Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

FESTIVALULUL NATIONAL „MICUL ARTIST”

de admin | Iulie 22, 2011

Asociaţia Română a Tinerilor cu Iniţiativă organizează în perioada 08 – 10 septembrie 2011, ediţia a VIII-a a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii “Micul Artist”.

Festivalul oferă cadrul de afirmare a unor talente autentice, pe de o parte iar pe de altă parte încurajează schimburile cultural-artistice. Este un festival unic din punct de vedere al interesului deosebit pe care il acorda nu numai participantilor, cat si parintilor si profesorilor. Astfel, la sugestia insotitorilor prezenti la editia anterioara (din cadrul workshop-urilor pentru parinti), concursul se va desfăşura pe patru categorii de vârstă: 6-8 ani (9 ani neimpliniti pana la data concursului), 9-11 ani (12 ani neimpliniti pana la data concursului), 12-14 ani (15 ani neimpliniti pana la data concursului), 15-17 ani (18 ani neimpliniti pana la data concursului), având o singură secţiune – interpretare.

V-am atasat oportunitatea de colaborare a festivalului si comunicatul de presa. A.R.T.I. ofera vizibilitate partenerilor pe toate materialele promotionale si pe parcursul evenimentului, mai multe informatii gasiti in documentul atasat (oportunitate generala de colaborare – BENEFICII SPONSORI).

In aceasta perioada se desfasoara preselectia pentru concurs si dorim sa mediatizam aceasta idee prin aparitia comunicatului de presa si pe site-ul dumneavostra.

Informatii suplimentare se pot obţine pe adresa de mail a festivalului: miculartist2011@yahoo.com.

Andreea Cioc,
Coordonator programe culturale A.R.T.I.
0762. 662. 687
miculartist2011@yahoo.com

Topice: Diverse | Comments Off on FESTIVALULUL NATIONAL „MICUL ARTIST”

Comentarii închise.