Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

DASCĂLI ŞI POPOR ROMÂN – CORIGENŢI LA…MORALĂ

de Adrian Botez | Martie 18, 2011

…Cu amară ironie, I.L.Caragiale zicea, prin gura personajului principal (care se adresa unui “liceal” profesor de Morală), în schiţa Bacalaureat…:

“Bunioară, am văzut absurdităţi în şcoalele noastre; am văzut copii cu excelente aptitudini la studii, condamnaţi a sta un an repetenţi, fiindcă n-au avut nota suficientă la muzică sau la gimnastică. Întelegi bine că un an de întârziere, pentru inaptitudine la muzică sau la gimnastică! Dar asta, trebuie să convii şi dumneata, e tot aşa de absurd CA ŞI CÂND AI ÎMPIEDICA PE UN TÂNĂR DISPUS SĂ ÎNVEŢE DREPTUL, SĂ PIARZĂ UN AN, FIINDCĂ NU E TARE LA MORALĂ… CE ARE A FACE MORALA CU CARIERA DE AVOCAT, PE CARE VREA TÂNĂRUL SĂ O ÎMBRĂŢIŞEZE? BA NU, SPUNE D-TA!” (s.n.).

Şi conchidea, adresându-se d-nei Caliopi Georgescu, mama viitorului avocat Ovidiu (“frate de sânge şi de…DREPT”, cu ceilalţi avocaţi…”caliopişti” : Virgiliu şi Horaţiu…): “Le dă nota 6 la Morală, pentru că toţi sunt de familie bună.”

…Nouă, tuturor dascălilor din România, Băsescu ne va da nota 6, la Morală…pentru că, nu-i aşa, “Ce are a face Morala, cu cariera de dascăl?!” Şi, în definitiv, noi, toţi laşii, ticăloşii şi căcăcioşii de “trăistari” şi lingăi/”milogi” (…nu mai ţineţi minte, nu?), cu nume de “dascăli”, din România, suntem, BA CHIAR NE-AM DOVEDIT! – a fi …“de familie bună”… – DIN FAMILIA BĂSESCIANĂ!

…Astăzi, 20 octombrie 2010, am aproape convingerea că, în România, nu mai există decât un singur dascăl autentic, cu demnitate, cu onoare, cu toate calităţile care fac dintr-un aspirant la “dăscălie”, un MODEL ONTOLOGIC ŞI SPIRITUAL: CRISTINA IRINA ANGHEL. Care, neînduplecată în demnitatea ei, dar şi în convingerea donquijotescă, precum că România ar fi un “stat de Drept”, SE AFLĂ ÎN CEA DE-A 58-A ZI DE GREVĂ A FOAMEI… – NU PENTRU EA, CI PENTRU NOI, PENTRU TOŢI DASCĂLII CĂCĂCIOŞI, LAŞI, EGOIŞTI – AI ROMÂNIEI!!! Pentru Credinţa că, în România, mai există oameni care să facă Dreptate! Pentru Credinţa că, aici, în România, ar mai exista oameni, în primul rând dascăli, cărora chiar le-ar mai păsa, înafară de filistinismul şi de egoismul şi de nesimţirea lor atroce (“calităţi” care fac, din majoritatea acestei bresle, o liotă de lingăi ai directorilor de şcoală, ai inspectorilor şcolari “flatulanţi” şi ai întregului sistem poliţienesco-securist al lui Băsescu) – …chiar le-ar mai păsa dacă MAI EXISTĂ DREPTATE PE LUME!

…Laşii şi lingăii n-au nevoie să ştie nici de Demnitate, nici de Dreptate! Ei se mulţumesc cu orişice zoaie le azvârle mâna păroasă a “jupânului”/stăpânului!
…Ce Morală?! Cu ce se mănâncă?! Să trăiască MAŢUL! Dacă şi cât, încă, li se mai aruncă, în scârbă, vreun ciolan, o ciozvârtă de “ceva”, pentru că au fost cuminţi şi ascultători, şi n-au umplut străzile, cu milioanele, într-o grevă generală (…România este “locul” unde ori “nu se întâmplă NIMIC”… – ori se îneacă, TOTUL, în SÂNGE!!!) – “ESTE BINE”!!! Şi ce dacă sunt peste 460.000 de dascăli, în sistemul de învăţământ românesc?! Şi ce dacă se desfiinţează şcolile, cu miile, din ordinul unei mandragore, unei caracatiţe ori hidre blestemate, care stă, cu ventuza bucală, permanent şi uluitor de adânc-insistent, pe dosul lui…Băsescu-Ucigaşul de Românie?! Şi ce dacă, în această toamnă, ESTE IARNĂ!!! – şi copiii, câţi mai vin pe la şcoală, vin ca să tremure, ca puii de bogdaproste, în bănci?! Şi ce dacă, pentru munca lor “silitoare”, li se taie dascălilor nu 25%, ci peste 60% din salariu (luând în calcul şi tăierea de sporuri…din ianuarie se va tăia şi sporul de doctorat…în definitiv, de ce nu?! – multe dintre doctoratele din ultimii ani au fost acordate…”pe daiboj”, fie pentru că “doctoranzii” erau inspectori şi inspectori “şefi”/generali şcolari, fie pentru că telefonul dat, pentru “confecţionarea” de diplomă “doctorală”, era în mâna unui…”preaputernic”/”preabogat al zilei…) – salariu care, într-o ţară normală, cu oameni demni, ar fi echivalentul, DEPLIN MERITAT , al muncii lor?!
NOOO!!! – noi, dascălii din România, probăm, din toată fiinţa noastră, calităţi rarissime, de…”milogi” AUTENTICI! Nu băgaţi în seamă spusa lui Funeriu, ci priviţi la…”cocoaşele” noastre, de câini scheletici (moral…), “puşi cu botul pe labe”, de… cizmele marinăreşti!!!

