Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

ANALFABETUL ŞI…”BRAVADA NERUŞINATĂ”

de Adrian Botez | Iulie 15, 2011

…Bine. Un analfabet, lipsit complet de cultură, a fost ales, de un popor năucit, DAR ÎN VĂZUL ŞI CU ACORDUL TACIT AL “ÎNTREGII EUROPE/LUMI CIVILIZATE”, cum sună finalul Declaraţiei reprezentantului oficial al Ministerului Afacerilor Externe din Rusia, A. Lucaşevici, adresată statelor U.E. (traducem noi, termenul de “civilizate”: “MASONIZATE”!) – …a fost ales, ziceam, ca preşedinte, în noaptea de 6 spre 7 decembrie 2009. Acest analfabet face o declaraţie idioată (toată lumea se întreabă: “De ce n-a tăcut?” – păi, n-avea voie să tacă!!!), în seara zilei de miercuri, 22 iunie 2011 (“la 70 de ani de la declanşarea Războiului Sfânt pentru reîntregirea patriei”… – dar, implicit,  şi la 70 de ani de la invazia germano-română, în fosta URSS, căreia Federaţia Rusă îi moşteneşte rănile şi umorile şi aroganţa brutală…!), pe B1 TV. Un post TV eminamente băsist – de la a cărui “propagandă neruşinată” se trage şi impresia, pentru fraieri şi pentru “linşii pe creier”, că escrocul de Băsescu ar fi un soi de Napoleon I  Bonaparte (şi ăla, democrat de… “mama huciului”!)-REFORMATORUL ŞI RENĂSCĂTORUL/MÂNTUITORUL LUMII, altoit pe trunchiul “renascentiştilor” italieni (un soi de “urmaş”, mult mai energic şi eficient, al lui Girolamo Savonarola şi Leonardo da Vinci…!) – …căruia, “peste  20 de ani, îi vom sfinţi icoane de recunoştinţă”…cum se exprimă, plastic, azi, unii… “deliranţi” şi debili mintal, dintre cei infectaţi de “băseală”!
…Aici, la B1 TV, “preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat pe regele Mihai de trădare, afirmând că mareşalul Ion Antonescu nu avea cum să fie mai vinovat, ca prim-ministru, de <<păcatele” din război>>, <<deportările evreilor şi ţiganilor în Transnistria… nu ştiu ce>>, decât şeful statului (n.n.: regele Mihai I). <<Unora le dăm averile, iar pe alţii îi considerăm criminali de război – şeful de stat şi prim-ministru. Doar pentru că unul a fost slugă la ruşi şi a lăsat ţara prin abdicare, îl iertăm de toate păcatele?>>” – cf. ziarişti.online, 22 iunie 2011.
…Mă rog, întâmplător şi prin manevrele şi informaţiile manipulatorii ale unor consilieri străini, de la Cotroceniul “vrăjilor lui Manolea” (despre care consilieri străini avem ştiinţă de mult!), afirmaţiile lui Băsescu nu sunt total neadevărate, ci greşite, pentru că degeaba te munceşti să-l instruieşti pe un nerod incult, ore şi zile-n şir…incultura lui crasă tot îi “va face figura”, tot o va “sfecli” pe undeva, “prin părţile esenţiale” (…regele Mihai I a trădat România, dar nu în 1947, ci în noaptea de 23 spre 24 august 1944, pentru că Ion Antonescu tocmai negocia o ieşire onorabilă din război, iar nu “în genunchi” şi cu invazie sovietică… iar cu Ion Antonescu lucrurile ar trebui să fie lămurite, dacă toţi evreii ar fi (DAR NU SUNT!) măcar ca Wilhelm Filderman, preşedintele Uniunii Evreilor din România – cel ce declară perfid, aruncând toată mizeria vremurilor dictaturii regelui Carol al II-lea în spinarea legionarilor, pasămite…”fascişti”, încurcând toată istoria românească şi europeană – …dar, printre sminteli şi falsuri istorice, strecurându-se şi adevărul nevinovăţei lui Ion Antonescu, faţă de problema evreilor şi ţiganilor, legată de lagărele din Transnistria: „A fost mult acuzat regimul Mareşalului Ion Antonescu ca fiind înfeudat nazismului şi Mareşalul însuşi a fost executat de agenţii Moscovei ca fascist. Adevărul este că Mareşalul Antonescu este cel care a pus capăt mişcării fasciste în România, oprind activităţile teroriste ale Gărzii de Fier din 1941 şi suprimând toate activităţile politice ale acestei organizaţii. Eu însumi, răspunzând unei întrebări a lui Antonescu la procesul său – montat de comunişti – am confirmat că teroarea fascistă de stradă a fost oprită în România la 21 ianuarie 1941, zi în care Mareşalul a luat măsuri