Articole recente

Arhive

Categorii

Instrumente


« | Principal | »

Asociatia umanitara Speranta pentru Romania

de admin | Mai 28, 2013

Asociatia umanitara Speranta pentru Romania organizeaza si cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, o actiune umanitara pentru copii strazii din Bucuresti. Cu ajutorul dvs in ultima vreme am fost mai des in zonele din Bucuresti in care copii strazii locuiesc in canale. Oferindu-le o masa calda, stand de vorba cu ei, ascultandu-le problemele am reusit sa ni-i facem prieteni.

Acum chiar unii dintre ei sunt colaboratorii nostri, care atunci cand dvs ne sustineti pentru a le oferi o masa calda, ei pregatesc ,,terenul”, ii anunta pe copii, in asa fel incat, atunci cand noi ajungem cu masa calda ei ne asteapta la gurile de canal. Pe data de 1 Iunie dorim sa mergem din nou la ei cu o masa calda. De curand am primit cateva telefoane de la unii dintre ei care ne spuneau ca ne asteapta ,,ca de obicei pe 1 Iunie cu mancare”.

Vom putea fi acolo, cu o masa calda la gurile de canal, doar cu ajutorul dvs. Pentru fiecare copil avem nevoie de 15 lei (include masa calda si un pachet cu alimente). In total dorim sa oferim o masa calda pentru 100 de copii, adica 1500 lei. Insa dincolo de masa calda ne dorim prietenia  cu acesti copii ai strazii. Pentru ei conteaza mai mult decat mancarea, faptul ca cineva se opreste 10 minute cu ei si ii intreaba despre problemele lor, sau pur si simplu ii asculta.

Cei care doriti sa sustineti aceasta actiune o puteti face in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale asociatiei Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: infosperanta@gmail.com, telefon 0749 402 098, 0766 365 833

Topice: Diverse | Comments Off on Asociatia umanitara Speranta pentru Romania

Comentarii închise.