Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

„DEŞTEPŢII” ŞI „PROŞTII”

de Adrian Botez | Iulie 30, 2012

…În lumea noastră (românească, terestră…tot aia!), o lume „pe dos” – semantica vorbelor şi cea ontologică se „torsionează” şi chiar se inversează, cu viteza titirezului. Din an în an, ba chiar de la ceas la ceas!

 

Spre exemplu, cuvântul „deştept”, ca şi „deşteptul” în sine, au devenit …”ceva de invidiat” – dar nu pentru că sunt inteligenţi, ci pentru mega-escrocheriile lor „cool/„reuşite”: Traian Băsescu este „deştept”, atunci când se fofilează, ca o slugă ce este, pe lângă Obama, numai ca să-l „egaleze” pe…Vanghelie! De parcă n-ar şti tot românul că tot aranjamentul era pe bază de…”Deveselu”, adică de slugărnicie naţională  românească, determinată de atitudinea servilă a guvernanţilor: nu le pasă nici „la bocanc” că polonezii şi cehii, care au refuzat amplasarea scutului antirachetă, al SUA, ne privesc, acum, de sus, ca pe nişte…”ospătari şi tinichigii” ai „Marelui Licurici”!

 

…Tot Băsescu e grozav de „deştept” („E deştept şefu’, bă! BETON!!!” – te bubuie, cu un pumn „de beton”, în umăr, mahalagiul manelist, ori „deşca” barurilor bucureştene… –  străfulgerat, dintr-odată, de admiraţie pentru „ştirea televizată”, la B1 TV, despre…Golanul -Şef al României…!), pentru că (zgâlţâit de nerăbdarea şi febra extatică – …aşa, cât şi-o beţie bună cu whiskey, la Cotroceni…: „febra” de a-şi încasa, rapid şi prin „iuţeală de mână şi nebăgare de seamă–  dividendele de la RMGC!!!) ne prosteşte cu aurul de la Roşia Montană, că…nu poate fi exploatat decât de evreo-canadienii de la Gold Corporation ”Roşia Montană” (RMGC) – …de parcă DACII ZALMOXIENI, ADEVĂRAŢII STĂPÂNI AI AURULUI ROMÂNESC, AR FI AVUT NEVOIE SĂ CHEME „FIRME DIN ROMA ANTICĂ”, pentru a scoate aur, din Pământul Sfânt al Daciei!!! – …şi, tot aşa, numai firmele străine au dreptul să-şi „bage” nasul” în AURUL ROMÂNIEI/ROMÂNILOR!!! – „<<patrulaterul aurului>> – adică perimetrul Baia de Criş, Săcărâmb, Zlatna şi Baia de Arieş, din Munţii Apuseni – dar şi în Maramureş (…)OPT FIRME STRĂINE AU PRIMIT LICENŢE DE EXPLOATARE ÎN ZONELE <<EPUIZATE>>, CARE S-AU DOVEDIT A FI FOARTE BOGATE: CONŢIN AUR ÎN VALOARE DE 54 DE MILIARDE DE EURO. EXPLICAŢIA: <<AU AVUT HĂRŢILE GEOLOGICE ALE STATULUI ROMÂN>>, ne-a spus dr. ing. Florea Neagu ” – cf. Libertatea, 22 aprilie 2011.

 

…Iată cum “deşteptăciunea” este identificată, de fraieri şi idioţi, cu însuşi… ACTUL DE TRĂDARE NAŢIONALĂ!!!
In primul rand, seful statului  (n.n.: Traian Băsescu) evoca exploatarea resurselor proprii. De parca ar fi cineva cu mintea intreaga din aceasta tara care s-ar opune exploatarii resurselor naturale pe care le avem! Nu, esentialul aici este ca resursele sunt date in conditii total dezavantajoase firmelor/corporatiilor private, statul roman iesind mai mult decat pagubit din aceasta afacere. CAT PRIVESTE LOCURILE DE MUNCA, ELE SUNT NECESARE, DE FAPT, TOT EXPLOATATORULUI STRAIN: UNDE MAI GASESTE EL FORTA DE MUNCA IEFTINA SI FURNIZATA CU SPRIJIN DE STAT CA IN ROMANIA?