draconice pentru a face să înceteze anarhia fascistă provocată de această organizaţie şi restabilirea ordinii în ţară. În timpul perioadei de dominaţie hitleristă în Europa, eu am fost în contact permanent cu Mareşalul Ion Antonescu, care a făcut foarte mult bine pentru îndulcirea soartei evreilor expuşi persecuţiilor rasiale naziste… Eu am fost martorul unor scene emoţionante de solidaritate şi de ajutor între români şi evrei în momente de grele încercări din timpurile imperiului nazist din Europa. Mareşalul Antonescu a rezistat cu succes presiunilor naziste care cereau măsuri dure contra evreilor… El este cel care mi-a dat paşapoarte în alb pentru salvarea de teroarea nazistă a evreilor din Ungaria a căror viaţă era în pericol! Datorită politicii sale, averile evreilor au fost puse sub un regim de administraţie tranzitorie care, făcându-le să pară pierdute, le-a asigurat conservarea în scopul restituirii lor la momentul oportun. Am menţionat aceste lucruri pentru a sublinia faptul că poporul român, chiar când a avut într-o măsură limitată controlul ţării, a demonstrat sentimente umanitare şi de moderaţie politică” – cf. ziarişti. online, 22 iunie 2011).
…Ei, dar ce importanţă vor fi având afirmaţiile unui analfabeto-incult complet amoral, faţă de o Federaţie Rusă care nu este DELOC străină de “mânăriile” Washingtonului, pentru înscăunarea, în noaptea de 6 decembrie 2009, a acestei slugi perfecte, Traian Băsescu? De avut, ai – căci joi, pe 30 iunie 2011 (deci nu imediat, ci LA O SĂPTĂMÂNĂ de la, aparent, ineptele declaraţii băsesciene!…la timp pentru a acoperi …ţipetele de moarte ale exasperaţilor greci, care simt, ca şi noi, românii, acum un an, jungherul, înfipt în spate, al  FMI-ului asasin!!! – România a fost “poligonul de testare abatorială”!!!), iată şi Declaraţia reprezentantului oficial al Ministerului Afacerilor Externe din Rusia, A. Lucaşevici:
 “Rusia este nemulţumită de declaraţiile recente ale preşedintelui Traian Băsescu despre faptul că: “In locul mareşalului I. Antonescu, în 1941, şi eu (n. red.: Băsescu) aş fi trimis soldaţii români peste Prut”, pentru participarea la agresiunea Germaniei hitleriste împotriva URSS. Astfel de declaraţii, făcute mai ales în contextul zilei de doliu a comemorării a 70 de ani de la începutul celui de-al doilea Război Mondial ( n. red., în limba rusă: Marele Război pentru Apărarea Patriei), în timpul căruia poporul nostru a pierdut 27 de milioane de vieţi omenşsti, declaraţii pe care nu poţi să le explici prin situaţia politică internă, nici prin întrebările provocatoare ale jurnaliştilor.
Este evident că această BRAVADĂ NERUŞINATĂ, care justifică agresiunea fascistă şi profanează memoria milioanelor de victime ale nazismului, sunt inacceptabile şi trebuie să primească o reacţie adecvată DIN PARTEA EUROPEI CIVILIZATE (n.n.: unde o fi fost “EUROPA asta CIVILIZATĂ”, când Estul ei gemea, de decenii, sub cizma sovietico-rusească/a Armatei Roşii, drept consecinţă a…”trădării civilizate”, a lui Winston Churchill şi Franklin Delano Roosevelt, de la Ialta…???!!!).
30 iunie 2011”.
…De fapt, ce anume masca tot bâlciul ăsta internaţional…cu “fascism” şi cu “victime ale nazismului” de acum 70 de ani, şi cu cereri de…” reacţie adecvată din partea EUROPEI CIVILIZATE”… – …da-da, de ce nu şi a S.U.A., că tot au fost, “civilizaţii” ăştia,  “colegi de măcelărie”, când, la Ialta, ne-au vândut zalhanalei sovietice?
…Mda. Ia să vedem ce “bâzâia” prin Europa…”civilizată”, PE DEDESUBTUL gesturilor hiperbolic-retorice, de “soldat lăudăros” din commedia dell ‘arte (să zicem, Scarica Bombardoni…) –  ale acestui “teatru chinezesc” al…”civilizaţilor”…favorizate de tâmpenia (doar atât?!) khazarului Băsescu:
a-“Peste 2.000 de protestatari din Barcelona au încercat, azi, să blocheze dezbaterile din Parlamentul catalan, într-o manifestare de nemulţumire faţă de reducerile bugetare, relatează BBC”– cf. evz.ro, 15 iunie 2011.

