nu am asiguată nici gimnastica medicală pentru spate sau fizioterapia pentru mandibulă), piscină, trei feluri de mâncare, bibliotecă, TV, curent electric, încălzire şi medici pe care nu trebuie să-i plătească… Medicii mei vor să mă bage în puşcărie pentru datori! Am mai auzit de la judecătorul care ne-a judecat că criminalul începe şi cursuriile de bucătar (doar este expert în mânuirea cuţitului) urmând să iasă şi cu o diploma de bucătar, în timp ce eu nu am posibilitatea nici unui servici.

ACEASTA E DREPTATEA DIN GERMANIA ŞI REALITATEA EI… poate numai în cazul MEU un Român izolat, părăsit şi uitat atât de naţiunea lui, de autorităţiile competente, cât şi de umanitatea lumii întîia, Occidentul, aşa-zisa CIVILIZAŢIE doar pentru că a încercat să-şi facă datoria de OM şi de cetăţean al societăţii EUropene.

Mulţumesc tuturor celor care au fost şi sunt alături de mine măcar că sunt puţini şi cred într-o schimbare şi o rezolvare, pentru a ieşi din acest coşmar, din caest “vis urât” în care mă aflu.

Dumnezeu să vă Binecuvinteze !!!!!

Frankfurt 25 10 2008

Situri cu articole despre cazul Florin Gavrilă:

http://www.acasatv.ro/emisiuni/in-germania-un-roman-care-a-fost-considerat-erou-national-risca-acum-sa-ajunga-in-inchisoare.html

http://www.napocanews.ro/2009/12/florin-gavrila-un-erou-roman-care-a-primit-mai-multe-lovituri-de-cutit-pentru-a-salva-o-tanara-e-urmarit-de-nemti-si-ignorat-de-mae.html

http://meinecommunity.prosieben.de/_Viele-Wege-dennoch-keine-Guten-Ergebnisse/blog/1619743/122896.html

http://www.evz.ro/dmain/article/836171/Un-samaritean-roman-din-Germania-cere-ajutor/

http://www.polizeipresse.de/p_story.htx?firmaid=4970 (caută pe pagina poliţiei la data de 27.08.2008, überfall in westend)

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009122338309/Actualitate/Sindromul-Omului-Bun-recompensat-cu-inchisoarea-in-Germania.html

http://www.romanianvip.com/2009/02/02/caz-urgent-florin-gavrila-germania

http://www.acasatv.ro/emisiuni/in-germania-un-roman-care-a-fost-considerat-erou-national-risca-acum-sa-ajunga-in-inchisoare.html

http://www.hotnews.ro/stiri-diaspora-5368219-fata-fata-justitia-condamnat-dupa-15-ani-vrut-inchisoare-invete-limba-engleza-talharie-simtire-cazul-florin-gavrila.htm

http://www.diaspora-romaneasca.it/2009/12/23/un-erou-roman-din-germania-ignorat-de-nemti-si-mae/

http://www.acasatv.ro/emisiuni/erou-roman-abandonat-in-germania.html

Topice: Diverse | Comments Off on SĂRBĂTORI FERICITE???

Comentarii închise.