Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

Cartile, prietenii tacuti ai oamenilor…

de admin | Decembrie 7, 2011

Cartile, prietenii tacuti ai oamenilor, aduc cu ele o lume intreaga de invataturi, sfaturi si povesti, informatii si divertisment. Se publica mult in lumea noastra si aproape fiecare carte striga sa fie ea citita.  Unele castiga acest drept desi nu ar fi meritat, altele asteapta la rand desi sunt mai meritorii, mai incarcate de semnificatie. Nu o data ne-a fost oferita bucuria de a vedea oameni incantati de cartea ce tocmai au citit-o, oameni transformati sub puterea cuvintelor!

 

Credem in puterea cartilor, si mai ales credem in puterea transformatoare a cartilor care cuprind intre copertele lor ceva din invatatura Domnului Isus. Si pentru ca avem astfel de credinta, imediat ce am aflat de dorinta fundatiei Rescue de a popula bibliotecile din inchisori cu carte, nu am mai stat pe ganduri. Am fost si suntem dispusi sa daruim! Asa ca, pe toata perioada lunilor august si septembrie 2011, pentru orice comanda de pe gramma.ro, cat de mica ar fi aceea, gramma.ro se leaga sa ofere cate o carte fundatiei Rescue si prin ea, celor care au nevoie de cuvintele libertatii.

Impreuna oferim o sansa!

Comenzile se pot face prin telefon la 0749 105 923, 0257 259 007, e-mail la office@gramma.ro sau online pe www.gramma.ro

Gramma.ro – pentru suflet
distribuitor de produse cu caracter crestin
Adresa corespondenta: Arad, OP. 7, CP. 160
Adresa depozit: Arad, str. Mioritei, bloc 185-186 parter
E-mail: office@gramma.ro
Tel:      +40(257)259.007
+40 749.105.923

Librarie:   gramma.ro
Blog:   blog.gramma.ro
Yahoo:librariagramma
MNS:  librariagramma
Skype:libraria.gramma

Gramma.ro este parte integranta a firmei SC. Special Care 4U SRL

Topice: Diverse | Comments Off on Cartile, prietenii tacuti ai oamenilor…

Comentarii închise.