In al doilea rand, observam cu stupoare ca presedintele nu doar ca nu cere respectarea stricta a unor conditii optime de exploatare, ci considera chiar ca Gold Corporation a facut deja prea mult in aceasta privinta si chiar poate sa isi permita sa fie mult mai neglijenta si relaxata in privinta concentratiei de cianura! Contrazicandu-l, astfel, direct, pe ministrul mediului, pe care nu rateaza ocazia sa-l atace si in privinta emisiilor de carbon.

Daca ar fi fost doar atat si ne-am fi confruntat cu o situatie foarte grava. Insa este mai rau chiar si decat atat, asa cum o arata articolul excelent al lui Mihai Gotiu, care dezvaluie pana unde merge subjugarea statului roman intereselor corporatiilor private: IMPUNEREA UNOR LEGI PRIN CARE STATUL DEVINE EXPROPRIATORUL DISCRETIONAR PUS, DE ACEASTA DATA, IN SLUJBA INTERESELOR PRIVATE.

 Gândindu-ne şi la privatizarea sistemului sanitar, avem deja un model de putere care se contureaza tot mai mult:UN STAT MINIMAL FAŢĂ DE INTERESELE CETĂŢENILOR, ALE POPORULUI, ŞI MAXIMAL FAŢĂ DE INTERESELE CORPORAŢIILOR STRĂINE. Sau, cum spune chiar Mihai Gotiu, ACUM DEVENIM EFECTIV SI FARA EXAGERARI SAU METAFORE, COLONIE, DEVENIM DE JURE, STRAINI SI SCLAVI IN TARA (CARE NU MAI ESTE…) A NOASTRA!cf. art. Statul minimal… faţă de interesele româneşti şi… maximal faţă de interesele corporaţiilor străine, în revista online Război întru cuvânt, 29 august 2011.

…Cel cu mutră de paralitic „contorsionist”, Sebastian Lăzăroiu, este „deştept”, pentru că, din pacient la Spitalul 9, care delira basme de Fraţii Grimm, a devenit… câtumai Ministrul Muncii! Şi se pregăteşte să devină, cică, prim-ministru…

 

Probabil că şi roboţelul Boc va fi numit (de către golani!) „deştept”, când va deveni… Preşedintele Curţii Constituţionale!

 

…Elena Udrea este „femeie deşteaptă”, pentru că, de-a lungul vieţii ei (din cale-afară de …”aventuroase”!), tocind un anume soi de mobilier, zic unii că va deveni…prima Preşedintă a României! Dar, atunci când se va petrece acest lucru, chiar nu va mai avea importanţă cine va fi…”preşedinte”, pentru că nu va mai avea pe/peste cine…”prezidenţia”: o ţară şi un popor care acceptă ceea ce acceptăm şi înghiţim noi, ca struţii (fără să avem, însă, stomac de struţ!), se otrăveşte, dispare…ori se transformă în… COLONIE DE MUTANŢI! Şi, deci, în niciun caz nu se va mai putea numi „popor”!

 

…Gigi Becali este „deştept”, pentru că … îl plictiseşte Imnul Naţional al României, admirând Imnul…”Maseuza”! Eu zic, însă, că Gigică nu e mai deştept decât lepra de popa Tökes, care ne-a adus steagul României la nivelul…Ciadului!

