Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

„MILOGII”, ÎNGERUL ŞI MANDRAGORA

de Adrian Botez | Octombrie 28, 2010

– sau: CRISTINA ANGHEL – MARTIRIUL PENTRU CHIPUL NOSTRU DIN OGLINDĂ –

…Sunt bătrân, hârşit, suspicios. Nu mai înghit gogoşile nimănui: n-are decât „gogoşarul” să şi le îngurgiteze…solitar.
Dar, când vezi „nenorocirea” de „mişcare sindicală” din România, începi să doreşti să crezi, SĂ CREZI, cu înfocare!

„Mişcarea sindicală” care, în loc să strângă, ieri (5 octombrie 2010), în pieţele Bucureştilor, MILIOANE DE GREVIŞTI! (ca-n oraşele Greciei! – unde abia se vestise o „tăiere” de…5%!!!…nu între 25% şi 40%, cum e-n România „reală”!!!!) – ei strâng doar vreo 5.000…

Of, Doamne: să-i strângă, „ÎNTR-UN CUGET ŞI-O SIMŢIRE”, nu doar pe toţi profesorii, medicii, fermierii, pe muncitorii din fabrici (câte vor mai fi existând, în România!) etc. – ci şi pe elevi, şi pe părinţii de elevi…PE TOŢI ROMÂNII!!!- că doar învăţământul, că doar EXISTENŢA/SUPRAVIEŢUIREA DUHULUI ROMÂNIEI, nu este „afacerea” câtorva mii rebegite de…”rătăciţi”!…”Internaţionala” aia socialistă nu zicea deloc rău: „Unire, muncitori, unire!/Şi lumea va scăpa de ei!” – nu sunt de acord cu ateismul, dar cu UNIREA – DA! – altfel, nici nu se poate spera să se obţină ceva de la briganzii cu putoare de sconcşi, care au confiscat, precum tiranul Pisistrate, PUTEREA STATALĂ!!!… – …cum nici aparent naiva …”Horă a Unirii” nu greşea deloc…, aceea a masonului patrioto-naţionalist, de la 1856/1859, Vasile Alecsandri: „Unde-i unul, nu-i putere/La nevoi şi la durere!/Unde-s mulţi, puterea creşte/Şi duşmanul nu sporeşte!”!

…Când vezi laşitatea şi egoismul tembele, care sufocă România, tocmai în aceste zile, când ar fi absolut necesar şi igienic să ne unim, cu toţii, 22 de milioane (sau câţi naiba vom mai fi rămas, prin ţara asta, care, din Grădina Raiului/a Maicii Domnului, a ajuns să pară, tot mai mult, o stepă mongolică!) – atunci simţi că românii au nevoie, pe lângă Dumnezeul Cel din Ceruri, pe lângă voinţa (sau nevoinţa!) lor personală – ŞI DE SIMBOLURI, AICI, PE PĂMÂNT! De semne cât mai concrete, cât mai pe înţelesul celor atât de slăbiţi în Credinţă şi, deci, pirpirii/sfrijiţi de tot întru…OMENIE!!!

…De azi încolo, am azvârlit la gunoi toate hâtrele vorbe născocite despre Caracal…pentru că Oltenia a dat un Duh de Martiriu al Demnităţii! Până azi, n-am scris cu iniţială majusculă, afară de Numele! – …decât pronumele Lui Dumnezeu: azi, cel puţin, voi îndrăzni să-l scriu şi pe cel al unei Martire, de spiţă (sublim-încăpăţânată!) oltenească!

…Televiziunile se ocupă (frenetic, într-o demenţă iresponsabilă, care anunţă Apocalipsa!), ca de obicei, de fleacuri şi de şezători oligofrene. Prăzi de şacali se aştern pe sticla „micului ecran” (de fapt, SINGURUL ECRAN care le-a mai rămas, obsesiv, oamenilor!), cu nemiluita, în straturi, de nici nu mai poţi vedea ce se ascunde sub aceste straturi de hoituri inutile. Ba chiar cumplit de nocive!!!

