Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

A.S.L. – FAŢĂ CU ADEVĂRUL MORŢII…

de Adrian Botez | Martie 2, 2011

… Sâmbătă, 5 februarie 2011, agenţiile de presă au comunicat două ştiri la “breaking news” (una de amiază şi una de seară…):
1-Prima o continua pe aceea din 3 februarie 2011 (“Alianţa PSD – ACD ar putea să se numească Uniunea Social-Liberală, iar activitatea sa va fi gestionată de doi co-preşedinţi, Victor Ponta din partea PSD şi Crin Antonescu din partea PNL, au declarat, pentru HotNews.ro, surse social-democrate. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, pentru Hotnews.ro, că în sigla Alianţei PSD-ACD se vor regăsi atât simbolul social-democraţiilor- cei trei trandafiri – cât şi cel al liberalilor – săgeata. El a adăugat că, în cadrul negocierilor cu liberalii, s-a stabilit că, pentru primăria Capitalei, Alianţa PSD-ACD să susţină un candidat comun, urmând ca, pentru primăriile de sector, candidaturile să se stabilească prin sondaje” – cf. HotNews.ro.) – şi anume:

– “S-a format Alianţa Social-Liberală (…). Uniunea Social-Liberală – Alianţa PSD-PNL-PC are cea mai mare susţinere din partea electoratului din Bucureşti, iar 62-68% dintre români ar vota cu USL, potrivit unui sondaj realizat de PNL, a declarat, sâmbătă, liderul liberal Crin Antonescu, citat de Mediafax. Conducerile PSD, PNL şi PC urmează să valideze, sâmbătă, alianţa dintre Partidul Social-Democrat şi Alianţa de Centru – Dreapta PNL-PC.” cf. HotNews.ro, 5 februarie 2011.