 

…”Deştept” este, să zicem (pentru liniştea golanilor!), chiar şi acel fotbalist român care, precum Ianis Zicu (fost la Steaua!), „pentru un pumn de euro în plus”, îşi trădează „camarazii de front” sportiv şi (în cazul evocat mai sus!), angajat la ŢSK-Sofia, luptă, fratricid, alături de bulgari, contra românilor de la Steaua – …tot aşa cum fac mii şi mii de alţi sportivi (într-un articol trecut, vorbeam de fraţii argentinieni, Diego şi Gabriele Milito: „Diego Milito a fost in centrul atentiei intr-un meci sustinut impotriva lui Gabi  Milito prin anul 2002,cand actualul jucator al celor de la  FC Barcelona l-a faultat foarte dur pe coechipierul lui Diego Milito de atunci,Juan Manuel Torres,iar centralul,respectatul Horacio Elizondo l-a eliminat fara ca faultul sa fie foarte dur. Ei bine,Diego a sarit la gatul lui Horacio Elizondo si astfel temperamentul arbitru argentinian l-a eliminat,pentru ca cei doi sa se duca la dusuri mult mai repede decat se asteptau fanii celor doua mari echipe din Avellaneda. Asta ce inseamna oameni buni? Vorba aceea, <<sângele apa nu se face>>!” – cf. Doi frati lupta pentru patrunderea in finala Ligii Campionilor, pe Blogul suporterilor catalani, 20 aprilie 2010). Deci, a fi „deştept”, până la urmă, înseamnă (fie că eşti fotbalist, fie că eşti…Traian Băsescu!) a fi un escroc jalnic, un NENOROCIT DE MERCENAR ŞI TRĂDĂTOR, aflat în slujba şi „leafa” Marilor Bancheri şi Cămătari ai Lumii Terestre…!!!

 

 

…”DEŞTEPT” ESTE DIAVOLUL, O, FRAŢII MEI ÎNCĂ „DEŞTEPTAŢI”…(DA, DRACUL ESTE SINGURUL „DEŞTEPT” AUTENTIC ŞI TATĂL TUTUROR… „DEŞTEPŢILOR-SUROGAT”!) – … MĂRIA SA DIAVOLUL, ADICĂ, ÎNTUNECIMEA SA COMPLET NE-GRAŢIOASĂ!

 

…”Proştii” sunt…ăăă…”proştii”! Ce definiţie mai trebuie, pentru „nedescurcăreţii”, ne-escrocii etc.  – …adică, pentru cei care nu-şi trădează Dumnezeul, Ţara şi Neamul, pe 6 vile şi pe o turmă de „maşini tari” şi pe…slugărnicie şi trădare „cât încape”?!

 

…Da, ia să vedem, cine-s „proştii”, într-o ţară ca România, aşa de  bine „garnisită” cu… „deştepţi”?

 

…”Prost” este străveziul şi luminatul la obraz, Călugăr din Chilie, care se roagă, prăbuşit sub lumina viziunii Cerului Dumnezeiesc, pentru ca Mântuitorul-HRISTOS să ne mai păsuiască, oricât de ticăloşi ne-am dovedit, în ultimii ani…şi să nu ne azvârle, încă, în bezna cea veşnică! Poate că, dacă Mântuitorul ne va mai da un răgaz de existenţă pe Pământ, Duhul nostru va învia şi vom drege, măcar în parte, câte am stricat, părăduit, înstrăinat, otrăvit şi dărâmat, în Grădina Maicii Domnului…!

 

…”Prost” este Dascălul de Şcoală, care nu vrea să-şi trădeze nici Dumnezeul, nici Ţara ori Neamul – şi, cu riscul ca statul super-ateu (ateismul pornind încă de pe treptele…Patriarhiei!) al anului 2011 să-l dea afară din mizera slujbă, DAR ÎNALTA MISIUNE, aceea de „dascăl” (de muritor de foame…dar urmaş al lui Ravvi-Hristos!), predă elevilor/ucenicilor săi, din toată inima şi din cât i-a mai rămas din plămânii săi sângerânzi, Adevărul Revelat: despre Hristos-Dumnezeu, cât şi despre Martirii şi Eroii şi Adevăraţii Strămoşi ai Românilor…cât şi despre Adevăratele „Graniţe” ale Grădinii Maicii Domnului (dăruită „Trakes-ilor”/Sfinţilor celor Luminaţi): LUMEA ÎNTREAGĂ!

