Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

Doi ani sub lumina făcliei numită ”GLAS COMUN”

de Ioana Stuparu | Februarie 11, 2010

“Haideţi într-un Glas Comun să putem rosti cu inima deschisă ŞI TU ŞI EU, în slujba Celui Preasfânt: Doamne-ajută!”. Astfel anunţa cu doi ani în urmă, mai exact pe 10 februarie 2008, Preotul-poet Radu Botiş, cum că pe făgaşul literaturii a sădit încă o publicaţie on-line, intitulată “Glas Comun”. O făclie aprinsă de a cărei lumină să se poată bucura iubitori ai slovei: scriitori şi cititori deopotrivă, din oricare colţişor al lumii.

Ca şi când revista “Glas Comun” ar fi fost de mult aşteptată, numaidecât s-au adunat sub aripile ei cei ce trăiesc creştineşte, scriitori care pun suflet în creaţiile lor. Căci, ce ar însemna o creaţie făcută la întâmplare, în care nu s-a pus măcar o vibraţie de suflet? Ar însemna o lucrare care nu i-ar fi de folos nimănui. Iar ideea şi dorinţa preotului Radu Botiş este tocmai ca slova cuprinsă în acestă publicaţie, dealtfel ca în toate publicaţiile fondate şi conduse de domnia sa, respectiv “Slova Creştină”, “Slova Copiilor”, să ajute la ridicarea omului din tina în care tinde să se împotmolească, de a se înălţa cât mai aproape de Dumnezeu.
“Glas Comun” este o revistă în care vibraţia spirituală se află la nivel înalt, o revistă care merită tot respectul.

Doresc bucurii şi împliniri atât fondatorului revistei “Glas Comun”, Radu Botiş, cât şi colectivului de redacţie, aceeaşi preţuire aducând numeroşilor corespondenţi şi cititorilor.

Doamne-ajută şi făgaş luminat pe mai departe!

Cu drag şi preţuire.

Topice: Diverse | Comments Off on Doi ani sub lumina făcliei numită ”GLAS COMUN”

Comentarii închise.