Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

Anunț important pentru toți românii din Ontario: Teatrul D’ale Carnavalului, 11 Aprilie 2010!!!

de admin | Februarie 17, 2010

Va invitam la TEATRU!

Pe 11 Aprilie, 2010, orele 2.00 pm si 7.00 pm, in sala de teatru Betty Oliphant, 404 Jarvis Street, M4Y 2G6 din Toronto. Haideti sa uitam pentru citeva ore de viata asta mai mult sau mai putin anosta, sa ne reintoarcem in secolul 19 si sa savuram una dintre cele mai frumoase piese ale Teatrului Romanesc: D’ale Carnavalului, de I.L. Caragiale. Pentru cei care au vazut premiera, cred ca merita sa vedeti inca o data piesa, iar pentru cei care nu au vazut-o, va sfatuiesc sa nu pierdeti ocazia…e SUPERBA!

Va rugam sa urmariti un scurt clip de pe youtube cu secvente din spectacolele trecute. Click pe link-ul http://www.youtube.com/watch?v=5mHo1YAKYFU  

Precizare:

Acesta nu este un anunt comercial, doar umanitar, dedicat comunitatii romanesti din Toronto, celor care sintem aici, in Canada, departe de parinti, bunici, prietenii ramasi in tara, departe de cei dragi pe care a trebuit sa-i parasim…haideti sa le dam o mina de ajutor actorilor de la Ars Nova, care benevol si-au rupt din timpul personal sa vina la repetitii, sa organizeze acest spectacol, ziceam sa le dam o mina de ajutor sa mai organizeze si altele…sa demonstram ca inca ne pasa de cultura romaneasca, sa ne reamintim, desi nu cred ca cineva dintre noi a uitat, de operele lui Caragiale, de cum e sa fii in fata scenei, intr-o sala de spectacol, savurind efectiv o EXTRAORDINARA punere in scena a evenimentelor din Romania Secolului 19, sa ramii mut la coloritul costumelor, la acordurile can-can-ului frantuz, la dezvaluirea slabiciunilor omenesti la moda si azi, in societatea moderna.

Va rugam, trimiteti acest mesaj la toti cunoscutii, necunoscutii, prietenii si neprietenii de natie romaneasca din Canada! Lasati-i sa afle ca mai sint romani care pun suflet in ceea ce fac si ca, mai mult decit banii conteaza multumirea sufleteasca – aplauzele, bucuria de a-i face pe alti semeni fericiti, placerea de a asterne un zimbet, un suris pe chipul unui prieten.

Pretul unui bilet este $25. Pentru procurarea biletelor va rugam sa ne contactati la:

Tel: 647-439-3828, 905-709-4731,
Email: ageorgescu@rogers.com, mararim@hotmail.com  

Detalii privind trupa de teatru Ars Nova la www.arsnova-theatre.com  

Va asteptam cu drag in sala de TEATRU!

Cu stima,
Relu Georgescu

Topice: Diverse | Comments Off on Anunț important pentru toți românii din Ontario: Teatrul D’ale Carnavalului, 11 Aprilie 2010!!!

Comentarii închise.