…Şi ce dacă Adriean Videanu a declarat că “pot să intre în grevă şi 1.000 de profesori, că tot nu rezolvă nimic!” ?! (…deşi bani, cam o jumătate de milion de dolari, s-au aflat, ”reyolvitor”, pentru deplasarea lui Boc, la reuniunea plenară la nivel înalt a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, din septembrie 2010, cu o suită de cca 50 de “curteni”, toţi, “căraţi” cu avionul şi cazaţi în superlux, la New York… – deşi bani, pentru mofturi şi chindii pedeliste, se tot găsesc, zilnic!… – deşi în MECTS, după cum zic jurnalele, sunt directori plătiţi cu salariu mare şi cu sporuri de cca 15.000 de RONI/lună…etc. etc. – deşi 1 km de autostradă REALĂ, ÎN ROMÂNIA, COSTĂ 18 MILIOANE DE EURO, pe când ÎN BULGARIA COSTĂ DE 10 ORI MAI IEFTIN…1,8 milioane de euro: DECI, “DIFERENŢA” INTRĂ ÎN BUZUNARELE, LARG CĂSCATE, ALE GUVERNANŢILOR/CÂINI CARE-ŞI ÎMPART PRADA “BANILOR OBŞTEI” ROMÂNEŞTI…)?!
…Şi ce dacă Elena Udrea declară, feciorelnic, presei, că “Frauda e o practică, în Parlament! Întotdeauna e aşa: când este Puterea în sală, se presupune că este toată”…!!! Deci, “ROBERTA NESIMŢIRII NOASTRE” ESTE…HERUVIMUL ŞEF AL ROMÂNIEI!!!
…Şi ce dacă, prin toată România acestor zile apocaliptice, OAMENII MOR DE FRIG…ÎN DRUM, DAR ŞI…ÎN CASE?! (a se vedea cazurile de la Iaşi, Vaslui, de la Vişeul de Sus… – …tânărul de 19 ani, cu dizabilităţi, din Centrul de Recuperare şi Reabilitare, mort de pneumonie…etc. etc.).

…Şi ce dacă Daniel Funeriu, cică “ministru” al MECTS (?!), când a văzut vreo 150-200 de profesori bucureşteni, dârdâind de frig şi de indignare, sub ferestrele sale…”voievodale”, a zis că…”nu-s reprezentativi…”
Pentru ce anume…”reprezentativi?! Pentru mizeria materială a dascălului român – erau…
Nu erau reprezentativi (şi aici trebuie să-i dau dreptate “montruleţului” de la MECTS!) pentru dimensiunile morale REALE, ale Corpului Didactic din România…asta DA! Ei, tremurânzii, erau nişte excepţii…”excepţionale!!! Noi, “colegii” lor (în timp ce ei, ca şi Doamna CRISTINA ANGHEL, se sacrificau pentru noi, în ploaie, voind să demonstreze că Răul încă nu-i de tot…Rău… – şi că somnul demonic nu s-a înstăpânit chiar peste toată România!) – noi, “colegii” lor cei “peste samă de căcăcioşi”, lipsiţi total de spirit de solidaritate şi demnitate, stăteam, în case/apartamente/garsoniere, râgâind după o masă… copioasă, CU CARTOFI PRĂJIŢI, zicându-ne, în sinea noastră, cu sătulă pioşenie: “Doamne, fereşte de mai rău!”

…Mai rău?! Mai rău decât să-ţi pierzi SUFLETUL şi OMENIA – NU EXISTĂ!!! [1]