Ei bine, în aceste zile de mare cumpănă, pentru Neamul Românilor, televiziunile ar fi putut avea (ca excepţie!), „pe sticlă”, CHIAR UN OM VIU! Mai mult decât un om viu: UN SIMBOL AL UMANITĂŢII! Un model de „cum ar trebui să arate omul, dacă n-ar refuza” (cu obstinaţie de oligofren!), într-una, să se privească şi să reacţioneze, pe potriva imaginii…din OGLINDA ADEVĂRULUI!!!…Un om, O FEMEIE!!! – deci, o potenţială „născătoare” de Viaţă Sfântă… – care se împotriveşte demonilor sistemului masonic statal, sistem de învrăjbire şi închircire de Duh, întru egoism şi laşitate vinovată, a oamenilor. O femeie, care are un nume predestinat: CRISTINA ANGHEL. DOAMNA ÎNVĂŢĂTOARE CRISTINA ANGHEL! Care numai prin Credinţa ei Nestrămutată, în Dumnezeul Mântuirii – şi prin Puterea Lui Dumnezeu mai supravieţuieşte, azi, spre a fi pildă vie, pentruTOŢI ROMÂNII!

„Anghelos/angeloi” înseamnă „Vestitor”. „Cristina” – de la Hristos. Deci, s-ar putea tălmăci (poate forţând puţin limitele etimologice…dar, pentru a ne TREZI DUHUL, e drept să ne autoflagelăm, fie şi la nivel etimologic!): „Îngerul Lui Hristos”.
…Pot fi întrebat, pe bună dreptate: „De ce tu, scepticul de serviciu, acum CREZI?! Pentru că, uite ce zic cioclii presei pro-băsesciene/pro-moartea Duhului Neamului Românesc” (n.n.: se putea să NU?!): “…De zile întregi vuvuzele felixiene şi eoliene încearcă să o victimizeze pe învăţătoarea Cristina Anghel, care a decis în urmă cu 43 de zile să intre în greva foamei din cauza faptului că Guvernul nu şi-a pus în practică promisiunile de a mări salariile cu 50% şi, mai mult, a decis reducerea acestora cu 25%. Pånă aici nimic neobişnuit, iar doamna în cauză pare să aibă un demers justificabil. Totul se schimbă, însă, cånd dånsa povesteşte că este „recidivistă“ şi că este deja o obişnuită a grevelor de acest gen.
În cadrul emisiunii Ora de foc de luni seara de la i-Realitatea TV a escrocului Vîntu, Cristina Anghel povestea cu nonşalanţă cum că nu este la prima ispravă de acest gen şi că, în 2008, ministrul-menestrel Vosganian, pe atunci şef la Finanţe, a făcut un abuz în serviciu şi ceva trafic de influenţă pentru a o ajuta pe această femeie să obţină o Hotăråre de Guvern favorabilă. <>, a povestit de pe patul de spital Cristina Anghel. Învăţătoarea a mai declarat că fostul ministru Varujan Vosganian era foarte mişcat de gestul ei şi o implora să nu se sinucidă pentru că va rezolva cumva această situaţie. <>, a completat învăţătoarea”(cf. Nicolae Bucur: Şantajistă vrea să facă cu Funeriu cum a făcut cu Vosganian, în Curentul Internaţional).
Bravo ei! DOAMNA Cristina Anghel nu face deosebire între partide (CĂ NICI NU E! – …TOATE, CÂND E VORBA DE “MONEY”, ÎŞI DAU MÂNA!!!), ori între persoane (slinosul de Vosganian nu-i cu nimic mai onest decât „mutul” de Ialomiţianu…) – ci doar între Adevăr şi Minciună, între Dreptate şi Nedreptate! DOAMNA Cristina Anghel este indiferentă la “culoarea”(?!) celui/celor care se dedau la Rău!!!
…Deci, de ce aş CREDE, acum, altfel decât fac cu alte prilejuri?! Pentru că atât ne-a mai rămas nouă, oamenilor de rând, „săracii cu Duhul”: CREDINŢA. Deci, CRED. VREAU să cred! TREBUIE să cred!!!

