Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

AGRESIUNEA MONDIALĂ ASUPRA TINERILOR (1)

de Adrian Botez | Noiembrie 27, 2009

în secolul XX, continuare în XXI… (SPICUIND DECLARAŢIILE UNOR  CELEBRITĂŢI MONDIALE) 

Am dori să se înţeleagă, clar, că, într-adevăr, viitorul planetei Terra este în pericol – şi asta nu pentru că o spun un om sau altul – ci pentru că asta au gândit-o/premeditat-o mulţi oameni şi de multă vreme!!!
Am dori, de asemenea, să se înţeleagă că, dacă nu contează părerea noastră (şi, evident, nu contează…!!!), asupra elementelor frapante de legătură şi similitudine, dintre nazismul primei jumătăţi a secolului XX, şi atitudinile aşa-ziselor “societăţi democratice”, din statele hegemonice actuale (în frunte, fireşte, cu SUA! – care, la rândul ei, a avut, până nu demult, în frunte, pe cei doi Bush, tată şi fiu…ambii, membri ai unei loje sataniste, “Skull and bones”!!! – dar am aflat (la timpul respectiv, cu stupoare…!), că Vaticanul însuşi, prin glasul Papei Benedict al XVI-lea, a declarat/proclamat, pe 10 iulie 2007, împotriva enciclicei-2000, Dominus Jesus, a fostului Papă, Ioan Paul al II-lea şi a pretenţiilor de ecumenicitate ale Bisericii Catolice…hmmm… – că “Unica şi Adevărata Biserică a lui Hristos este cea catolică” – şi Biserica Ortodoxă ce-o fi? – Ea, SINGURA BISERICĂ CREŞTINĂ CARE A PĂSTRAT SFÂNTA TRADIŢIE!!! , precum şi Duhul de Viaţă/Trăire întru Hristos… – da, Ea este considerată, de către Sanctitatea Sa, “un caz particular”…??? – şi de ce se oţărăşte aşa tare Sanctitatea Sa? – pentru că nu-i este recunoscută Papei, de către Bisericile Autocefale Ortodoxe, calitatea de Unic Şef Mondial, responsabil cu Religia/Adevărul, “manager unic al lui Hristos”… – hegemon/vătaf al lui Crist… – omule, omule, câtă trufie deşartă te mai umple, precum o băşică… – în definitiv, binele, în toată afacerea asta, e că, măcar, acum s-a renunţat la ipocrizie… şi “ştim cum stăm”, de-adevăratelea şi pe faţă!!!) – ar trebui să conteze opiniile unor analişti politici/specialişti politici/oameni de cultură celebri…
Am dori, de asemenea, să nu se înţeleagă că globalizarea mondialistă a economiei (cât şi “criza” mondială actuală…!!!) ar mai putea ţine de bunul-simţ (sau de răul/prostul-simţ) al cuiva anume – ci că este/sunt rezultatul unui complot gândit de multă vreme, şi împotriva căruia nu se poate nimeni împotrivi prin mijloace similare celor cu care suntem atacaţi/anesteziaţi/dresaţi, ci prin formarea unei ELITE SPIRITUALE AUTENTICE, adică, în primul rând, autentic creştine – ELITA ALBĂ!!! – care să formeze un Front Metafizic, spre a pregăti “terenul” pentru a doua interventie/Revoluţie spirituală din viaţa planetei Terra – pentru acel RĂZBOI METAFIZIC, despre care Sfintele Scripturi nu dau amănunte, dar despre care se ştie că va fi hotărâtor, pentru izbăvirea de mulţimea, înspăimântător/deznădăjduitor proliferată, a forţelor spirituale demonice-ELITELE NEGRE – “căci legiune/leghion este numele tău, demone…”(numele acelui fenomen spiritual a rămas “apocatastasis”… – pe, se zice, Câmpia Armaghedonului…) – şi anume, prima fiind Revoluţia Spirituală de pe Golgota, prin care istoria/soarta lumii a fost ruptă, definitiv/ireversibil, în două (de aceea şi zicem/numim evenimenţialul: înainte de Hristos/după Hristos…) – a doua va fi Venirea/Intervenţia directă a lui Hristos, în desfăşurarea “istoriei” planetei Spirituale Pământ – de data aceasta, nu în trup fizic, ci în “trup de glorie”, cum menţionează Sfintele Scripturi.