2-A doua a fost: “Accident teribil la Mina Uricani: 5 oameni au murit în subteran. Cinci mineri au murit sâmbătă după-amiază, în mina din Uricani. O explozie i-a spulberat. Salvatorii mineri au reuşit să le aducă rămăşiţele la suprafaţă, însă o nouă explozia s-a produs. Primele rezultate indică o scurgere de gaze ca fiind cauza exploziei. După scoaterea trupurilor ortacilor din subteran, mina a fost închisă. Poliţişti, inspectori de muncă şi procurori au început o anchetă pentru a se afla exact cauzele celor două explozii” – cf. REALITATEA TV, 05 feb 2011, 17:19.
Prima ştire nu mă interesează deloc. A doua – DA! Chiar foarte mult.
Eu nu sunt dintre cei care cred că “salvarea poporului român vine/va veni din partea opoziţiei politice”. Toţi politicienii vin la putere nu pentru sărmani, nu pentru “cei mulţi”, nu pentru “norod”…CI DOAR PENTRU BANI ŞI PUTERE!!! De orice “culoare” ar fi, ei sunt hoţi şi iresponsabili şi nemernici trădători (conştient sau nu!)! În seara când posturile TV anunţau tragedia de la Uricani, infantilii autişti (“şefi de partid”! – jucându-se cu trandafiraşi otrăviţi şi cu săgeţi…la fel!) Crin Antonescu,Victor Ponta şi Daniel Constantin (ultimul după… “ultimii”!) se hlizeau…de parcă erau la “botez”, şi nici “spatele” nu-i durea că România se pregăteşte de un nou prohod, în Valea Plângerii/Valea Jiului…! Gândul lor era, se-nţelege, la…”ciolan”, iar nu la oamenii ca noi…ca tine, ca mine…!
…Şi nicicum la faptul că şcolile “se comasează”, se “reformează” întru PERFECTA IMORALITATE, până la dispariţia desăvârşită a actului educaţional…spitalele se reduc, în România, la jumătate…iar în cele ce rămân în picioare, se operează LA LANTERNĂ!!!
…Eu sunt dintre cei care cred că pe români îi pot scăpa Dumnezeu şi…ei înşişi.
“EXPERIMENTUL PITEŞTI” (de la sfârşitul anilor ’40 şi începutul anilor ’50 – “reeducarea” prin tortură, 602 victime), a fost executat la ordinul bolşevicului Stalin.
“EXPERIMENTUL ROMÂNIA” (care a început în decembrie 1989 – şi continuă…nu se cunosc toate efectele urmărite, deci nu se poate aprecia, cu exactitate, nici finalul experimentului! ) este executat la ordinul Guvernului Masonic Mondial…”Atot-Reformator”, distrugător al oricărei NORME MORALE şi AXIOLOGICE, pentru a testa gradul de rezistenţă psihică al unui popor, pus în cele mai aberante şi exterminatoare condiţii de existenţă – şi pentru a evidenţia limitele psihice şi fizice, dincolo de care acel popor poate fi declarat ca “anesteziat perfect” şi “perfect mancurtizat”. Al doilea experiment este continuarea primului. Acest experiment (“EXPERIMENTUL ROMÂNIA”), dacă reuşeşte, va fi aplicat TUTUROR POPOARELOR LUMII. Pentru ca Guvernul Masonic Mondial să-şi asigure deplina stăpânire asupra minţilor şi (eventual) afectelor umane şi să se asigure de o masă de sclavi absolut inofensivi şi total imbecilizaţi. Foarte facil de manipulat, ÎN ABSOLUT ORICE DIRECŢIE ontologic-socială. Sau, pur şi simplu, ÎN ABSOLUT ORICE DIRECŢIE ucigaşă şi/sau sinucigaşă.
…Într-un stat ca România, stat complet lipsit de orice urmă de autentică democraţie (de aceea…atheniană, iar nu perversiunile cumplite…”washingtoniano-CIA-iste”!), eu am aşteptat “mântuirea prin Armată”. Da. Am aşteptat o “juntă militară”, care să instituie, în România Băsesciano-pedelistă – Legea Marţială! (…niciodată şleahta Băsescu+PDL nu va da/ceda puterea din mâini, în mod paşnic, de bunăvoie…”democratic”…!!!)… şi să suspende (pentru o perioadă determinată) nu atât “drepturile cetăţeneşti”, cât, mai cu seamă, “drepturile omului”, care au devenit, cam în toată lumea “moderno-masonică”… – “Drepturile Bandiţilor” de a ne sfida şi a ne prosti, mai cu spor întru Neruşinare!!! – şi de a ne “reforma”…PÂNĂ LA DESFIINŢARE!
…S-a dovedit o iluzie, chestia cu “junta”… – pentru că respectiva instituţie care ar fi putut instaura “junta”, adică Instituţia Armatei, NU MAI EXISTĂ. Şi pentru că Uniunea Europeană a Masonilor nu permite…”mişcarea în front” a unui stat, gata pregătit pentru măcelărire…!!!