…Când toţi păduchii şi toate hidrele pământului (politicieni, preşedinţi, primari, escroci de anvergură naţională, internaţională sau locală) apar „pe sticlă” şi zic, cu o aroganţă umilitoare şi revoltătoare, EGAL: „Să le dăm, să le luăm, să le facem, să le dregem… – OAMENILOR!” – deci, ei socotindu-se SUPRA-OAMENI, zei, extratereştri… – şi-i vezi că n-au nicio valoare (decât DISTRUCTIVĂ!), că nimic nu le îndreptăţeşte absoluta linişte şi înmărmuritorul sictir, în faţa apocalipsei foamei şi frigului şi exasperării „oamenilor”, adică a celor care muncesc cinstit şi cu responsabilitate şi, deci, care suferă de foame, de frig şi exasperare…- ei bine, te cuprinde nevoia de a lovi orbeşte („…să dai nebun cu calapodul”, cum zice straniu de seriosul Topârceanu, din Noapte de mai…), până reuşeşti să-i stârpeşti pe aceşti paraziţi, PÂNĂ LA UNU!!!
Dar ce…”mămicuţa” voastră aţi făcut voi, unde vă sunt realizările „geniale şi epocale”, „transcendente” şi „transgalactice” (cf. Traian Ungureanu: „PERSONALITATEA PREŞEDINTELUI TRAIAN BĂSESCU TRANSCENDE GALAXIA!” – în campania electorală din 2009) de sunteţi atât de convinşi, până la tupeu, că şi meritaţi să staţi în fruntea popoarelor, că aveţi dreptul să vă căţăraţi „pe sticlă”, pentru ca… să ne daţi sfaturi, mustrări, SĂ DISPUNEŢI DE SOARTA NOASTRĂ, A CELOR VREO 8 MILIARDE DE LOCUITORI AI TERREI…şi, în speţă, de cele vreo 16-22 de milioane de locuitori ai României?!
Îţi vine să zici, ameninţător (..fie şi… „în ciudă”!): „Lasă că vedeţi voi, numai… <>!…vă arătăm noi vouă, numai…<> de tarabă şi de cântar strâmb!…lasă că vă dăm noi numai …<>, plumb topit pe gât vă îndesăm, ca să vă sature, odată, de furat şi, apoi, de sfidat, cu obrăznicie fără limite şi fără seamăn, pe cei ce-s oameni simpli, dar muncitori oneşti…„sarea pământului”!!!”

…Şi tocmai când să „zicem”, DOAR – vine DOAMNA Cristina Anghel şi…FACE! Se oferă Martiriului, pentru exorcizarea demonilor hulpavi, oploşiţi în trupul schilav, al Ţării şi Neamului cel Adormit întru NESIMŢIRE!

…De ce mai este necesar să credem în DOAMNA CRISTINA ANGHEL?
Şi pentru că O MANDRAGORĂ HIDOASĂ, care, cică, este dl Ministru al Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi…Sportului, DANIEL FUNERIU (care a desfiinţat, numai anul ăsta, mii de şcoli – şi-i lasă, iar, pe pruncii de plugari – pradă ANALFABETISMULUI!!!… – la Meia/Buzău, şcoala nu prea are nici tavan şi nici pereţi…ci doar câteva dulapuri! – DAR PROFESORII ŞI COPIII DE-ACOLO, CARE SE LUPTĂ EROIC SĂ ÎNVEŢE ÎN ROMÂNIA, ROMÂNEŞTE!!! – NU FAC CERERE SĂ ÎNVEŢE ÎN UNGARIA, UNDE-S PISCINE ŞI…LIFTURI!!!), a zis alaltăieri, 4 octombrie 2010, despre „mitingiştii”-profesori, care, a doua zi, urmau să vină să manifesteze în faţa Guvernului, că „vin să se milogească la el”… – PENTRU DREPTUL LOR DUBLU ÎNCĂLCAT!!! (nu doar că nu li s-au mărit lefurile, DUPĂ LEGEA SEMNATĂ DE PREŞEDINTE ŞI PUBLICATĂ ÎN MONITORUL OFICIAL, cu 50% – ci LI S-AU TĂIAT 25-40% şi din ce brumă de bani le mai rămăsese…). Măi, oligofrenule, care nici când îţi suflă tuciuria aia de Oana Badea, la conferinţa de presă, nu auzi ce AR TREBUI SĂ DECLARI! – CINE SE MILOGEŞTE LA UNUL CA TINE?! Noi, profesorii, AVEM DREPTUL CU NOI, PRIN LEGEA PUBLICATĂ ÎN „MONITOR”!!! Voi, ce-aveţi?! Doar obrăznicia şi ticăloşia voastră, una mai înfiorătoare decât cealaltă!!!

