Actualizare minoră pentru Google Tensor G4 în seria Pixel 8

Potrivit unui raport recent, se așteaptă ca Google Tensor G4 să fie doar o actualizare minoră față de Tensor G3 din seria Pixel 81. Deși se știe că Google lucrează la un cip Tensor complet personalizat pentru 2025, Tensor G4, care va apărea în seria Pixel 9 din 2024, va fi un cip intermediar în așteptarea lansării Tensor G51.

Tensor G3, așa cum s-a raportat anterior, este așteptat să fie o îmbunătățire semnificativă față de modelele anterioare, datorită unui hardware mult mai modern, unui nou design, îmbunătățirilor aduse procesului de fabricație de 4 nm al Samsung și unei actualizări aparente a sistemului de răcire1. Cu toate acestea, se pare că următorul an nu va aduce o actualizare la fel de mare1.

Deși detaliile specifice despre îmbunătățirile aduse de Tensor G4 nu sunt încă cunoscute, se pare că acesta va fi bazat pe placa de dezvoltare “Ripcurrent 24”, care reprezintă o ușoară îmbunătățire față de placa “Ripcurrent” a Tensor G311. Această actualizare minoră se datorează faptului că Tensor G4 este un cip intermediar în așteptarea lansării cipului complet personalizat de la Google, Tensor G51.

Deși aceste dezvoltări sunt încă în viitorul îndepărtat, cipul Tensor G3 de la Google, care urmează să fie lansat în seria Pixel 8, prezintă perspective promițătoare. Seria Pixel 8 urmează să fie dezvăluită în totalitate în octombrie11.

Referințe

1 https://9to5google.com/2023/09/17/google-tensor-g4-minor-update-report/

11https://isp.page/news/google-tensor-g4-reportedly-set-for-just-a-minor-upgrade-over-pixel-8s-tensor-g3/

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]