…Aşa că, merităm ceea ce ne promite unul dintre păpuşarii aşa-zisei “Uniuni Europene” (uniune a tigrilor şi şacalilor financiari!) – cancelarul Germaniei, Angela Merkel: “STATELE INSOLVENTE ÎŞI VOR PIERDE SUVERANITATEA!”
Iar România marionetelor “de partid şi de stat” are o datorie de peste 86 DE MILIARDE DE EURO…şi o Agricultură asasinată, şi o Industrie vândută, PE NIMIC, străinilor… – şi drumuri… PE HÂRTIE! În definitiv, CE SĂ FACĂ POPORUL ROMÂN CONTEMPORAN (vă rog să-mi ziceţi!), CU SUVERANITATEA – POPOR CARE N-ARE HABAR “CU CE SE MĂNÂNCĂ” … DEMNITATEA?! Ce să facă, Doamne, cu “suveranitatea”?! (“…ce-a fi fiind şi aceea, ducă-se pe pustii!”) – …dacă, acum, că, cică, suntem liberi, facem pe noi de frică, în faţa perspectivei de a ne împotrivi Satanei (care ne ascultă, PE TOŢI …electronic, şi…RÂNJEŞTE, DEPLIN SATISFĂCUT!!!) – oare cât vom putea defeca în plus, dacă ne vom pierde libertatea şi suveranitatea, fiind înghiţiţi de pântecele Molohului şi Mamonei…”Uniunii”?! – … de fapt, de NOVUS ORDO SECLORUM!!!
Nu cred că unor sclavi “proşti şi puturoşi”, cum suntem/am devenit noi (prin supunerea noastră cotidiană, ca popor, la experimente de laborator, concepute şi realizate şi coordonate şi supraveghiate de…ELITELE ”POPORULUI ALES”! [2]), li se va da prea multă mâncare (pentru… “spor de defecare”!)… – pentru că politica mondială a Masoneriei (a se vedea Protocoalele domniilor lor!) este una nazistă [3], şi anume ca “materialul uman” de proastă calitate să fie distrus, PRIN ORICE MIJLOACE…şi să fie păstraţi doar cei “cu calităţi fizice de excepţie”…ceea ce nu e cazul, la un popor de COCOŞAŢI MORAL (deci, şi fizic!…), cum am devenit noi, în aceste ultime zeci de ani…!!!

…Ce ne-a mai rămas, ce i-a mai rămas, deci, acestui nefericit popor, care a început, parcă, să-şi ceară, singur, Moartea Duhului?!
…A, da: mai are ceva! “Cultură”…multă, multă şi “sănătoasă” CULTURĂ A RĂULUI: “Institutului Cultural Român (n.n.: condus de Horia-Roman Patapievici, membru GDS , fiul cominternistul Dionisie Patapievici din Bucovina) promovează homosexualitatea şi desfrâul , fiind, de aceea, şi laureatul premiului BIFROST 2007, decernat de Organizaţia Nordică a Agenţilor Culturali LESBIAN- GAY, BISEXUAL AND TRANSGENDER (LGBT), pentru <> la consolidarea relaţiei dintre comunitatea heterosexuală şi cea homosexuală…“ (cf. Saccsiv’s Weblog).

…Asta, pentru a se împlini comenzile Protocoalelor Masonice. Asta, pentru ca DASCĂLUL MARTIR – CRISTINA IRINA ANGHEL, să-şi vadă batjocorit Martiriul, în mod desăvârşit…!!! Asta, pentru ca hoardele de diavoli străini, căţăraţi la purere, în Sfântul Pământ al României, să-şi poată împlini opera de jaf, de umilire şi de spurcare, fără nicio…”supărare”, din partea cuiva …TREAZ ŞI GOSPODAR [4], CU MILĂ PENTRU ŢARINA SFÂNTĂ A VOIEVOZILOR ŞI MARTIRILOR ROMÂNI [5]!

…Noi, egoiştii, laşii, nesimţiţii ei “colegi” (doar pârâţi a fi dascăli! – pentru că, nu-i aşa, ce rost are Morala, când noi suntem “de familie bună”, familie de diavol-de-mare!), nu suntem în stare nici măcar să-i cerem să ne ierte (“Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac…!”), având în vedere că Martiriul EI este nu doar pentru generaţia actuală de “dascăli” şi de români, în general, ci Martiriul EI se împlineşte pentru avertizare asupra viitorului cumplit al existenţei noastre fizice, al Duhului şi al fibrei noastre de Neam!… – nu suntem în stare să-i cerem să ne ierte, pentru că nici nu ştim şi NU VREM SĂ ŞTIM ce ne aşteaptă, în nu mulţi ani trecuţi, de azi încolo…! – ne culcuşim printre flatulaţiile noastre, surogate de…”gaze naturale”, tot mai îngrozitor de scumpe…şi, deci, refuzăm să pricepem rostul Martiriului ei…şi refuzăm să ştim, măcar, CĂ EA, MARTIRA MORALEI CREŞTINE ROMÂNEŞTI – EA CHIAR EXISTĂ!!! – …ÎNCĂ EXISTĂ, PRIN MILA LUI HRISTOS, TRIMISĂ DE DUMNEZEU, CEL CARE ÎNCĂ MAI CREDE (spre deosebire de mine, păcătosul… – atât de puţin luminat de Nădejde!) ÎN TREZIREA ŞI ÎNDREPTAREA “COCOAŞEI NOASTRE MORALE”…!!!

…”Ba nu, spune d-ta!” – …dacă nu se trăieşte EX-CE-LLLENT, în România contemporană, dacă bagi capul în nisip, ca struţul…oricâte crime trec , în marş (FORŢAT!), clipă de clipă, pe lângă tine, CA STRIGOII BEZNEI SATANICE?!

Topice: Meditaţii | Comments Off on DASCĂLI ŞI POPOR ROMÂN – CORIGENŢI LA…MORALĂ

Comentarii închise.