Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

IEŞI AFARĂ, „FRÂNGHIERULE”!!!

de Adrian Botez | Iunie 11, 2010

– scrisoare deschisă lui Daniel Funeriu, ex-minstru… – semnată, întru solidaritate, de Adrian Botez şi… George Coşbuc! –

…N-am fost, nu sunt şi nu voi fi admiratorul liderilor sindicali şi nici al grevelor. Cum am mai zis, liderii sindicali vor, cu lăcomie şi ipocrizie demagogică (prin asta, sunt foarte aproape de politicienii de doi bani grămada, din fruntea României contemporane!), tantieme şi funcţii guvernamentale, pe spinarea fraierilor grevişti – fiind, în genere, nişte „pupe”/crisalide de trădători (din care „produsul zburător” spre „mierea” Puterii se arată/ ”se demască”, de obicei, repede şi când ţi-e lumea mai dragă!) – iar grevele, în vremi de instabilitate şi de sărăcie, măresc gradul de instabilitate şi, mai ales, pe cel de sărăcie. Asta, în general.
Dar!!!
…Dar nici nu pot privi şi răbda, cu mâinile încrucişate, cum un degenerat oribil (un micro-boc!) şi impostor perfect, care se pretinde „Ministru al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului”, mă scuipă-ntre ochi şi-mi scuipă munca însângerată, de 32 de ani fără răgaz, la catedră!
…Cum îndrăzneşti, măi, fârţângăule nefericit, să ne transmiţi, în direct la TV, ameninţări, în legătură cu greva?! Că „să ne băgăm minţile în cap”! Mai bine-ţi bagi tu capul ăla al tău în fund, ca să produci omogenizarea fiinţială „funeresco-frânghierească”! Chiar dacă nu-s de acord cu greva, nu pot să nu fiu solidar cu mânia şi revolta cadrelor didactice (deci, inclusiv cu cel prin care ai transmis mesajul tău obraznic, către cadrele didactice ale României: liderul sindical din Dolj!), cu colegii de breaslă (mă refer, bineînţeles, la cei care merită titlul nobiliar de „Dascăl”-Ravvi! – eu nu-s „coleg” cu toate secăturile „oploşite”, de „mătuşi” şi „unchi”, în învăţământ! – cu toţi chiulăii şi impostorii şi laşii servilo-pupincurişti de…”şefi”!!!). Păi cum, măi, „Frânghierule” şi „Hingherule”- cum îţi permiţi tu să transmiţi cadrelor didactice, pentru care a existat o lege aprobată ÎN UNANIMITATE, de Parlament, Guvern şi Preşedinţie, prin care se aproba creşterea salariilor cu 50% – iar acum se trezesc, respectivele cadre didactice, că nu li se dau 50%, CI LI SE IAU 25% – cum îţi permiţi, derbedeule, să ne transmiţi mesajul că „să ne băgăm minţile în cap”?!
…Că nu ţi-e ruşine, ştiu: toţi pedeleii sunt recrutaţi tocmai pe criteriul neruşinării… – dar că vei fi linşat (ca o continuare a legitimei apărări – faţă de minciună şi dispreţul arogant anti-naţional – începută cu Hoară!) – tot nu te temi?! Ei, află că, la iarnă, când profesorii şi ceilalţi bugetari vor simţi „pe pielea jupuită” efectul PRACTIC al tăierii celor 25 de procente, e posibil să nu mai trăiţi deloc la fel de agreabil şi sfidător, precum acum, vara, când încă bugetarii nu simt, concret, efectele genocidului vostru! Trăiască urzica şi ştevia! – …DAR ASTEA NU VOR TRĂI ŞI LA IARNĂ!!!
N-o tot face pe „democratul” – nici tu, nici mimozele alea pudice, din presă (ptiu!): linşajul din pricina minciunii exasperante, a politicianismului de stat sfidător şi mârşav – a început chiar în…SUA!!! – cu care tot ne daţi pe la nas, zilnic!!! Şi se „practică”, pe scară „lărguţă”, prin toată Europa de Vest…Din Suedia până în Italia.