 

…”Prost” este numit, fireşte, şi Elevul/Studentul (dar acestea sunt cazuri din ce în ce mai rare…”de muzeu”!), care urmează sfaturile şi călăuzirea Dascălului Martirizat de un stat tâlhar, asasin  – şi, fireşte, SUPRA-ATEIZAT, în esenţa sa!!!

 

…”Prost” a ajuns să fie numit acel Judecător al Frăţiei Oamenilor Luminii – care nu răspunde la…telefoanele BEZNEI de la Cotroceni…care nu-şi lărgeşte buzunarul şi urechea spre nedreptatea bogatului, tâlhar arogant şi trădător nonşalant…- …ci spre plânsetul văduvei şi al orfanului, şi al pensionarului şi al celui umilit şi obijduit… – …şi care Judecător încearcă, deci, să facă, în lumea asta (haotizată/hipnotizată/anomizată de Diavol şi de către slugile lui preaplecate!),  cât de cât, să mai pâlpâie Lumina Dreptăţii – în acelaşi ritm de văpaie cu aceea pe care, slab şi nevolnic, o întrevede el, Judecătorul de Bună-Credinţă, în Cerurile Dumnezeieşti! Ceruri înspre care se roagă, neîncetat, spre a i se împrumuta câteva clipe de Lumină, spre a diminua anomia revoltătoare şi entropia greţoasă, din Lumea asta, care seamănă, tot mai mult, a Mlaştină Terestră Puturoasă…!

 

…”Prost” a ajuns să fie numit, de către borţoşii lumii (care se operează la Viena…şi tot acolo şi mor!), Medicul-Tămăduitorul cu Putere de la Dumnezeu – Tămăduitor care, umilit grosolan şi înghesuit, în metroul  ori tramvaiul, cu care a făcut 10 km până la spital… – şi neţinând cont de ghiorăitul maţelor proprii! – … face operaţii de câte şase, opt şi zece ore, ADEVĂRATE MINUNI INSPIRATE DE HRISTOS-DUMNEZEU! – salvând sute şi mii şi zeci de mii de vieţi omeneşti…!

 

…De ce Profesorului-GENIU, ALEXANDRU PESAMOSCA, „Doctorul Copiilor”, nu i s-au făcut FUNERALII NAŢIONALE, atunci când a trecut  la îngeri?! Sfântul de la spitalul (în curs de desfiinţare!) „Marie Curie”  – a murit aproape…”clandestin”!

 

Ieri, ore întregi, pe perioada cât trupul neînsufleţit al profesorului Pesamosca a fost vegheat de rude în cămăruţa de la etaj, curtea spitalului <<Marie Curie>> a rămas pustie. După ce sicriul a fost purtat pe braţe în interiorul Capelei, au început să apară şi oamenii, de parcă ceva nevăzut îi trezise (…)<<Mare nenorocire, domnilor, a murit tocmai acum, când au apărut cancere la copii. Păi, ce? Înainte, sub Ceauşescu, nici nu întâlneai copii bolnavi de leucemie>>, spune o bătrână care a venit să îi aducă un ultim omagiu. (…)<<A ajuns până la Papa Ioan Paul al II-lea, dar şi la Preafericitul Teoctist, ca să ceară sprijin pentru construcţia unei biserici şi a unui spital de urgenţe pentru copii. Iubea mult copiii>>, spune pensionara Gabriela Teodorescu, care s-a numărat printre apropiaţii doctorului.


De alături, ÎNTR-UN SPAŢIU ÎNGUST DIN FAŢA CAPELEI SPITALULUI, CÂŢIVA MUNCITORI S-AU APUCAT, ÎNDEMNÂNDU-SE UNII PE ALŢII, SĂ SCOBEASCĂ ÎN BETON CU UN CIOCAN PNEUMATIC: ACOLO VA FI MORMÂNTUL DOCTORULUI ALEXANDRU PESAMOSCA. A FOST ULTIMA SA DORINŢĂ
– cf. Evz.ro.