b-“Parlamentul Greciei votează miercuri pentru măsurile de austeritate cerute pentru ca ţara să primească împrumuturile (n.n.: obligatorii şi asasine!), necesare evitării falimentului (n.n.: ba, tocmai: catalizatoare de FALIMENT!).

Intre timp, mii de oameni au ieşit pe străzile capitalei Atena, în a doua zi de grevă generală, pentru a protesta faţă de aceste măsuri şi privatizările (n.n.: jaful externo-masonizat!), anunţate de guvern, iar confruntările cu poliţia au devenit violente.

Premierul elen Giorgios Papandreou, care are o majoritate de doar cinci voturi, dintre care două nesigure, în Parlament (nesiguranţa Parlamentelor este “mama” reuşitelor “strecurării” masonice, până în sânul naţiunilor, pentru a împlânta, acolo, pumnalul lor asasin!), speră să treacă măsurile de austeritate necesare pentru a primi de la FMI şi statele zonei euro o tranşă de 12 miliarde de euro, dintr-un total de 110, necesare pentru ca ţara să nu intre în faliment chiar din luna iulie, scrie BBC News.

Chiar dacă ţara se va prăbuşi economic în scurt timp fără acest împrumut, care nu se va acorda fără măsurile de austeritate, în Grecia au izbucnit încă de marţi proteste masive şi, pe alocuri, violente, oamenii fiind nemulţumiţi de planul Guvernului. Sindicatele au cerut o grevă generală de două zile, iar grupuri de tineri de extremă stângă au atacat forţele de ordine atât marţi, cât şi miercuri.

Cel puţin 46 de oameni, dintre care 37 de poliţişti, au fost răniţi în luptele de marţi, după ce un marş la care se protesta faţă  de tăierile bugetare a devenit violent.

Acelaşi scenariu s-a repetat şi miercuri, când au existat, pe de o parte, proteste paşnice, iar pe de alta parte unele violente. 400 de tineri au atacat forţele de ordine cu bâte şi bucăţi de pavaj, în fata hotelului Hilton, încercând să ajunga în faţa Parlamentului. Poliţia i-a dispersat cu ajutorul gazelor lacrimogene

Autorităţile au baricadat un perimetru din faţa Legislativului şi au trimis 4.000 de politişti, astfel încât protestatarii să nu poată ajunge acolo, temându-se chiar că       ar putea să încerce să intre.

Sindicatele au anunţat şi ele că vor provoca o pană de curent, pentru a protesta în faţa privatizării unei părţi a companiei naţionale de electricitate.