…Nu DOAR pentru bani se face greva asta (dacă se va face!) – cel puţin aşa o percep eu! (oricine îşi dă seama că aţi furat toţi banii ce erau în ţara asta bogată şi de Dumnezeu fără seamăn dăruită…şi că UE trebuie să ne aducă în genunchi – umilire prin pauperizare – , folosindu-se de cozile ei de topor, existente în orice ţară!) – ci se face pentru DEMNITATE! Adică, să nu vă închipuiţi că vă puteţi bate joc de noi, ba chiar să ne şi „chisăgiţi” în picioare, după plac, escrocilor ordinari! Da, dacă se face o grevă în învăţământ, ea trebuie să oprească ochii „celor de sus”, în singurul moment al anului, când suntem priviţi de ghiorţanii de la Putere (care va fi fiind ea!), pentru că au nepoţei şi finuţi şi odrasle, în examene…să ia bacul Goe, că după aia tăticuţul (ministru, preşedinte sau parlamentar!) îl trimite pe Goe în Elveţia, sau în Anglia, sau în SUA…să-i cumpere facultăţi şi doctorate, „pe picior”! – şi să-l facă pe „dragul” tatei şi pe „mumosul” mamiţichii – EUROPARLAMENTAR, care să poruncească, apoi, EL, Mucea-Flaimucea, un nou rând de genociduri spirituale şi biologice, asupra Neamurilor, din UE şi din lume!
…Te-a apucat mila de copii, subit, musiu – nu-i aşa?! Nu mai poţi de dragul lor! Dar dacă-i iubeşti şi-i iubiţi aşa de grijuliu, voi, pedeleii, pe copiii României, de ce le tăiaţi dreptul integral la alocaţie?! De ce înfricoşaţi, astfel, mamele (inclusiv, şi MAI ALES! – pe cele potenţiale!), şi zdrobiţi-aneantizaţi, prin ele, IDEEA DE FAMILIE şi de SPOR DEMOGRAFIC?! Ha?! – aud?!?! – marţafoilor! Veţi aduce ţara, prin măsurile voastre naziste, la sporul demografic negativ…aşa v-o fi spus „jeffreyfranks-ii” de pe la „masoneasca” aia de UE?! Aşa de dragi vi-s vouă copiii, că-i vreţi dispăruţi din familii şi din Neamul Românesc…!!! Îi folosiţi parşiv, ca armă pentru învrăjbirea unor fraieri de părinţi, contra dascălilor, care, cică-s căpcăuni…şi, colac peste pupăză, dascălii le dau şi meditaţii elevilor, îmbogăţindu-se, nehaliţii de profi (…care trag zece de-un covrig, prin cancelarii…nu de sărăcie, neapărat, ci de treabă prea multă!!!), bogaţi-îmbuibaţi, daaa, cât Adriean Videanu şi Berceanu şi…Traianu’, la un loc! Păi, eu nu dau meditaţii decât în cadrul şcolii, de 32 de ani, GRATIS, de când mă ştiu… (şi ca mine, MULŢI!!!) – iar de bogat…da, sunt, an de an (mai ales în ultimii douăzeci!), tot mai bogat în experienţa revoltei şi furiei, împotriva măgarilor, proştilor, nesimţiţilor şi impostorilor!
…Adică, te prinde mila, măi, „Frânghierule”, de „băcălăi”, de elevii care TREBUIE să dea bacalaureatul – …dar de cei care i-au ajutat, DOISPREZECE ANI, să poată să devină în stare să vină spre bacalaureat – nu-ţi pasă, aşa-i, netrebnicule?! (…n-avem nevoie, noi, dascălii, care avem Misiune, cât şi preoţii ori medicii – n-avem nevoie de mila nimănui, decât de-a Lui Dumnezeu – dar nici de minciună, demagogie, sfidare şi învrăjbire cinică şi rânjitoare, de zâzanie cu scopul de a-ţi menţine tu, „Fânghierule”, turul cât cutia de chibrituri, pe fotoliul ministerial, TOT N-AVEM NEVOIE!!!).
…NOI, deşteptule cu cap de ghiulea (lombrozian), i-am adus până la bacalaureat, NOI i-am învăţat şi cum, şi ce, şi de ce – din ceea ce vor şti să răspundă la bacalaureat… – I-AM ÎNVĂŢAT, ÎMPOTRIVA VOASTRĂ, SĂ GÂNDEASCĂ, ŞI, DECI, SĂ NU MAI AVEM, PESTE ZECE ANI, O CLASĂ POLITICĂ DE „FRÂNGHIERI/HINGHERI”, CUM SUNTEŢI VOI, ACUM!!! Şi tot datorită NOUĂ vor trece examenul şcolii (că doar o grevă generală este de „presionare” asupra hoţilor din Guvern, deci este de câteva zile, hai două săptămâni, MULT! – iar nu este… „sfârşitul lumii”, cum scuipaţi voi, pe toate ecranele TV! – şi tot noi muncim, nu voi, prăpădiţilor şi agramaţilor!!!), precum şi examenele, cu mult mai grele, ALE VIEŢII, DUSE ÎN CONTRA UNOR DIHĂNII ŞI ŞERPI OTRĂVITORI, PRECUM SUNTEŢI VOI!!!
…De aceea, dacă într-o scrisoare deschisă anterioară, în care-ţi adresam, cu maximă politeţe, îndemnuri să nu distrugi învăţământul, prin Legea Învăţământului, pe care ai „produs-o” şi pe care Parlamentul e pe cale s-o aprobe – îţi ceream, cu maximă deferenţă, DEMISIA! – …acum nu-ţi mai vorbesc aşa, pentru că nu înţelegi limbajul omenesc şi nicicum pe cel al politeţii (pe care voi, pedeleii cei vestiţi de mârlani, o consideraţi o formă de… „fraierie”!). Acum îţi vorbesc ca unei javre care a ajuns în sufrageria mea, fără să fie chemată de nimeni: „IEŞI AFARĂ, <>!”