…Nu noi suntem milogi, că nu ai da vreun ban (DACĂ ai da…) din banii lui tac’tu, ci din banii contribuabilului român…deci, şi dintr-ai mei, şi dintr-ai lui…ŞI I-AI DA UNOR OAMENI CARE AU MUNCIT ŞI MUNCESC, MULT, GREU ŞI CINSTIT PENTRU BANII ĂŞTIA (INFERNAL DE PUŢINI, CHIAR ŞI DACĂ S-AR RESPECTA LEGEA!!!), DECI AU DREPTUL, 1.000%, LA ACEŞTI BANI!!!

TU, golane, eşti MILOGUL! Pentru că tu îţi iei salariul din munca noastră, DAR NU FACI ABSOLUT NIMIC PENTRU CA SĂ-ŢI MERIŢI BANII LUAŢI!!! Doar jigneşti, ca prostul, exact pe aceia pe care ar trebui să-i aperi şi să-i preţuieşti…să-i aperi PENTRU CĂ îi preţuieşti. Dar de unde să ştii tu ce-i învăţământul, dacă vii de la chimicalele alea japoneze?! Deci, ce criterii ai putea avea tu, în tărtăcuţa ta, pentru ca să apreciezi/preţuieşti valoarea muncii noastre?! Şi, dacă nu reuşeşti să-i aperi pe profesorii „atârnaţi” de ministerul la care, temporar, „arzi gazul de pomană” – APOI, DĂ-ŢI NAIBII, ODATĂ, DEMISIA! Că ţi-o tot cerem, ARGUMENTAT PE LEGE, de când te-au…”uns” gealaţii tăi de partid! Dar ori eşti surd ca toaca, ori teribil de nesimţit (ca majoritatea „co-partinicilor” tăi!)!!! Există un precedent de onoare: ex-ministrul M.E.C.T, Mircea MICLEA, care, pe 10 noiembrie 2005, şi-a dat demisia, pentru că premierul de-atunci nu şi-a respectat cuvântul, de a acorda 6% , din P.I.B., învăţământului!!!