Nu noi suntem adeptul unei teorii conspiraţioniste, ci această conspiraţie mondială/mondialistă este manifestă/declarată/proclamată!!! Pe faţă, fără niciun scrupul…
Iată selecţii din câteva documente fundamentale, pentru a dovedi că schimbarea în rău a mentalităţii tineretului, în ultimul veac, nu este o întâmplare şi nu trebuie învinuit(sau, mai ştii cum interpretează unii popândăi de presă? – “creditat”…) tineretul , ci exact cei care pretind că “nu mai pot de grija tineretului” – că zi şi noapte, ei numai la tineret şi la soarta lui se gândesc …(da, se gândesc cum să-l distrugă, rezon…). Şi a dovedi că războaiele mondiale n-au avut nici pe departe un caracter eminamente economic, ci profund (şi letal…) metafizic…Amintiţi-vă de afirmaţia lui Widrow Wilson, cel care spunea că “Germania trebuie transformată în păşune”, pentru că poporul german este iremediabil un popor de războinici (şi, deci, dacă este “războinic”, adică are anticorpi de reacţie… – trebuie nimicit/exterminat!!!…şi totuşi, acuzaţia de exterminare parcă o auzim, azi, din altă parte…)… – amintiţi-vă că în bunkerul lui Hitler s-au găsit cadavrele câtorva zeci (unii spun sute…) de călugări tibetani, din vestitele lamaserii din Podişul Lumii şi din Himalaya… – că, înainte de începerea războiului mondial (şi, în această chestiune, puţini mai au, azi, curajul să vorbească despre persecuţiile şi masacrele antebelice din partea polonezilor, asupra populaţiei de origine germană, din Polonia…cine a încurajat această politică iresponsabilă a Poloniei şi cu ce scopuri???!!!…), în faţa lui Hitler a avut loc o competiţie metafizică, între doctorul Horbiger, cel care îl asigura pe Hitler de succesul pe termen scurt (de aici şi de aceea, şi doctrina “blitz krieg”-ului… – războiul-fulger…), prin atragerea, de partea Germaniei, a Ierarhiilor DE JOS (rapid activizate!) ale Divinităţii (zeităţile pantheonului german, ca şi cele ale oricărui alt pantheon, au doar valoarea/echivalenţa spirituală a nivelului arhanghelic…) – şi doctoral Rudolf Steiner, cel care îl asigura pe Hitler de succesul pe termen lung (dar şi cu efecte nu imediate…), prin atragerea forţelor spirituale ale creştinismului (mai simplu, prin Hristos!) – iar “competiţia metafizică” a fost câştigată de doctor Horbiger…
Menţionăm aici că aşa-zisa dispută legată de “holocaustul din România” are, la origine, aceeaşi atitudine (profund ostilă, a “bătrânilor/înţelepţilor”…”lumii”[???]…, faţă de NORDUL MISTIC AL LUMII…), care s-a manifestat şi faţă de Germania…(conform unor profeţìi, care situează “poporul ales” – şi geţii/goţii sunt, în traducere, “poporul lui Dumnezeu”… – la Nord, iar nu în Orient…poziţia divinităţii, în toate textele esoterice, este LA NORD…).
Iată o concluzie a “conspiraţiei bătrânilor” , în urma războaielor mondiale cu substrat metafizic, ale secolului XX – şi câteva mostre de opinii – egal, ale lui Hitler şi ale organismelor de decizie din SUA!!!(opinii exprimate, fireşte, în acelaşi enigmatic secol XX…) – precum şi reacţii adverse, ale puţinelor “spirite de veghe”, care au mai rămas vii, în “zona spirituală calamitată”, a SUA…:

