Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

AM AŞTEPTAT DESTUL! – …CĂCI ÎNTRE TIMP…

de Adrian Botez | Iulie 3, 2012

…După instalarea, marţi, 1 mai 2012, a Guvernului USL-Ponta, ni s-a zis să aşteptăm, că …”nu există minuni”! Am aşteptat…iar între timp…:

…Între timp, grecii şi-au pierdut sumedenie de insule (teritoriu naţional grecesc!), „înghiţite” de miliardari, în euro şi dolari, din Rusia, SUA, Marea Britanie, Franţa…Ce nu face draga de Masonerie, pentru cei bogaţi, pentru slujitorii Mamonei şi duşmanii patriei şi ai Duhului Culturii?!

Amintiţi-vă, rogu-vă, ce spunea Ministrul de externe al lui Wirth, de la începutul lui 1922, Walther Rathenau: “SĂ SE TERMINE CU PATRIA, CU PUTEREA, CU CULTURA. O ordine nouă trebuie să se substituie anarhiei milenare. Naţiunile trebuie să se transforme în societăţi anonime (…), proprietatea va fi depersonalizată, iar COLECTIVITĂŢILE OMENEŞTI SE VOR SUPUNE UNEI AUTORITĂŢI SUPERIOARE, MAI PUTERNICĂ DECÂT TOATE PUTERILE EXECUTIVE, DIN MOMENT CE VA DISPUNE DE ADMINISTRAREA ECONOMICĂ A LUMII” – cf. cersipamantromanesc.wordpress.com

…Între timp, „tensiunile dintre puterile occidentale si Iran cresc pe zi ce trece, iar declaratiile autoritatilor devin tot mai dure, culminand cu incidentul din weekend, privind presupusa doborare a celui mai performant avion de supraveghere american, de catre Iranieni. Ca sa fie tacamul complet, expertii militari incep sa mentioneze tot mai des cuvantul “razboi”. In acest context, SUA inaspreste masurile impotriva Iranului”  – cf. Cristian Ionescu,Iminenţa războiului dintre Iran şi SUA,dinwww.jurnalul.ro  – dar avem şi veşti despre reacţia (foarte moderată!) a iranienilor, faţă de bandiţii petrolişti americani : “În condiţiile în care tensiunile dintre Teheran şi Occident au continuat să se intensifice în ultimele zile, ministrul iranian al apărării, Ahmad Vahidi, a amenințat azi că Iranul va desfăşura <<cele mai ample exerciţii militare>>, în Strâmtoarea Ormuz.
Amenin
țările de război ale ministrului iranian vin ca urmare a refuzului Statelor Unite de a renunța la supravegherea militară în această regiune importantă pentru tranzitarea petrolului. – cf. Zvonuri de război mondial, în revista online Război întru cuvânt.

…Între timp, cea mai bănoasă femeie din lume (care-şi predă, anual, COROANA REGALĂ, „lordului” iudeu, din City-ul londonez!), regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, îşi serbează, la Londra, Jubileul…DE DIAMANT!

…Între timp, Francois Hollande a câştigat Preşedinţia Franţei (6 mai 2012), cu 52%, dar, fiind co-religionar cu “învinsul” său (Nicolas Sarkozy), nu va clinti nicio “cirtă şi nicio iotă”, din Tratatul secret cu Israelul, prin care orice preşedinte francez (de origine iudaică, “bien sûr”!), va da, din sudoarea muncii poporului francez, dijmă către “poporul ales”… – conform directivelor decăzutului din graţia B’nai B’rith, D.S.K. (Dominique Strauss-Kahn): “Eu consider că oricare evreu din diaspora şi din Franţa trebuie să ajute, din toate forţele sale, Israelul. Aceasta este, de fapt, raţiunea, pentru care este important ca evreii să pună mâna pe responsabilităţi politice”.

… Între timp, am dat o raită şi pe la ocultişti (nu se ştie niciodată, de unde sare iepurele!): “Numele babilonian al lui Lucifer este ascuns şi în Biblie. Cele 27 de cărţi ale Noului Testament pot fi grupate în patru părţi, în funcţie de conţinutul lor, şi anume: cele 4 Evanghelii, Faptele Apostolilor, cele 21 de Epistole şi Apocalipsa. În limba latină, folosită de Conciliul de la Nicea din anul 325, când s-a format Biblia, cele patru grupe poartă numele Evangeliums, Acta Apostolorum, Epistolas şi Apocalypsis. Iniţialele acestora sunt EAEA, adică de două ori Ea, numele atribuit de babilonieni lui Enki / Lucifer. Să fie oare o coincidenţă?