…Iar DOAMNA Învăţătoare CRISTINA ANGHEL se împotriveşte, cu preţul vieţii ei, acestei mandragore hâde! „Ori eu, ori ei!”, pronunţă, clar, cea care, azi, 6 octombrie 2010, este în a 44-a zi de grevă a foamei…”Ei” înseamnă că Doamna CRISTINA ANGHEL socoate, pe bună dreptate, că nu există doar un vinovat (Funeriu), pentru nedreptăţile strigătoare la cer din învăţământ…CI ÎNTREG SISTEMUL POLITIC ESTE HÂD ŞI PUTRED ŞI OTRĂVIT, PÂNĂ LA MĂDUVĂ!!! Pentru că Funeriu n-ar fi ajuns, în veci, „de capul lui”, ministrul…ÎNVĂŢĂMÂNTULUI, fără susţinere PDL! (el, care n-are habar de problemele acestui minister!), dar şi pentru că Funeriu, când a contactat-o un ceas şi jumătate, la spitalul din Caracal, i-a zis că… „nu vor Finanţele şi nu vrea Boc”…să dea bani pentru LEGE!!!
Da?! Şi dacă nu vor Boc şi Băsescu (plus nu ştiu câţi alţi lingăi, de prin PDL… – dar, în genere, gândul că România poate fi golită de…”nedoriţii” încăpăţânaţi bântuie cam prin toate partidele… – căci PDL-ul n-are monopolul prostiei, ci doar al excesului, inimaginabil, de RĂU!!!) să mai rămânem, noi, românii, în România – noi chiar trebuie să-i ascultăm?! Cine zice că „da” – este un mare dobitoc, combinat cu un criminal şi trădător de ţară! Decât să fugim din România, de răul câtorva mii de hoţi – NOI, cele 22 de milioane de români cinstiţi (sau, mă rog, pe-aproape…), nu mai bine, mai logic şi mai uşor ar fi să le dăm câte un picior în…”poponeaţă” acestor escroci şi hoţi şi…(„guvernamentali”, „prezidenţiabili” şi… „parlamentabili”)?! – să-i trimitem pe alte meridiane şi paralele…, poate i-or suporta alţii, măcar pe jumătate ori pe sfert, cât i-am suportat noi?!

…Nu fugì tu din ţara ta, din pricina unor tâlhari, o, tu, omule cinstit şi muncitor! MAI BINE IA ŞI SPÂNZURĂ-I PE TÂLHARII ŢĂRII!!! Prima grijă a unui viitor preşedinte, (pe care-l prezum că va fi patriot…), de cum s-ar „înscăuna”, ar fi…INVENTARIEREA A CEEA CE A MAI RĂMAS DIN ROMÂNIA, DUPĂ CATACLISMUL PEDELIST…ŞI ŢINEREA „CU DINŢII” DE ACEA AVERE/MOŞTENIRE SFÂNTĂ RĂMASĂ!!! Pentru că, şi de s-ar întoarce tâlharii cu dosul în sus, aceasta tot Grădina Sfântă a Maicii Domnului şi a Miraculoasei/MINUNATEI abundenţe (de Duh, dar şi fizice!) rămâne!!!

…N-aveţi bani…”să ne daţi” – „conducătorilor”?! Păi, e simplu: SCOATEŢI, REPEJOR, DE PRIN BUZUNARE ŞI DIN…VILELE VOASTRE „MULTIPLE”, TOT CE-AŢI FURAT!!! Sau, măcar…O ZECIME, O SUTIME (…din furturi…!!!)!!! …şi să vedeţi cum…”aveţi” – nu „să ne daţi” – …că n-am venit la voi, la poartă, cu miloaga!…nu suntem „pomanagii”, aşa cum i-aţi numit, voi, hoţilor, imbecili şi foc de obraznici, pe generalii disponibilizaţi ai Armatei Române! (informaţia a oferit-o dl colonel (r) Mircea Dogaru, cel care, cu autentică demnitate de militar, spunea, despre cei „disponibilizaţi” din M.Ap.N.: „Am ales să murim când şi cum vrem noi!”) – ci… SĂ PUTEŢI FI, CÂT DE CÂT, CORECŢI CU POPORUL ROMÂN!!!

…ESTE CEA MAI CUMPLITĂ RACILĂ A CAPITALISMULUI, CA TU, ESCROCULE, SĂ NU-MI DAI DREPTUL MEU, CI…EU SĂ-MI FAC SINDICAT!!! Păi, liderii sindicali, în general, devin paraziţii „în plus” …”căpuşele suplimentare” ale societăţii!!!
NU VREAU SINDICAT, NU VREAU SĂ URLU LA LUNĂ, PÂNĂ TE-NDURI TU SĂ-MI DAI CU ŢÂRÂITA, DIN CE-I AL MEU!!! – CI VREAU DREPTUL MEU, ECHIVALENTUL CÂT MAI CORECT AL MUNCII MELE CINSTITE!!! Dacă nu, atunci să se stipuleze în Constituţie că am dreptul să mă răzvrătesc, şi să-l dau jos, ÎN BRÂNCI, de pe fotoliul în care s-a culcuşit ca năpârca, pe HOŢUL DREPTULUI MEU!!!