…Acum, unii mai aşteaptă “mântuirea printr-o nouă mineriadă”. Eu cunosc adevărul despre “mineriadele”, manipulate grosolan, dar eficient, pentru manipulatori, din 1990-1991. La fel, ştiu despre tragedia “mineriadei” manipulate de “foame şi nevoi”, din februarie 1999, cu finalul tragic de la Stoeneşti, unde Oltul a fost înroşit de sângele celor care cântă, azi ca şi acum 100 de ani, într-un bocet de o solemnitate eschiliană: “În mină – Dumnezeu cu noi!,/ Afară – grijă şi nevoi./Deasupra noastră n-avem cer,/C-aşa e viaţa de miner”.
Nu, minerii nu mai sunt cei din 1999…pentru că li s-a ordonat, de către SRI=Noua Poliţie Politică Românească: “Ciocu’ mic, dacă ţineţi la femeile şi la copiii voştri!” Şi ei, sărmanii, ţin…ţin “la femei şi copii”, infinit mai mult decât la propria viaţă, pe care, zilnic, şi-o pun pe masă, în “pocherul” jucat, ceas de ceas şi clipă de clipă, cu Moartea – pentru a avea “pită” pe masă, pentru femei şi copii…ţin pentru că… la ce le-a mai rămas să ţină?! Cu “Dreptatea Borţoşilor” (…de la Bucureşti, dar şi de la Regia Huilei şi Lignitului…şi de la hoţii care li se dau “lideri sindicali”: minerii mor de foame şi/sau mor spulberaţi în beznă, iar “liderii sindicali” ai minerilor huzuresc în vile …“la lumina”…Mediteranei!) s-au lămurit: toţi îi fură, care de pe unde…şi din 6,5 miliarde de dolari, subvenţia pe 2010, pentru mineritul din Valea Jiului, NICIUN LEUŢ n-a ajuns la mina de la Uricani: aparatele de detectat metanul (care gaz, combinat cu praful de cărbune, dă vestitul “gaz grizu”, aproape spontan exploziv…d-apoi când dă de un… “arc voltaic”!) sunt dinainte de 1989 – …adică, ultimul conducător român care a înţeles necesitatea independenţei energetice a României ŞI A ŞI DORIT, efectiv, acest lucru, a fost Ceauşescu! Bandiţii de azi, care, cică, “ocârmuiesc” România, se fac că uită de faptul că zone “uniprofesionale”, adică în care nu se practică, din moşi-strămoşi, decât O SINGURĂ activitate, în mod PROFESIONAL, mai sunt în lume, şi chiar în Europa (exceptăm, deci, pe cel mai mare producător de cărbune din lume, China – 2.380 milioane tone anual, cât şi pe al doilea, SUA – 1.054 tone anual!): Bazinele Ruhr şi Saar/ Germania (197 milioane de tone anual), Silezia Superioară poloneză (fluctuând între 30 milioane de tone anual şi 60 de milioane de tone anual), Bazinul Doneţk/Donbas – Ucraina (81 milioane de tone anual), Ţara Galilor (cca. 600 de milioane de tone anual … – nici până azi nu s-au găsit “soluţii alternative”, pentru minerii galezi, aşa cum minte Uniunea Europeană! – …deci, Regatul Unit al Marii Britanii SUBVENŢIONEAZĂ CĂRBUNELE DIN CORNWELL/Ţara Welşilor!). România ocupa, înainte de 1989, locul 5 (dacă luăm în considerare Cehia, cu producţia fluctuând drastic, între 91 de milioane de tone anual în 1980, şi nici 47 de milioane tone anual, în 2004…clar, Cehia suferă de aceleaşi “reforme” masonice, ca şi România…!), între ţările producătoare de cărbuni, din Europa (cca. 27 milioane de tone, anual, în 2004).
…De ce “se zvoneşte” (da, “zvonul” apare ca urmare a unui complot cu ramificaţii mondiale!), pe la Guvern, că Ion Agaton (Ministrul Economiei) a semnat un contract de închidere a minelor Uricani, Petrila, Paroşeni? Pentru că, aşa cum se “întâmplă” de 21 de ani, adică din aceeaşi noapte a “victoriei revoluţiei masonice”, trădarea şi hoţia colcăie, în Ţara Valahilor: vom importa (se zice…) cărbune (CU PREŢUL TRANSPORTULUI NESPECIFICAT!!!) din SUA şi Canada…”nespecificarea costului de transport” este pentru …”prostirea proştilor”, iar contractul este încheiat pentru ca “burtoşii” de la conducere (n-are importanţă de ce “culoare”!) să-şi umple buzunarele cu miliarde grele…dolari, of course!!! – …din comisioane şi mituiri enorme!
…Au fost terorişti în România? Răspunsul: fireşte, Ion Iliescu (…1990-1996 – continuare şi între 2000-2004!) & Petre Roman, respectiv Victor Ciorbea (DISTRUGĂTORUL “ÎN MASĂ” AL MINERITULUI ROMÂNESC!!!) & Emil Constantinescu, în anii ’90 – …şi Băsescu & Comp. (liberalii, în frunte cu Tăriceanu şi Patriciu, nu trebuie…”uitaţi”!), din 2004 şi până AZI!
