Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente

Arhiva pentru 1 August , 2011

BAKI YMERI VOKA îl traduce, în albaneză, pe ADRIAN BOTEZ

Luni, 1 August 2011

HELMI I PARAJSËS (Otrava raiului) Dhe e mbëltoi pikërisht Zoti kopshtin Me hauze të gjalla hidhërimi Nga të cilat – të etshëm – thithin engjëjt dritë Duke menduar se është një zjarr lutjesh Por flatrat u përpëliten në agoni Dhe e harrojnë qenjen e gjerë – zotërimi; Cikuta e cfilitjes e kryen ngadalë veprën Dhe […]