Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

ÎNCĂ O SCRISOARE, CĂTRE UN FOST UCENIC…

de Adrian Botez | Iunie 12, 2014

…Acum, în legătură cu politica – aşa cum vrei tu.
Da, aşa credeam, atunci, în anii ’90, că se pot rezolva lucrurile, în Valaho-România, prin vot şi…democraţie! Eram naiv – iar votul “scuipat” (anulat de către Angela Merkel, Durrao Barrosso, Hilary Clinton şi alte satane iudeo-masonice ale lumii, în vara lui 2012 – în favoarea Marelui Trădător de Valaho-Românie şi de Duh Valaho-Românesc, Traian Băsescu!), m-a lecuit, definitiv, de orişice naivitate…!
…Da, sunt puternic, sunt teribil de puternic, chiar asupra vieţii şi morţii am putere – în măsura în care Dumnezeu-Hristos mă face puternic, prin credinţa mea!
…Iartă-mă, te rog frumos! – dar cum poţi tu să crezi într-o “mişcare”, fie zisă ea şi “populară” (…dar, în fine! – oricare ar fi ea!: nu a existat decât o singură MISCARE SPIRITUALĂ şi SPIRITUALISTĂ [verificată prin proba de foc a Timpului!], în întreaga lume modernă, după Hristos şi Evul Mediu, şi ea s-a petrecut şi se petrece în Valaho-România noastră: “Mişcarea Sfântului Arhanghel MIHAIL” [ARHANGHELUL MIHAIL este ARHANGHELUL SPIRITULUI, şi puterea sa de influenţare a Pământului a început în 1871, anul din care EMINESCU îşi schimbă şi Poezia, spre GENIALITATE – dar devine şi luptător EFECTIV, cu Arma în MÂNĂ, pentru Neamul VALAHO-ROMÂNESC!!!] – “Mişcarea Arhanghelică” ce a fost condusă de Corneliu Zelea Codreanu, între 1927 si 1938…dar ale cărei efecte, imerse/mistice, abia de astăzi încep să se vădească şi să se răspândească, precum valurile unui ocean ascuns în sufletele curate!) – …pseudo-mişcare, condusă, mai direct sau mai din umbră, de o persoană, precum Elena Udrea, cu o imoralitate (politică, în primul rând!) celebră! – şi complet lipsită de cultură? Moralitatea este oglindirea Chipului Dumnezeiesc, în făptuirile noastre, iar Cultura este felul în care Dumnezeu şi Paradisul-Cel-Lăsat-În-Urmă ne “antrenează”, în vederea puterii noastre de a ne întoarce la ORIGINAR, de a vedea si a întelege Lumina-Cea-Fără-De-Sfârşit!
…Nu spun, prin asta, ca Ponta-Schizofrenicul şi Mincinosul, ori Antonescu-Antinaţionalul sunt mai credibili. Spun, doar, că SOLUŢIA nu mai poate exista prin pseudo-politică, CI TOCMAI PRIN DESFIINŢAREA, TOTALĂ ŞI DEFINITIVĂ, A TUTUROR PARTIDELOR POLITICE ŞI A FALSEI POLITICI IUDEO-MASONICE (falsă, pentru că ea nu se mai raportează la “polis”-CETATE, ci la propriul BUZUNAR, la propriile interese egoist-criminale, proprii şi/ori de clan-gaşcă!).
…Şi propun înlocuirea Vieţii Cetăţii Babilonice cu Viaţa întru Biserica/CETATEA Lui HRISTOS: doar viaţa în sânul parohiei tale, cu preotul tău, ca Păstorul-Cel-Bun, mai poate aduce ADEVĂRUL şi BIRUINŢA UMANITĂŢII!
…Vorbeam cu un om simplu, dar foarte scormonitor-inteligent şi tare înţelept, la spitalul unde am fost primăvara asta: este posibilă viaţa, într-o ţară, fără de guvernanţi? Şi el mi-a spus aşa: “Dacă fiecare om şi-ar face datoria faţă de semenii săi, fără greş ori amânare, ci din tot sufletul şi cu tot harul lui descoperit (prin Voia şi Luminarea Lui Dumnezeu!), din toată conştiinţa lui – nici vorbă să mai aibă nevoie, vreun om ori grupare de oameni, de guvernanţi!” Asta m-a pus serios pe gânduri, asupra vinii pe care o avem şi o tot purtăm, ca pe o piatră de moară, prin toată istoria, noi, oamenii – de când ne-am aflat şi acceptat, în lumea asta, alţi stăpâni, decât pe Dumnezeu-Hristos…!!!
…Prin asta spun, de fapt, că le cer, imperios, preoţilor, să se întoarcă, definitiv şi irevocabil, la MISIUNEA lor SFÂNTĂ! Să nu se mai ascundă după forme şi formule, ci să-şi conducă, EFECTIV, “TURMA”, înspre Centrul de Lumină al Lumii – HRISTOS-MÂNTUITORUL!
…Nu există altă soluţie, nici pe Pământ, nici în Cer, decât Întoarcerea la Sfintele Catacombe, unde nu erau lăsati să intre decât dreptcredincioşii, întru smerenie, dar şi întru fermitate luminoasă a credinţei!!!
…Ce am spus eu, aici şi în tot ce scriu şi public, include şi asumarea MARTIRIULUI! – după Sfânta Vorbă a unui JUSTIN PÂRVU! – care nu a murit, ci s-a răspândit în toţi care cred în Hristos! – …şi ale cărui cuvinte de Foc stingheresc, grozav, stăpânirea cezarică, de azi, de pretutindeni (…de aceea, nici nu se gândesc ierarhii Bisericii nostre Ortodoxe, să-l ridice în Sfântul Calendar, ca SFÂNT OCROTITOR AL NEAMULUI VALAHO-ROMÂNESC! – …dar noi, laicatul, l-am şi înălţat, în sufletele noastre (asta şi cu binecuvântarea preoţilor noştri de parohie şi a duhovnicilor noştri-Păstorii-Cei-Buni!), ca SFÂNT, la care ne rugăm, pentru ocrotire şi îndrumare de viaţă şi Duh, înspre Lumina Lumii-HRISTOS!!!…
Doamne,-ajută-ne, ocroteşte-ne şi călăuzeşte-ne, înspre Sfântă Lumina Ta!
Te îmbrăţişează, cu toată dragostea întru Duh,
prof. Adrian Botez

Topice: Diverse | Comments Off on ÎNCĂ O SCRISOARE, CĂTRE UN FOST UCENIC…

Comentarii închise.