Adică, cei care au distrus şi distrug (zi de zi, ceas cu ceas, de 21 de ani, cu o răbdare diabolică!) forţa vitală a României: SOLIDARITATEA!!! Îl rog şi invit, pe oricare dintre voi, oameni buni, să coboare, cum eu am şi coborât, câteva sute de metri, spre “gurile de şobolani” ale minerilor…în loc “să se dea” cu TELEGONDOLA creaturii monstruoase şi groteşti a României, Monstrul “Feminin” al Loch Ness-ului Românesc…ar trebui legată burduf (Creatura!) şi plimbată prin bâlciuri!!! (…TELEGONDOLĂ care a costat 10 milioane de euro… – pentru…”TURISM FĂRĂ TURIŞTI”! – …10 milioane de euro, cât ar fi costat TOATE aparatele de detectat metanul, în TOATE minele active din Valea Jiului!!! – …şi ar fi rămas şi pentru TOATE PENSIILE MINERILOR DIN “VALE”!!!) – …vorbesc, fireşte, despre autista “neo-Lupească” a României – cataclismul artificial (mai ceva decât un uragan pacific, corcit cu un cutremur de gradul 9, pe scara Richter…!), numit… Elena Udrea!
Nimeni (nici minerii înşişi…poate EI în primul rând!) – nu-şi permite să sape “culcuşuri” pentru muncă, unde să stea în picioare, că…scade producţia! Aşa că stau ei, minerii, ciuciţi, precum foetuşii în burta mamei, complet goi, horcăind sufocaţi, pentru că, în acea beznă mâzgoasă, clocotind oribilă, sunt între 40 şi 60 de grade Celsius!!! Ei între ei se recunosc, dar NIMENI dinafara “ortăciei” (nici mama lor!) nu-i poate recunoaşte, de negri ce sunt, cu cărbunele adâncit nu în piele doar, nu în plămânii (…pietrificaţi de silicoză…) doar, ci impregnat până în “genele” lor de îngeri…incognito!!!
…Şi tot ce-i în ţară lumină VIE (nu atomico-nucleară!), se ctitoreşte fie pe apele munţilor, fie pe sângele morţilor sfârtecaţi de explozii şi pe acela, care se va scurge ceva mai lent în piatra munţilor Văii Jiului, al copiilor şi femeilor de miner, rămase văduve şi “fără o scânteie de foc în vatră”: “Când, plini de praf, cu paşi trudiţi,/Ieşim din mină obosiţi/Ne doare că-n lumina sa/Pământul ţine-o lume rea…”.
…Şi ne mai mirăm de ce, pe la colţuri de stradă, oameni (maturi şi bătrâni, EGAL!) scrâşnesc, printre dinţi, iarăşi, viersuirea sălbatică a Internaţionalei Socialiste, a lui Eugène Pottier şi Pierre Degeyter…: “Sculaţi, voi oropsiţi ai vieţii,/Voi, osîndiţi la foame, sus!/Să fiarbă-n inimi răzvrătirea,/Să-nceapă al lumii vechi apus!/Sfîrşiţi odată cu trecutul negru,/Sculaţi, popor de osîndiţi!/Azi nu sînteţi nimic în lume,/Luptaţi ca totul voi să fiţi!//Hai la lupta cea mare,/Rob cu rob să ne unim,/Internaţionala/Prin noi s-o făurim!”
Nu-i a bine…”tovarăşi”! “Neo-comunismul”, grefat pe “neo-liberalism”, rezultă…NEO-TEROAREA IACOBINĂ!!!
…A trecut, “s-a stins” pericolul comunist? Ei, lasă că au grijă “tătucii masoni” să re-aprindă focul…În definitiv, chiar aşa: ce merite “până pe-acolo” au Elena Băsescu (ca şi tac-su!), Elena Udrea, oligofrenii de Botiş ori Ialomiţianu, ori zoo-Hoară şi zoo-Tălmăceanu…zoo-Murg, plus zoo-Tinel (“coadă de purcel”!) – ori Ion Ariton şi Igaşul-Tâmplarul Tractorist de la Interne (fin-de-Băsescu, deh!), de se-mborţoşează, pe zi ce trece, tot mai tare… – şi ce ne-merite vor fi avut cei 5 mineri, cărora, şi la ora la care scriu aceste rânduri, medicii legişti “se screm” să le reunească bucăţile de trup, ca să le poată băga (cât de cât integral…!) în sicrie…ori femeile şi copiii lor, ca turta de ceară la faţă, nu doar de durere după tinerii lor taţi morţi, ci şi de…FOAME?!
Ia băgaţi-i pe borţoşi în minele de cărbune, până n-apucă ei să le închidă…sau, băgaţi-i în minele de cărbune, pe TOŢI borţoşii ăştia bandiţi şi neruşinaţi trădători de ţară, şi închideţi-le VOI, peste ei, cu o “puşcătură” bună – …dragi oameni de treabă!!!
…Atunci, poate, de acolo, din beznă şi din prăbuşirea pământului-beznă, vor înţelege că expresia (despre minerii care au murit, pentru că…) “…aşa a fost dintotdeauna…” (dixit Botiş! – …ca despre căldura verii şi răceala iernii…) este o expresie criminală şi imbecilă…şi vor înţelege chiar mai mult, şi anume, tâlcul stihuirii de bocet grav şi demn al minerilor Văii Plângerii (eu sunt convins că TOŢI minerii vor fi chemaţi, de Dumnezeu, la Rai, pentru că alt iad decât mina de cărbuni nu poate inventa niciun Duh, dumnezeiesc ori drăcesc!): “Când plini de praf, cu paşi trudiţi,/Ieşim din mină obosiţi/Ne doare că-n lumina sa/Pământul ţine-o lume rea…”