…Şi asta, ACUM! Că dacă te prinde, Doamne fereşte, iarna, în „post” – nu mai garantează nici Hristos-Dumnezeu pentru viaţa ori măcar integritatea ta fizică!!! Şi nu voi fi eu cel care te va hăitui, prin boscheţi – ci acei „copii”-profesori – pe care sistemul pe care-l distrugi tu cu târnăcopul, i-a adus la exasperare şi la foame…Cum naiba, în oraş, să supravieţuieşti cu 4 milioane de lei vechi, IARNA, tembelule?!
Doar dacă locuieşti şi mănânci cu părinţii, bieţi pensionari, mutilaţi de voi cu 15% din pensie…Şi pe aceşti părinţi de profesori, de ce nu-i întrebi despre greva „profilor”, în direct, la TV, hai?! – ci numai pe părinţii de elevi „minune” (de mafioţi!), în emisiunile TV măsluite?! Elevii noştri (cei AUTENTICI, dornici de CARTE!) vor înţelege că noi nu vrem banii nimănui, CI DEMNITATEA NOASTRĂ!!! ŞI CĂ, ÎN FELUL ACESTA, CERÂND SĂ FIM RESPECTAŢI, PRIN OPRIREA ŢĂRII CU OCHII PE ŞCOALĂ – LE DĂM ŞI LOR, „UCENICILOR” NOŞTRI, O LECŢIE DE MAXIMĂ/EXEMPLARĂ DEMNITATE!
TOATĂ VIAŢA LOR, CÂT VOR TRĂI, SĂ NU SE PLECE ÎN FAŢA FARISEILOR ŞI LĂTRĂILOR ŞI VULPILOR CA VOI, CI NUMAI ÎN FAŢA LUI HRISTOS-DUMNEZEU!!!
Da, o grevă poate deveni, dacă este făcută de dascăli AUTENTICI, iar nu de… „muşchii liderilor sindicali”, O LECŢIE NAŢIONALĂ DE DEMNITATE! O LECŢIE PENTRU ISTORIA NEAMULUI (…cea pe care voi aţi distrus-o şi dat-o pe mâna… „alogenilor”!).
…Din păcate, şi mulţi dintre dascăli s-au mârşăvit, s-au autoanulat, prin frică, laşitate şi slugărnicie…”EXEMPLARE”…!!!
…Da, era să uit să-ţi spun, „Frânghierule” nefericit: demnitatea noastră, a autenticilor dascăli, stă şi în refuzul de a ne lăsa prostiţi de şmecheri şi nemernici, ca voi, şi în refuzul de a ne supune, orbeşte, la cazarma, în care voi transformaţi România, zi după zi…şi în refuzul de a ne lăsa stropiţi de noroi de „golanii”-elevi, din Mercedes-uri ori Q7 (ODRASLE DE MAFIOŢI, aflaţi/aflate în drum, fireşte, spre „dimineaţa/seara/noaptea barurilor”!), din stirpea voastră, când mergem pe stradă, de acasă la şcoală şi de la şcoală acasă… – ŞI ÎN DORINŢA DE A DA DE-A AZVÂRLITA CU VOI, PENTRU A CONSTRUI NORMALITATEA! Nimeni nu are nevoie de „reformele” voastre”, politruci nemernici, de toate culorile! – ci de NORMALITATEA FIINŢEI UMANO-DIVINE!!!! Regăsită-reconstruită, fiinţa asta umano-divină, cu fineţe de bijutier, şi în linişte, CU INFINITĂ RĂBDARE, de NOI – dar feriţi de hărmălaia CIRCULUI creat de voi, prin sforării şi şmecherii puerile, de doi bani – însă tiranice (tirania copiilor cretini!)…!
…Această fiinţă umano-divină o construiesc, fără ca voi să băgaţi de seamă (…sau o vor face, în pofida voastră, cât de curând! – pentru că şi voi, umflaţilor, sunteţi MURITORI!) BISERICA şi ŞCOALA – Măriile Lor Dascălii şi Sfinţiile Lor Preoţii, dimpreună!
…Deci: IEŞI AFARĂ, „FRÂNGHIERULE”! Şi toţi cei asemeni ţie…: profitaţi de vara asta, până nu s-o face iarnă… – şi cu iarna, o veritabilă (de data asta…) REVOLUŢIE!!!
…Şi acum, nu voi semna singur scrisoarea asta, că nu mă lasă un moş de-al meu, ardelean… – şi se şi înghesuie, zor-nevoie, exasperat şi el de nepoţii lui (cam oligofrenizaţi şi desolidarizaţi) – …se înghesuie lângă cotul meu, din negurile istoriei româneşti, reacţionarul ăsta…: GEORGE COŞBUC!
„Ciocoi pribeag, adus de vânt (…)/ Când nu vom mai putea răbda,/Când foamea ne va răscula,/Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa/ Nici în mormânt!”

prof. dr. Adrian Botez – şi… Poetul (reacţionar!) GEORGE COŞBUC

Topice: Meditaţii | Comments Off on IEŞI AFARĂ, „FRÂNGHIERULE”!!!

Comentarii închise.