Greva din Grecia a dus la închiderea majorităţii serviciilor publice, a băncilor, iar mai multe spitale s-au ocupat numai de urgenţe. Mai multe avioane, trenuri, autobuze şi feriboturi au fost anulate.

Protestatarii au blocat şi portul Piraeus, din apropiere de Atena, pe unde trec vasele ce leagă insulele elene de continent” – cf. ziare.com, 29 iunie 2011.

…Ce ziceţi domniile voastre, cititori cinstiţi: parcă “Europa civilizată” (n.n.: MASONIZATĂ!) are nişte probleme REALE, nu-i aşa?!…şi cu nişte oameni VII…iar nu sclifoseli “istoricizante” şi “comemorante” şi teorii tembele, scoase din măseaua dreaptă, de către un analfabet balcanico-khazar…?!

…Ia să vedem, mai departe, ce se zice despre  – …Federaţia Rusă, de data asta:

„Romania a fost ocolita de investitorii mari din Rusia, iar de acum incolo varianta unor noi intrari este cu atat mai improbabila, crede analistul. “Ei (investitorii – n. red.) primesc aprobare pentru a veni in Romania, nimic nu misca fara politic. (…) In principiu, nu vor mai fi intrari de investitii rusesti in Romania”, afirma Blanculescu.
In privinta companiilor mari deja prezente pe piata locala, controlul statului rus asupra lor este total, atat ca strategie, cat si ca tactica economica. In Romania, rusii controleaza mari companii din domenii-cheie, precum metalurgia – Mechel, Vimetco, energia – Lukoil, WIEE, si pietele de capital – banca de investitii Renaissance.
• Compania petroliera Lukoil este prezenta pe piata romaneasca din 1998, atunci cand a cumparat rafinaria Petrotel din Ploiesti. Lukoil activeaza pe piata distributiei de carburanti, printr-o retea de 310 benzinarii, precum si pe cea de furnizare de electricitate, printr-un grup energetic inaugurat pe platforma Petrotel, acolo unde lucreaza 2.500 de salariati. Compania controleaza 19% din productia Rusiei de titei.
• Grupul siderurgic Mechel a intrat pe piata romaneasca in 2002 si are circa 7.000 de angajati in combinatele Mechel Campia Turzii, Mechel Targoviste, Ductil Steel Otelu Rosu, Ductil Steel Buzau, Laminorul Braila si Mechel Reparatii Targoviste.
• Vimetco, intrata pe piata locala in 2002, detine grupul Alro, producator de aluminiu, care are peste 2.500 de angajati. Compania mai controleaza si Conef Gaz, intermediar pentru importul de gaze rusesti.
• WIEE, controlata de rusii de la Gazprom si nemtii de la Wintershall, este cel mai mare intermediar de gaze de pe plan local. Romania nu mai importa direct gaze din Rusia din anii ’90, ceea ce a dus la cresterea tarifelor catre consumatorii finali.
• O intrare mai recenta pe piata romaneasca este cea a bancii de investitii RenaissanceCapital, controlata de neozeelandezul Steven Jennings si rusul Mihail Prohorov. Renaissance va intermedia oferta publica secundara de la Petrom, programata sa aiba loc in aceasta vara. Consortiul alcatuit din Renaissance, BT Securities, Romcapital si EFG Eurobank Securities a castigat licitatia organizata de statul roman pentru intermedierea ofertei, evaluata la 500 milioane de euro.
Valentin Ionescu, fost ministru in perioada mandatului presedintelui Emil Constantinescu, actualmente consultant in management, afirma ca declaratia Rusiei este inadecvata si disproportionala in raport cu afirmatiile presedintelui, care se referea la istorie. “Este vorba despre o reactie calculata (a rusilor – n. red.), dar cred ca ea depaseste limbajul diplomatic”, spune Ionescu, accentuand ca, oricum, relatiile dintre cele doua tari au fost reci in ultimii zece ani.