1-“Războiul permite generaţiei bătrâne, deteriorată psihic, să menţină controlul asupra generaţiei tinere, distrugând-o, dacă este necesar” (cf. RAPORTUL DIN MUNTELE DE FIER, 1966 – organizaţie condusă de Rockefeller – cel mai important om de afaceri american, de Morgan – al doilea om ca putere şi bogăţie, în S.U.A., după Rockefeller, şi de Casa de Orania – principala adversară a Bisericii Catolice)

2-“Când un adversar declară: <>, eu îi răspund calm:<>”(cf. Adolf Hitler, om politic german, Führer al Germaniei – discurs din 1939).

3-“Adepţii lui Owen (n.n.: englez venit în S.U.A.) şi-au dat seama că trebuie să separe copiii de părinţii lor, pentru a le putea propovădui avantajele sistemului socialist (n.n.: este exact ceea ce vor, astăzi, aşa-zisele guverne “democratic-liberalo-socialiste…”, inclusiv din România). Procesul educaţional trebuia demarat cât mai devreme posibil – s-a sugerat vârsta de unu – cel mult doi ani (n.n..: deocamdată, în România, guvernanţii nu îndrăznesc să scadă sub 6 ani vârsta şcolară, dar prin grădiniţe…da, cca. 2 anişori…), după separarea copiilor de părinţi (n. n.: insistând pe “drepturile copilului-rege”…). Owen a conştientizat că părinţii erau forţa principală care le insufla copiilor valorile sociale – iar acestă învăţătură trebuia stopată (n.n.: exista pericolul ca bieţii copii să ajungă oameni întregi şi conştienţi şi buni şi cu dorinţă şi voinţă de a face bine…).”

4-“Profesorii care-şi dau seama cum stau lucrurile (n.n.: adică, îşi dau seama de scopul Conspiraţiei Mondiale, acela de a transforma tineretul Terrei, într-o masă de sclavi) şi încearcă să schimbe situaţia <>”(cf. Asociaţia Naţională pentru Educaţie, din S.U.A – 1981).

5-“Şcolile guvernamentale, adică şcolile de stat, consideră o chestiune politică să cheltuiască cât mai mulţi bani posibil şi să împartă cât mai puţine cunoştinţe, atâta timp cât a cheltui înseamnă a avea putere, iar a-i lăsa pe copii ignoranţi monopolizează puterea în mâinile câtorva iniţiaţi din interiorul guvernului” (Doctor Medford Evans, psiholog, politolog şi scriitor american contemporan).
6-“Dumnezeu va fi înlocuit prin conceptul de bun public”(cf. Doctor Horace Mann, prim-secretar al Comitetului Educaţional din statul Massachusetts, S.U.A., 1837).

7-“Alimentaţia, injecţiile şi poruncile se vor combina încă de la cea mai fragedă vârstă, pentru a produce personalitatea şi credinţele pe care autorităţile le consideră dezirabile, iar orice critică serioasă la adresa puterii va deveni imposibilă din punct de vedere psihologic. Chiar dacă toţi vor fi nefericiţi, ei se vor considera fericiţi pentru că aşa le va porunci guvernul”(cf. Bertrand Russel, gânditor şi politolog american contemporan).

8-“Omul de pe stradă nu observă diavolul nici măcar când acesta îl apucă de gât”(cf. Johann Wolfgang Goethe, sec. XVIII).

9-“Poporul american vede că ceva e greşit în ţara sa. Însă majoritatea consideră că nu pot face nimic. Mulţi intuiesc că problemele sunt atât de mari, încât ajung la concluzia că nu au putere să schimbe ceea ce se întâmplă. ŞI ASTA E EXACT CEEA CE VREA CONSPIRAŢIA (Organizaţiile Secrete ale Marii Finanţe Mondiale) SĂ SE ÎNTÂMPLE!”

10-“Dar lumina nu trebuie să dispară. Trebuie să purtaţi mai departe torţa adevărului. Depinde de voi câtă lumină răspândiţi!”(extrase din Wilhelm von Angelsdorf – IMPERIALISMUL NOII ORDINI MONDIALE, Samizdat, 2000, Jan van Helsing – ORGANIZAŢIILE SECRETE ŞI PUTEREA LOR, ÎN SECOLUL XX, Alma Tip,1999 – şi Jim Marrs – GUVERNAREA SECRETĂ A LUMII, Samizdat, 2002)

– va continua –

Topice: Studii | 1 Comentariu »

Un răspuns to “AGRESIUNEA MONDIALĂ ASUPRA TINERILOR (1)”

  1. AGRESIUNEA MONDIALĂ ASUPRA TINERILOR (1) | Glas Comun spune:
    9 Decembrie 2009 la 14:09

    […] AGRESIUNEA MONDIALĂ ASUPRA TINERILOR (1) | Glas Comun December 9th, 2009 (extrase din Wilhelm von Angelsdorf – IMPERIALISMUL NOII ORDINI MONDIALE, Samizdat, 2000, Jan van Helsing – ORGANIZAŢIILE SECRETE ŞI PUTEREA LOR, ÎN SECOLUL XX, Alma Tip,1999 – şi Jim Marrs – GUVERNAREA SECRETĂ A LUMII, Samizdat, 2002) … […] […]