…Hristos nu s-a certat, niciodată, cu sărmanii cei cinstiţi şi curaţi la suflet, ci, NUMAI ŞI TOTDEAUNA, cu „şerpii şi puii de vipere”, „morminte pe dinafară văruite şi pe dinăuntru împuţite”, cu borţoşii de farisei (“Vai vouă, cărturari şi farisei făţarnici, că daţi zeciuială din mintă, din mărar şi din chimen, şi nesocotiţi cele mai de samă ale legii: DREPTATEA, MILA ŞI CREDINŢA!”), căpuşele de la Templul cel Mare din Ierusalim…căci, da: “…În lumina sa/Pământul ţine-o lume rea…”
…Cred (şi, vă rog, nu încercaţi să-mi ziceţi că mă-nşel! – chiar dacă am auzit că această “dorinţă” – ce-am zis-o “mai la deal” şi pe care o voi repeta…”mai la vale” – şi-ar fi exprimat-o şi un “tătuc” comunist”…! – …eu nu-s comunist, ci unul dintre cei ce-s exasperaţi de…”ANESTEZIŞTII LUMII”!!!) că a-i băga în bezna muncii de mină, pe borţoşii trântori şi trădători de ţară şi prăbuşitori de omenie – ESTE O FAPTĂ BUNĂ, CURAT CREŞTINEASCĂ, DECI FOARTE BINE PRIMITĂ ÎN CERURI, ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU-HRISTOS! Hai, toţi borţoşii trădători, la subteran, la ULTIMUL ORIZONT!!! Le faceţi un bine, astfel, oameni buni şi de treabă – pentru că, în adâncul hulpav al Pântecelui Minei-de-Cărbune, îi pregătiţi pentru Adevărul Morţii şi, apoi, pentru Înviere… – prin pocăinţa adâncă, în beznele propriului lor suflet bicisnic, de poli-ticieni fără…”polis”/Cetate!!! Ci, cum au fost învăţaţi de unii “alogeni”, năvăliţi pe la noi (la ordinele/şantajele masonilor Europei, încă din veacul al XIX-lea!): …”ubi bene, ibi patria”…
Şi pentru că s-a întâmplat să se nască (să-i avorteze mămicile lor…) în Grădina Maicii Domnului, uite că jefuiesc şi rup crăcile Grădinii Lui Dumnezeu! …Şi chiar cred că…NU VOR PLĂTI, NICI AICI, NICI ÎN “ALTĂ…PARTE”!
…De ce vreţi, voi, bandiţilor de toate “culorile” (stipendiaţi şi mituiţi de Guvernul Masonic Mondial!) – să desfiinţaţi mineritul, în România? Nu-mi “cântaţi” mie despre…”ordinele FMI”! Masonii nu pot da ordine decât slugilor, lacheilor! – iar nu unui stat independent! (…chiar dacă România, prin intrarea în UE, şi-a pierdut o parte importantă din suveranitatea naţională…dar contează cine negociază suveranitatea asta, dacă tot am ajuns atât de jalnici, încât să ne negociem…sufletul şi istoria!!!) NU! Alt motiv există, şi motivul este…”în ograda voastră”, nemernicilor!
Iată de ce: pentru că minerii, prin însuşi specificul muncii lor (SOLIDARITATEA DE ORTACI!!!), sunt singurul pericol REAL pentru “BORŢOŞII TRĂDĂRII”! Pentru că, prin SOLIDARITATEA lor de “ortaci”/fraţi întru Viaţă şi Înviere, pândiţi, din toate colţurile beznei minei, de Moarte (…pentru ei, dacă n-ar avea familii “afară”… – e Moartea cea alinătoare de “grijă şi nevoi”…) – voi, borţoşilor, voi, bandiţilor (mercenari trimişi de FMI, de Banca Mondială, de Banca Europeană de Investiţii -BEI, care a fost înfiinţată în 1958 prin Tratatul de la Roma, de către …Clubul [Masonic] de la Roma! etc. – SĂ NE SUGRUMAŢI ÎN SOMN!) vedeţi ADEVĂRUL MORŢII PUTERII VOASTRE BLESTEMATE, întemeiate pe Crimă, pe Furt şi Trădare/Prăbuşire Apocaliptică – de Ţară şi de Neam!