…Iată ce scria, acum 8 zile, adevărul.ro/Slatina, despre protestul DOAMNEI ÎNVĂŢĂTOARE Cristina Anghel:

… “Doamna Învăţătoarea Cristina Anghel (51 de ani) de la şcoala nr. 2 din Caracal este de 36 de zile în greva foamei. Cadrul didactic refuză hrana nemulţumită de faptul că nu şi-a primit drepturile salariale restante pe ultimii doi ani. Cristina Anghel se hrăneşte doar cu cafea cu zahăr şi apă cu lămâie, refuzând tratamentul medicamentos oferit de medicii de la Secţia de Terapie Intensivă a spitalului din Caracal unde se află internată de trei zile. “Deja nu mai duc o luptă pentru a câştiga o sumă de bani, ci duc o luptă pentru principii. Duc o luptă pentru principii într-un stat de drept, care de fapt nu este de drept. În aceste momente sunt două variante: ori eu, ori ei”, susţine învăţătoarea.
Învăţătoarea spune că dacă îşi va câştiga drepturile va fi ca şi cum ar “sparge un munte” denumit sistemul instituţional din România.
Femeia refuză să iasă din forma de protest până la soluţionarea cererii sale de neaplicare a legii de reducere a salariilor bugetarilor cu 25 de procente. Femeia susţine că trebuie primească drepturi salariale restante din octombrie 2008.
Colegii învăţătoarei în greva foamei: „Să renunţe la protest, e un cadru didactic exemplar!”
Primarul Municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, şi managerul Spitalului Caracal, Octavian Popescu, au stat de vorbă cu învăţătoarea convingând-o ieri să accepte tratamentul şi alimentaţia artificială. Astăzi, învăţătoarea a refuzat din nou tratamentul medicamentos. Femeia a slăbit 10 kilograme iar starea ei de sănătate s-a agravat fiindcă se alimentează numai cu apă mineral cu lămâie şi cafea cu zahăr”(cf. Bogdan Marica, Învăţătoare în greva foamei de 36 de zile: „Sunt şanse de cinci la sută să mor în următoarea săptămână“, în adevărul.ro/SLATINA, miercuri, 29 septembrie 2010).
…Iată cum, precum Hristos, această DOAMNĂ A DEMNITĂŢII (…întrebată de ce continuă greva foamei, CU PREŢUL VIEŢII! – a răspuns că o face pentru ca, atunci când se priveşte în oglindă, SĂ VADĂ UN CHIP DE OM DEMN!!!), Cristina Anghel, a luat asupra ei toate păcatele noastre, cele de zeci şi sute de ani încoace: a luat pe Crucea Golgotei ei laşitatea noastră, a luat egoismul şi iresponsabilitatea noastră, fariseismul şi ipocrizia noastră, a luat lichelismul nostru, de “aplaudaci de pe margini” (“…nu mă bag, nu mă introduc!”), a luat toate compromisurile şi complicităţile noastre cu “şefii” …vremelnici (dar, ai naibii, perpetuaţi CU MAXIMĂ GRIJĂ ŞI RIGOARE, din generaţie în generaţie!!!…) – care compromisuri şi complicităţi au dus la…TĂCEREA (“MÂLC”!) ÎN FAŢA NEDREPTĂŢILOR ŞI CRIMELOR, FIZICE ŞI MORALE, PETRECUTE ÎN ŢARA NOASTRĂ (să nu uităm că frauda Robertei Anastase, din 15 septembrie 2010, văzută de milioane de români, în direct, la televizor, este şi crimă morală, dar şi crimă fizică, prin milioanele de morţi prin frig, foame, exasperare, din rândul actualilor şi viitorilor pensionari!), la”făcutul cu ochiul” , între subordonat şi “şeful” politic (pedelizarea învăţământului şi a conducerii tuturor instituţiilor din România a atins cote coşmareşti!!!) – şi, trecute prin focul jertfei DOAMNEI, Ea le poartă spre Paradis!