Analistul explica faptul ca Rusia a fost deranjata de o “oarecare lipsa de cooperare politica” din parte Romaniei, in contextul in care Moscova nu si-a modificat politica externa din anii ’80 incoace. “Rusia incearca sa exercite si o anumita influenta politica in statele unde investeste. (…) Rusia nu separa cooperarea politica de cea economica”, puncteaza Ionescu.
Pe termen scurt, declaratiile presedintelui Basescu ar putea duce la majorarea preturilor la gazele de import, mai exact a celor din Rusia, care acopera circa 30% din consumul la nivel national. Oficialii Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) au anuntat deja ca tarifele gazelor importate din Rusia ar putea sa se majoreze cu 15% in cel de-al treilea trimestru, de la 400 de dolari/mia de metri cubi, la 460 de dolari/mia de metri cubi, potrivit Mediafax.
Rusia detine cele mai mari rezerve dovedite de gaze naturale din lume, mai exact 25% din total ori 45,47 trilioane de metri cubi. Statul rus este cel mai mare exportator de gaze naturale din lume – 179,1 miliarde de metri cubi” – cf.Wall-Street, 2 iulie 2011.
…Noi nu credem că vreun lucru, CÂT DE MIC, în “şahul” politic, extrem de atent şi periculos şi lacom, al lumii masonizate de azi, este/ar putea fi făcut întâmplător, “la plesneală”. Oricât ar fi de analfabeto-incult, Băsescu are nişte stăpâni, acolo, departe…şi acei stăpâni din Vest dezvoltă, pe linie globalistă, deci PUR NEGUSTOREASCĂ (în politică şi în afaceri, nu încap emoţiile, deci sufletul…”pleacă la plimbare”!!!), relaţii ENERGETICE tot mai prospere, cu Federaţia Rusă! Aliaţii din Europa, ai “Marelui Licurici”, au nevoie de gazul Federaţiei Ruse…ŞI, DECI, NU I-AR REFUZA NIMIC ACESTEIA (…cum nu i-au refuzat Federaţiei Ruso-Putiniene, în luptele invazioniste din Georgia –  nici Oseţia de Sud şi Abhazia, în august 2008!!!) – …nici măcar o invazie (militară sau financiară sau, pur şi simplu, de jaf al industriei şi al …wolframului şi aluminei – …de care ruşii au absolută nevoie, pentru programele lor militare, de supraveghere terestră şi de investigaţie cosmică…la fel ca americanii, dar care ne jefuiesc de alte… “substanţe”!) – în România, care stă, într-una, ca mielul la tăiere, în faţa oricărui monstru terestru, cu nume de “om de afaceri”, adică, bandit de DRUMUL MARE!!!
Cum spuneam şi într-un articol trecut, noi nu credem în vreun “rezon” al existenţei N.A.T.O.…decât ca scuză pentru “trocurile globaliste”, dintre SUA şi Rusia…: “Vladimir Putin – …naţionalist el, în felul lui…dar care, în ultima vreme, se înţelege îngrijorător de bine, cu S.U.A.” – cf. art. România curată, publicat pe 21 iunie 2011, în revistele online Singur, respectiv „StarPress-Vâlcea Turism” – şi pe 1 iulie 2011, în Jurnalul de Vrancea online.
…Bref: “mâncatul de scovergi” al lui Băsescu, din seara de miercuri, 22 iunie 2011, a fost “avizat” şi de S.U.A., şi de Federaţia Rusă (la modul labirintico-masonic, fireşte!) – şi avut (cel puţin! – …nu mai punem la socoteală răfuiala inter-evreiască, dintre Mihai I şi “prinţul” Paul…!) câteva ţinte precise:
1-să “justifice” următoarele “jafuri de stat” sau “asalturi” economic-jefuitoare violente ruseşti (realizate cu criminalii noştri autohtoni, dimpreună, “la toartă” şi pe comisioane trădătoare colosale!)  …tip ALRO SLATINA (“Alro Slatina este cea mai mare companie producătoare de aluminiu din Europa Centrală şi de Est – şi singurul producător de aluminiu şi aliaje de bază din România. Capacitatea de producţie a companiei este de peste 260.000 tone anual.
Compania este deţinută în prezent (2007) în proporţie de 87% de Vimetco (fostă Marco Group), deţinut de miliardarul rus Vitali Matsitski[1][2]. Fondul Proprietatea mai deţine aproape 10% din acţiuni”) – …şi să ne ţină, astfel, “capul sub pernă”, ca vinovaţi de “blasfemii antiruseşti”, pe când ei, ruşii, “în horă” cu americanii… şi “cu alţii” (…”aleşi”!), ne fură de ne-ndoaie…;
2-să acopere ochii celor care văd cum se reacţionează, de către popoare ne-anesteziate spiritual, tip Grecia şi Catalunia (“dizidentă”, în raport cu Spania, cică…!), faţă de mârşăviile şi crimele financiare (cu grave consecinţe în moralul/psihicul “de masă”!) ale masoneriei globalizante. Nu vedeţi că nimeni nu face puşcărie, pentru falimentele oneroase din S.U.A. (“Lehman Brothers”!!!), care au dat semnalul “crizei” artificiale mondialiste, care se va sfârşi cu catastrofa ireversibilă a populaţiei terestre sărace, deci cu…ADEVĂRATUL HOLOCAUST, CEL AL SĂRMANILOR OAMENI, CINSTIŢI ŞI MUNCITORI, AI PLANETEI?! Şi aici, reiterăm (în speranţa, iraţională, că “domnii” creduli şi fraierii se vor trezi, TOTUŞI!) o temă “dragă şi prioritară”, de pe agenda permanentă a francmasonicilor “de frunte” ai lumii – … tip, să zicem, Bill Gates: “Lumea de azi are 6, 8 miliarde de oameni … număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. ACUM, DACĂ FACEM O TREABĂ FOARTE BUNĂ CU NOILE VACCINURI, CU SERVICIILE MEDICALE, CU SERVICIILE DE SĂNĂTATE REPRODUCTIVĂ, AM PUTEA, CEL MAI PROBABIL, SĂ REDUCEM ACEST NUMĂR CU 10 SAU 15% (…) Vaccinurile sunt utilizate in scopul reducerii populatiei şi sunt  trei moduri reale în care acestea pot fi “eficiente”, din punctul de vedere al celor care doresc să reducă populaţia globului:
A) Ar putea ucide oamenii incet, intr-un mod care trece neobservat, efectele aparand poate peste 10 – 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.
B) S-ar putea reduce fertilitatea si, prin urmare, rata natalitatii in intreaga lume ar scadea, reducand astfel populatia lumii pentru mai multe generatii succesive. Aceasta metoda prin care e provocata ”moartea lenta” ar putea parea mai acceptabila pentru oamenii de stiinta care doresc sa vada populatia mondiala in scadere, dar nu au destul curaj sa ucida oamenii direct, prin medicina conventionala. Exista deja dovezi ca vaccinurile pot provoca avorturi spontane http://www.truthistreason.net/bill-gates-says-vaccines-can-help-reduce-world-population
C) Vaccinurile ar putea creste rata de deces in cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scara larga ar putea fi urmate de o eliberare deliberata a unei tulpini de gripa extrem de virulenta, cu o rată de mortalitate ridicata. Aceasta abordare a vaccinurilor ca “arme biologice”ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al caror sistem imunitar a slabit ca urmare a vaccinarilor anterioare – cf. FUNDATIA BILL ŞI MELINDA GATES” “- cf. http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html