Privind lucrurile din acest punct de vedere, 2012 ar trebui să fie anul în care începe Apocalipsa, 2051 – anul în care zeii cei buni se vor întoarce pentru a se lupta cu cei răi, iar 2052 anul victoriei lor. Dacă aşa vor sta lucrurile, nu ne rămâne decât să trăim până atunci şi să vedem” – cf. Secretele zeilor, 12 februarie 2012.

…Între timp, controversatul infractor mondial, evreul român Ovidiu Tender (“[…]de-a lungul timpului, Ovidiu Tender a cumpărat mai multe companii aflate în pragul falimentului, pe care ulterior le-a vândut către diverse alte firme. În acest sens, omul de afaceri a vândut în anul 2007 fondului de investiții PPF compania de asigurări Ardaf pentru suma de 35 de milioane de euro. În anul 2008, Tender a vândut către compania americană de servicii petroliere Weatherford firma prahoveană Atlas Gip pentru suma de 16,8 milioane de euro. În anul 2009, omul de afaceri a vândut hotelul Covasna din Neptun pentru suma de 1,2 milioane de euro către oamenii de afaceri Nicolae și Ion Dușu din Constanța” – cf. Wikipedia), a ajuns …”imperialist” al petrolului african :

Operațiuni internaționale

Firmele lui Tender mai lucrează și în Orientul Mijlociu, dar și în India, Africa de Nord, Europa. Compania Prospecțiuni are afaceri în Iran, Maroc, Portugalia, India, Grecia. În Serbia, Tender a achiziționat o firmă de producție de medicamente, o companie de telecomunicații, o stațiune balneoclimaterică și o fabrică de fermentare a tutunului. Deține un hotel în Grecia, pe insula Aegina, și Hotelul Johann Strauss din București.

Firma omului de afaceri a incheiat un acord de concesiune cu Agentia de Gestionare si Cooperare intre Senegal si Bissau pentru explorarea si exploatarea unui zacamant petrolier, de 5.347 kilometri patrati, aflat pe teritoriul comun al celor doua state africane(s.n.).

Potrivit documentului, lucrarile de exploatare vor dura 8 ani, iar cele de productie, 25 de ani.

Zona in care se afla perimetrul petrolier ar avea rezerve de petrol cuprinse intre 720 milioane de barili si 2,35 miliarde de barili, potrivit grupului Tender – cf. Ovidiu Tender va investi 100 milioane de dolari in petrolul din Africa, în gazeta online ziare.com.  – dar şi în dezvăluiri.go.ro (cf. Cine sunt ei? – masonii şi sataniştii români: “SRI, SIE si altele: gen. Ovidiu Soare (seful diviziei de aparare a Constitutiei), Victor Marcu, Aurel Rogojan (ofiteri de securitate, cu functii-cheie in DSS, inainte de 89) cei care au organizat si participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989) si Vasile Iancu (fost sef de contrainformatii in spionajul lui Ceausescu, fost numarul doi in SRI-ul lui Timofte), toti 4 au participat la LOVITURA DE STAT din decembrie 1989, gen. Radu Timofte, directorul SRI, recent initiat in Loja condusa de Stefan Misu (inregimentat in PUR-PC-ul lui Dan Voiculescu), Gheorghe Fulga sef SIE, OVIDIU TENDER, Ioan Talpes (vicepremier, sef SIE), toti sunt in subordinea lui SOV-Sorin Ovidiu Vantu (…)”).

Bravos, naţiune! A ajuns, şi România, prin celebrul evreu Tender, “în lumea bună”, a Mafiei Mondiale, a Ocultei Mondiale!!!

Doar un amărât de amănunt: NU România câştigă din “tunurile” evreieşti”…ci România este devalizată (COMPLET!) de “tunuri” şi de către autorii “tunurilor”…, ca un seif prost construit, când “desperados” se pun pe treabă, în Vestul Sălbatic!!!