…Nu vă solidarizaţi, dascălilor?! “OAMENILOR”, MAI SUNTEŢI, AŢI MAI RĂMAS (MĂCAR ÎN PARTE…) – OAMENI?! Nu înţelegeţi că, dacă se trece de acest ceas ULTIM, , Duhul vostru va fi, DEFINITIV, îngropat?! Vă veţi supune, CU TOŢII, Nefirescului, pe care-l veţi numi (ŞI CREDE!) Firesc şi Bine… vă veţi obişnui, fatal şi letal, cu Răul, vă veţi “dedulci” la Rău, şi voi… – şi apoi, nu vă va rămâne decât să vă “încolonaţi”, precum oile, la măcelărire!!!
Bine…
Dacă EA va muri, fără să se mişte nicio inimă şi nicio conştiinţă – dacă jertfa DOAMNEI nu va trezi milioanele de necăjiţi, adormiţi întru păcatele lor de moarte!!! – NOI, TOŢI “ADORMIŢII ÎNTRU DIAVOL”, VOM FI CRIMINALII/UCIGAŞII EI, PRIN INDIFERENŢA NOASTRĂ IMBECILĂ ŞI LAŞĂ/IRESPONSABILĂ/DEZERTOARE DE LA ORICE FORMĂ DE DEMNITATE!
“Demnitate” pe care EA o predică, cu ABSOLUTĂ prioritate!!! Pentru că anomia, ilegalitatea, încălcarea, zilnică, a zeci dintre prevederile“Legii Legilor”/Constituţia”, de către toţi şobolanii şi scroafele care s-au “căţărat în copaci” – soldate NU cu răzvrătirea noastră legitimă! (legitimată de Dumnezeu şi de DREPTUL NOSTRU CONSTITUŢIONAL, LA VIAŢĂ DEMNĂ!!!), ci cu tăcerea laşă/sibarită, ori chiar complice cu criminalii care o lasă, pe un pat de spital din Caracal, pe DOAMNA Cristina Anghel, să moară (în locul a milioane de nedreptăţiţi căcăcioşi ori ticăloşi/ticăloşiţi) – ACEASTA VA ÎNSEMNA O VINĂ NAŢIONALĂ!!!
E singurul lucru în care îi dau, dimpreună cu DOAMNA Cristina Anghel, dreptate lui Băsescu: “<>, a declarat Cristina Anghel, marţi seară, la Sinteza Zilei. <>. (…) Cristina Anghel susţine că ne merităm soarta deoarece, de-a lungul vremii, am fost de acord cu compromisuri. <>”(cf. revista online Quelle, 5 octombrie 2010).
…Care va să zică, aşa ar trebui să ne zicem, unul altuia, când, Doamne fereşte, va trece, pe lângă noi, spre Dumnezeu, sufletul acestei Martire , carele pentru noi se răstigneşte pe patul spitalicesc al suferinţei – nu doar a cărnii ei, CI ŞI A CĂRNII TUTUROR NEPUTINCIOŞILOR ŞI NEVREDNICILOR DINTRE NOI (…după cuvântul sfânt al Părintelui Justin Pârvu, de la Mânăstirea Petru-Vodă: “A venit, din nou, vreamea Martiriului! NU VĂ FIE FRICĂ!!!), pentru Demnitatea Chipului Ei şi al Nostru, din Oglinda Lui Dumnezeu:
“La o parte, jigodii ordinare! TRECE REGINA DEMNITĂŢII CHIPULUI NEAMULUI NOSTRU!”

Topice: Recenzii | Comments Off on „MILOGII”, ÎNGERUL ŞI MANDRAGORA

Comentarii închise.