Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

PANSEURI

de Elena Armenescu | Ianuarie 29, 2010

*Oamenilor trebuie să le dăruieşti fără să aştepţi nimic în schimb. Primim tot ce ne trebuie de la Dumnezeu care veghează asupra noastră şi fiecare suferinţă ne este dată să învăţăm o lecţie.

*Fiecare trădare a fost un pas sau mai mulţi chiar, spre Dumnezeu. Asta nu înseamnă că trebuie să ne îndepărtăm de oameni ci să fim atenţi cui oferim timpul, gândurile şi gesturile noastre! Trădarea este cu atât mai dureroasă cu cât vine de la cineva apropiat sau de la cel căruia i-ai făcut mult bine, i-ai adus bucurii. Toate se petrec tocmai ca să ne dăm seama că firea omenească este nestatornică, nu trebuie să pui bază pe ea ci pe prietenia cu cele veşnice, cu Dumnezeu, prietenie bazată pe dragoste necondiţionată. Noi nu avem ce oferi lui Dumnezeu în schimbul răsfăţului de a trăi în mijlocul creaţiei sale, – oferindu-ne totul – începând cu lumina Soarelui până la ultima floare ori sursele de hrană, decât comportamentul nostru cuviincios şi dragoste, infinită dragoste faţă de Creator.

*Nu te mai lăsa pradă deznădejdii care este considerată chiar de biserică un mare păcat, tot atât de mare cât cel al trufiei, al orgoliului. Sunt pierzătoare dacă nu eşti atent şi le laşi să te domine!

*Îndrăzneşte şi stai de vorbă cu tine! Răspunde la întrebările pe care singură le formulezi!

*Ascultă-mă! nu te mai lăsa pradă deznădejdii care este considerată chiar de biserică un mare păcat, tot atât de mare cât cel al trufiei, al orgoliului. Sunt pierzătoare dacă nu eşti atent şi le laşi să te domine!

Topice: Meditaţii | Comments Off on PANSEURI

Comentarii închise.