…Între timp, învăţământul românesc se duce de râpă, cu o viteză progresiv-accelerată: directorii de şcoli au rămas aceiaşi (adică, cei “înscăunaţi” de PDL!), cu comportări năucitor de abuzive, anomice şi discreţionare, de stăpâni ai unor plantaţii de bumbac “sudiste” (din veacul al XIX-lea american!) – pe care plantaţii, profesorii au devenit sclavi, încătuşaţi şi şantajaţi şi terorizaţi, după bunul plac al “şefilor” mafioţi (Legea Funeriu , pentru desfiinţarea căreia nu s-a făcut NICIUN PAS! – îi dă legaţi, de mâini şi de picioare, pe profesori – DIRECTORULUI ŞCOLII, de care depind cu viaţa şi cu moartea!!!) – “şefi” ai unor şcoli, cică, “de stat”!!!; examenele de bacalaureat se dau sub semnul aceluiaşi absurd infinit (la proba orală de Română, numită, pişicher, “probă de competenţă lingvistică”, nu există NICIUN FACTOR DE RISC: calificativele încep cu “utilizator mediu”, iar nu cu…insuficient! – şi ne mai mirăm de ce tinerii noştri vorbesc româneşte precum…canibalii din Borneo-Kalimantan!), hârtiile fac imposibilă şi inutilă munca efectivă la catedră etc. etc. etc.

 

…Între timp, preşedintele-judecător Augustin Zegrean (cu merite juridice…INEXISTENTE!), de la Curtea Constituţională a României, continuă să ia, în mână, 100 de milioane de RONI, pentru…”gradul de handicap I” – de fapt, miopie (politică…) avansată!!! Şi mai ia, tot în mână (?!), alte 100 de milioane de RONI, pentru…DECIZIILE sale, extrem de…”mioape” („decizii” via Cotroceni!), de la Curtea Constituţională!!! Handicapat în ultimul hal, dar…DECIDE SOARTA ROMÂNIEI!!!

…Între timp, „Preşedintele Parlamentului ungar, Laszlo Köver   a efectuat o vizită neoficială în România, ajungând în Ţinutul Secuiesc pe 4 iunie 2012, marţi după amiază, pentru a participa la un miting al PCM.
  
Kover a participat la evenimentele PCM din România şi între 24 şi 27 mai, inclusiv la comemorarea poetului maghiar (n.mea: criminal hortyst genocidic!) Jozsef Nyiro. Cu această ocazie, el a criticat refuzul autorităţilor române de a permite reînhumarea poetului la Odorheiul Secuiesc, calificând atitudinea Guvernului român drept <<NEPRIETENOASĂ, NECIVILIZATĂ ŞI BARBARĂ>>”.

Conducătorii de la Bucureşti n-au reacţionat la aceste mârlănii năucitoare, venite din partea “celei mai slendide rase hune” – nici măcar cu o mârâială. Ba, noi, subsemnatul, am avut impresia că nu lipsea mult ca guvernanţii noştri (ROMÂNI! – pentru că UDMR-ul a fost mult mai sănătos interesat de “cestiune”, în vederea viitoarei lui lupte electorale, cu PCM-ul…!) să-i şi pupe, umil şi gudurat, pantoful lui de preşedinte de Parlament maghiaro-hungaristo-atillist…, cumpărat, cu bani frumoşi, de la Sörös…

…Între timp, românii şi-au donat sângele, la centrele de transfuzii, pentru bonuri de alimente, pentru ca să aibă copiii lor ce pune în gură, de Paşti…şi, în continuare, donează sânge (nu atât bolnavilor, cât unui stat masonico-vampiric!), pentru „pâinea cea de toate zilele” a pruncilor lor…Un coleg profesor e gata să-şi doneze, benevol, un rinichi, pentru a-şi plăti datoriile lunare, acumulate…

…Între timp, doctorul NICOLAE BACALBAŞA, la Antena 3, afirmă, cu deplină dreptate: „<<Political correctness >> e încercarea de a apuca un rahat de capătul curat…!

…Între timp, un preot din Focşani (duminică, 16 iunie 2012) a fost înjunghiat în plină biserică, în timpul slujirii Sfintei Liturghii Ortodoxe…!!! –.

…Între timp, pe 22 mai 2012, a avut loc un cutremur de 5,6 grade, pe Richter (în Bulgaria, dar resimţit şi în România!), după care, imediat, din înaltul cerului, oamenii au fost ATACAŢI DE COHORTE DE CORBI!!!

…Între timp, cohorte de pedelişti trec la …„uslaşi”! Noi ştiam bine că s-a dat un semn masonic, prin trecerea lui Sorin Frunzăverde (mason 32), de laPDL, laUSL…dar nu cunoşteam intensitatea consecinţelor acestui semn!

APROAPE CĂ NU MAI POŢI DEOSEBI, ÎN ACEST MOMENT, „USL” DE „PDL”! Parcă-i un ouroboros, care-şi tot înghite când coada, când capul, când pe amândouă deodată. Este ca-ntr-un spectacol de măşti chinezeşti: se transformă, halucinant, unii într-alţii…!!!