…Voi, cei curaţi la inimă şi la Duh, nu vă temeţi de Arhangheli – …ei se vor întoarce în Cerul din Inimă, în Lumina lor, atât de intensă, încât ni se pare, nouă, păcătoşilor adevăraţi, “neagră”… – se întorc să dea (BĂRBĂTEŞTE ŞI FĂRĂ DE FRICĂ!), palma cu Moartea-cea-cu-ei-Blândă…pentru că, dintru început, coborând în mina …cea chinuitoare, înfricoşătoare şi cu atâtea taine zguduitoare… – ei, minerii, Cavalerii Întunericului Luminii – “au îmbrăcat cămaşa Morţii”:
“Cu-atâta jale şi nevoi
Ne-ntoarcem iarăşi înapoi
În lumea noastră fără cer
C-aşa e viaţa de miner.

Dar moartea vine tot mai des
Să vadă ce-are de cules
Din lumea noastră fără cer
Asta e viaţa de miner…”

…Cu ei, cu jertfa lor cutremurătoare, vine la tine, omule bun – ADEVĂRUL; prin ei poţi afla Adevărata Credinţă în Hristos…datorită lor poţi să-i uiţi pe “borţoşii” care te-au răpit (…pentru tare lungă şi-amară vreme!) din Sinea ta…din Liniştea şi Rostul şi din Cântarul Cel Drept al Bunei Fapte! Cărbunele lor întunecat, strecurat prin focul sângelui din VINELE LOR PURURI DESCHISE SPRE JERTFIRE, îţi aduce ţie nu doar lumina cămării, ci şi Lumina Curăţiei de Duh!
prof. dr. Adrian Botez

Topice: Meditaţii | Comments Off on A.S.L. – FAŢĂ CU ADEVĂRUL MORŢII…

Comentarii închise.