3-să creeze, pentru români, o diversiune fals-naţionalistă, pentru că urmează o nouă tranşă de tăieri de salarii…tocmai pentru ceea ce spunea Bill Gates: lumea trebuie sărăcită, TERORIZATĂ, îmbolnăvită grav şi…straşnic RĂRITĂ!!! (…iar S.U.A. şi globaliştii sunt UNICII TERORIŞTI AI PLANETEI TERRA!!!);
4-Rusia/Federaţia Rusă, moştenitoarea “tezaurului” de ticăloşie criminală al U.R.S.S. – “să se scoată”, fie şi parţial, din punct de vedere istorico-moral, “dându-se lovită”, adică autovictimizându-se: Rusia/Federaţia Rusă (ne referim, fireşte, NU la poporul rus, atât de cumplit încercat şi atât de incredibil îndurător, DEŞI GENIAL, ÎN DUH, cât şi cel român! – ci la politicienii, militariştii/kaghebiştii şi la toate hienele lor, care, ca şi ale noastre, se dau drept “oameni de afaceri”  – …majoritatea zdrobitoare aparţinând…”poporului ales”!!!), cu, mereu, aceleaşi fumuri imperialiste şi, mereu, cu acelaşi susţinător “din umbră”, S.U.A. (ca şi în al doilea război mondial!!!) – GLOBALIŞTII TREBUIE SĂ SE LEGITIMEZE ÎNTRE EI, PENTRU CĂ, ÎN FAPT, ÎNCALCĂ ABSOLUT ORICE LEGISLAŢIE INTERNAŢIONALĂ ACTUALĂ!!!
“Amendarea” (calculat-mârlănească!), de către ruşi, a mârlanului-slugă, Băsescu – este, de fapt, încă un pumn uriaş, “altoit” peste capul, şi aşa, VINOVAT PLECAT, al României, căreia evreimea internaţională i-a creat, deja, “complexul criminal” (prin minciuna scârboasă şi arătând impotenţa sentimentului de recunoştinţă, la majoritatea evreilor, mai ales la plutocraţi…minciună vis-à-vis de aşa-zisul “holocaust românesc asupra evreilor”!). Un pumn dat României şi NEVOII EI DE MODELE MORALE/EROI (şi, prin ea, tuturor antiglobaliştilor europeni ori “de aiurea”!) de către o Moscovă care, aparent, ar avea dreptate şi “legitimitate”, în “revolta” ei (deşi Basarabia, Bucovina, Ţinutul Herţei etc. etc. erau ale noastre, iar nu ale lui Stalin şi ale… “gloriosului popor sovietic”!), pentru că a pierdut, zice ea (o zice “cu ocazia împlinirii a 70 de ani, de la Declanşarea Marelui Război pentru Apărarea Patriei”!), între 1941 si 1945, cca 27 de MILIOANE de oameni : atâta că ei, neo-sovieticii, pun la numărătoare, se pare, în această sumă enormă, şi zecile de milioane de ţărani ruşi şi ucrainieni, ucişi la “colectivizarea/colhoznicizarea cu tunul”, făcută de Stalin, şi pun şi asasinatele oribile (adevărate măceluri!) produse de komisarii politici stalinişti, din Armata Roşie…Uitând, fireşte, de lagărele siberiene, de “vorkutele” unde, nici azi, nu se ştie câte milioane de români au fost răstigniţi…
NU-I PREA CORECTĂ “NUMĂRĂTOAREA RUSĂ”, NU-I AŞA???!!! 
…DAR ĂSTA E GLOBALISMUL!… O, VOI, POPOARELOR TERESTRE: SE FACE CU COMPLICITĂŢI MONDIALE, CU PREŞEDINŢI TÂMPIŢI ŞI AMORALI ŞI CU POLITICIENI-SCLAVI, TÂMPIŢI, TRĂDĂTORI ŞI AMORALI – DAR ŞI CU POPOARE NAIVE ŞI ANESTEZIATE, DIN PUNCT DE VEDERE MORAL-SPIRITUAL!!!
…“BRAVADA NERUŞINATĂ”, DECI,  PARE A FI, MAI CURÂND, O AGRESIUNE (PENTRU PREZENT, DAR, MAI ALES, PENTRU PLANURI VIITOARE!), DIN PARTEA GLOBALIŞTILOR, MAI MULT DECÂT DIN PARTEA TÂMPIŢILOR NOŞTRI “DE FRUNTE”…care, fireşte, nu sunt străini de “toată daravera” asta!

Topice: Diverse | Comments Off on ANALFABETUL ŞI…”BRAVADA NERUŞINATĂ”

Comentarii închise.