Unii îi „înghit” pe alţii (n-are importanţă care pe care!), spre reciprocă recunoaştere şi complice salvare (tot reciprocă!) – aşa ca întotdeauna, după 1989!!!

Cine a plătit vreodată, de 23 de ani încoace, ticăloşiile făcute în mandatul său?! NIMENI!!!

După ce până şi vestita mamă de „urinător de troiţe”, senatorul (şi oleacă de Ministru al Tineretului!), Sorina Plăcintă („muma lui Ştefan cel Mare”, după cum lua cu gura foc, apărând tipul de educaţie aplicat de ea şi… care a avut drept consecinţe strălucite: a-urinarea fiului ei, BRAV FOTOGRAFIATĂ! – pe o troiţă din Focşani…; b-încercarea de a asasina, sadic, cu maşina personală, în plină stradă, un biet cetăţean…), om de casă (şi sfetnic de mârşăvii şi tâlhării!) al Elenei Udrea şi Robertei Anastase, a trecut în „barca” PNL – noi nu mai putem avea încredere în aşa-zisa „nouă guvernare” şi într-o promisă „revoluţie morală”!

Noi, oamenii de rând, păstram un dram de nădejde că toţi bandiţii şi trădătorii din PDL(odată cu „SCHIMBAREA de regim-guvernare”…noi, fraierii, aşa credeam! ) vor fi judecaţi, vor fi condamnaţi la ani grei de puşcărie şi li se vor confica averile ticăloase (cu „origini” în jefuirea, fără milă, a poporului român!) şi, astfel, cei jefuiţi şi obidiţi vor fi, măcar cât de cât, despăgubiţi!

CUM ÎŢI  PERMIŢI,  DOMNULE  CRIN  ANTONESCU – ŞI CUMÎŢI PERMIŢI, DOMNULE VICTOR NAUM PONTA, SĂ AFIRMI/AFIRMAŢI  CĂ, „LUI TRAIAN BĂSESCU, ÎI VOR FI IERTATE PĂCATELE TRECUTE, DACĂ NU VA MAI FACE, DE ACUM  ÎNCOLO, ALTELE”?

CE, EŞTI CUMVA, VREUNUL DIN VOI DOI – POPĂ? – … ORI TE CREZI A FI (UNUL SAU ALTUL DINTRE VOI DOI)… ÎNSUŞI BUNUL DUMNEZEU?!

NU! Noi, subsemnatul, ştim că acest popor aşteaptă, de atâţia şi atâţia ani, o socoteală curată şi o pedeapsă meritată, pentru cei care l-au umilit şi l-au trădat şi l-au jefuit şi i-au spurcat, în tot felul, sacrul pământ al PATRIEI, cu o neruşinare blasfemică şi…înmărmuritoare (à la „bordurile” lui Videanu!). Dacă voi, „salvatorii patriei”, vă erijaţi în „glasul divin (?!) al iertării” ticăloşiei şi samavolniciei şi blasfemiei… – înseamnă că nu sunteţi, nici voi, ăştia de-acum, altceva decât TOT nişte nenorociţi de impostori, nişte târâturi nemernice, nişte indivizi scârboşi, care ne dispreţuiţi, cu aroganţă satanică – …ba chiar ne urâţi, din rărunchii voştri de venetici („ciocoi pribegi, aduşi de vânt…”), ca şi Băsescu, ca şi Iliescu, ca şi Constantinescu!!!

NU! Atunci când te pupi în bot cu Satana, înseamnă că-l ai în tine, ca „director/îndrumător moral”, pe Marele Iluzionist!

Şi când dracii-şi înnoadă cozile între ei, sărmanul popor îşi pleacă iar fruntea (abia-abia săltată!), cu infinit amar…: din nou înşelat, din nou trădat, din nou fără alt Scaun de Dreptate, decât CERUL…!

Experienţa catastrofală a mileniilor de umilinţe ale poporului român a născut zicala tragic-revoltătoare: „CORB LA CORB NU-ŞI SCOATE OCHII!” – …iar semnul dumnezeiesc, de la cutremurul din 22 mai 2012, ne avertizează să nu avem încredere în nicio guvernare, din statul masonic. Nici măcar în aceea a „premierului” (cu ascendenţă iudaică şi cu precedente dubioase, în politica ultimilor ani), Victor NAUM  Ponta…!

Topice: Diverse | Comments Off on AM AŞTEPTAT DESTUL! – …CĂCI ÎNTRE TIMP…

Comentarii închise.