Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

LA MULŢI ANI ZIARISTEI ANCA GOJA!

de Gelu DRAGOŞ | Octombrie 3, 2012

  Ziarista Anca GOJA de la cotidianul “Graiul Maramureşului” cred că nu ratează nici un eveniment cultural important care se desfăşoară în Maramureşul Literar şi aş îndrăzni să spun în tot Ardealul. Aşa că şi eu nu puteam rata ocazia de a o felicita public pentru ziua de 3 octombrie când îşi aniversează ziua de naştere.

  Anca GOJA este şi o prozatoare consacrată, cu premii naţionale importante obţinute, autoare a mai multor cărţi de interviuri cu mari personalităţi cu care a stat de vorbă, cărţi cu articole scrise de-a lungul timpului, dar în primul rând este un coleg bun la suflet,modest, onest şi profesionist în tot ceea ce face. Are un condei distinct, original. Poate că acesta a fost şi motivul pentru care a fost cooptată în colectivul redacţional al prestigioasei reviste “Familia Română” editată de Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” Baia Mare.

   Scriitorii maramureşeni şi-o doresc să participe la evenimentele lor literare pentru a întregi astfel evenimentele importante din viaţa lor. Mă bucur de faptul că o cunosc de ceva vreme şi îmi este prietenă şi avem, la rândul nostru, prieteni comuni.

LA MULŢI ANI FERICIŢI, ANCA GOJA, ŞI MULTE, MULTE  ÎMPLINIRI!

 

                                                                                                   

Topice: Diverse | Comments Off on LA MULŢI ANI ZIARISTEI ANCA GOJA!

Comentarii închise.