 

 

…Dimpotrivă, se „preconiza” ca Tămăduitorul Lui Dumnezeu, ALEXANDRU PESAMOSCA,  să fie dat afară şi din cămăruţa lui de ascet: „La începutul anului 2006, profesorul Alexandru Pesamosca a fost foarte aproape să fie evacuat din cămăruţa de la etajul 1 a Spitalului “Marie Curie”, unde locuia de la moartea soţiei. Profesorul a fost anunţat că nu mai poate ocupa locul respectiv de managerul de atunci al spitalului, un fost elev al lui, profesorul Iordăchescu” – cf. Evz.ro, 1 septembrie 2 011.

 

Păi, cum să i se facă “funeralii naţionale” tocmai “Tămăduitorului Copiilor”, când Franc-Masoneria Mondială (prin cămătarii ei, dar şi prin… “savanţii criminali”!) ordonă… “teracidul”, reducerea populaţiei Pământului, de la cca 7 miliarde -7 miliarde şi jumătate – la…CEL MULT 240 de milioane de “humanoizi”, sclavi ai Corporaţiilor Multinaţionale/Transnaţionale???!!!

…”În scopul de a stabiliza populatia lumii, TREBUIE SĂ ELIMINĂM 350.000 DE OAMENI PE ZI. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun ” – cf. J. Y. Cousteau, 1991 –  explorator şi reprezentant UNESCO. Sau: -“Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta!” – zice însuşi … BILL GATES !

 

…”Prost” este şi Actorul cel Ne-descurcăreţ, sau Cântăreţul-Autentic ORFEUARTISTUL, în general (…care…”el munceşte, el plăteşte!”) – care NU se prostituează pe la reclamele odioase ale Cămătarilor Lumii – …ci aşteaptă, răbdător şi absurd… – sărac, dar cu demnitate! – …să vină, iar, Vremea Luminilor Culturii Divine, când va putea împrumuta, vifornic, sufletul său de zeu/arhanghel – cititorilor şi privitorilor şi ascultătorilor devotaţi, ori spectatorilor-devoţi!

 

 

…”Deştepţi” şi “proşti”…”proşti” şi “deştepţi”…

 

Depinde unde eşti situat şi …”din partea cui priveşti”: dacă priveşti “din partea Credincioşilor/Închinătorilor Diavolului” – da, “deştepţii” sunt toţi ticăloşii, criminalii, impostorii, trădătorii, demolatorii lumii şi pervertitorii Duhului Divino-Uman – care pregătesc instaurarea cât mai grabnică a Fiarei Apocaliptice, a ANTIHRISTULUI…!

 

…Dacă priveşti, însă, “din partea Credincioşilor Mântuitorului Hristos” – PROŞTII” REPREZINTĂ SINGURUL POTENŢIAL DE SALVARE A LUMII!

 

Soldaritate şi Frăţie, între toţi  “proştii” – cei LUMINAŢI şi DEŞTEPTAŢI ai Lumii! Solidaritate şi Frăţie, între toţi cei care nu neagă, nu blasfemiază – ci mărturisesc, cu toată convingerea lor, luminând martiric, Adevărul, Învierea Luminii şi Mântuirea prin Hristos-Dumnezeu!!!

 

…Doar aşa vom scăpa de consecinţele catastrofale, aneantizatoare, ale “muncii” sordide, dar încrâncenate, întru  demolarea de Duh şi de Lume, “prestate” de către Şmecherii/”Deştepţii” cei Îndrăciţi, de pe Planeta Terra – …şi vom putea, astfel, să răzbim prin negurile apocaliptice ale Sfârşitului Lumii, având strânsă, în noi, VLAGA DIVINĂ de a întemeia o Lume Nouă, un Nou Palier de Existenţă Spirituală Umană: cel al Duhului Curat şi Luminat!

 

                                                                                        

 

 

Topice: Diverse | Comments Off on „DEŞTEPŢII” ŞI „PROŞTII”

Comentarii închise.