Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

Ce cadou ai face unui copil bolnav de leucemie?

de Cătălina Pieptea | Iunie 29, 2010

Ajuta-ne sa putem sa cumparam un aparat ecograf care ii poate reda sansa la viata. Asta isi doreste.Trimite un sms la 858 si doneaza 2 euro, pentru a te alatura campaniei “Atinge o Stea”.Numarul este valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in retelele: Orange, Vodafone, Cosmote. Serviciu oferit gratuit, nu se percepe TVA.

Asociatia M.A.M.E.

 

Se spune ca, atunci cand esti sanatos, ai o multime de vise. Cand esti bolnav, ai unul singur, cel mai important si de pretuit cu adevarat. Sanatatea.

Pentru multi dintre copiii care ajung in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni acest vis devine aproape de neatins.
Asa cum poate in copilarie iti doreai sa atingi o stea…

In cadrul Institutului Clinic Fundeni, isi desfasoara activitatea sectia de Pediatrie (cea mai mare din tara) unde se trateaza copii diagnosticati cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice. Anual sunt inregistrate peste 5.000 de internari, iar aria de acoperire este toata suprafata Romaniei. Dupa fiecare cura citostatica, copiii fac aplazie medulara (starea de sanatate se inrautateste, ei fiind mai predispusi la infectii).
Pentru a interveni prompt, medicii trebuie sa dispuna de logistica necesara. Un aparat echograf ar asigura o mai buna functionare a sectiei de Pediatrie unde sunt tratati copiii cu aceste afectiuni. Acest aparat este esential pentru decelarea modificarilor aparute la nivelul ficatului, rinichiului sau al altor organe importante. Daca aceste modificari nu sunt descoperite la timp, multe vieti sunt curmate.

Asociatia MAME vine in sprijinul micutilor bolnavi, lansand proiectul umanitar Atinge o Stea.

Finalitatea acestuia o reprezinta strangerea de fonduri pentru achizitionarea unui echograf atat de necesar copilasilor aflati in lupta pentru viata, valoarea aproximativa pentru un aparat care sa raspunda cerintelor medicilor care il vor folosi fiind de 45.000 euro.

Sunt binevenite atat ajutoarele financiare (sponsorizari), cat si cele materiale (donatii, obiecte pentru licitatie).

Relatii despre acest proiect si/sau modul in care puteti ajuta puteti obtine de la reprezentantii Asociatiei M.A.M.E. la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com, telefon fix: 021.688.60.39, Fax: 031.409.68.46.

Va asteptam cu mult drag si optimism alaturi de noi pentru ca, impreuna, sa transformam in realitate visul copilariei prea des curmate… iar Atinge o stea sa devina visul implinit al micutilor in suferinta!

Pentru donatii in bani, puteti folosi conturile de mai jos, precizand ca sumele donate sunt pentru proiectul “Atinge o stea!”:

Banca Transilvania SA, Sucursala Iancului
Cont RON: RO03BTRL04401205N75044XX
Cont EURO: R075BTRL04404205N75044XX

CEC Bank SA, Sucursala Bariera Mosilor
Cont RON: RO31CECEB20343RON2225078

Sau prin paypal:
office@asociatiamame.com

Asociatia M.A.M.E
Cod de identificare fiscala: 25454339
Adresa: Bucuresti, Str. Luntrei, nr.2-4
sector 2, cod postal: 023632
Telefon fix: 021.688.60.39
Fax: 031.409.68.46
email: office@asociatiamame.com
http://www.asociatiamame.com

Topice: Diverse | Comments Off on Ce cadou ai face unui copil bolnav de leucemie?

Comentarii închise.