Apple Avertizează Împotriva Încărcătoarelor Neautorizate pentru Apple Watch

Apple a publicat recent un document de suport care avertizează clienții împotriva utilizării încărcătoarelor neautorizate pentru Apple Watch. Acestea pot cauza încărcare lentă, sunete repetate și reducerea duratei de viață a bateriei. Conform Apple, clienții ar trebui să utilizeze doar încărcătoare produse de Apple sau încărcătoare care au certificarea Made for iPhone (MFi) cu insigna Made for Apple Watch.

Apple oferă imagini cu încărcătoarele autentice Apple Watch și explică textul și marcajele regulatorii care pot fi pe cablu. “Încărcătoarele care nu sunt produse de Apple ar putea avea culori diferite, text sau alte designuri pe suprafața conectorului de încărcare”, se menționează în documentul de suport.

Apple oferă, de asemenea, o listă cu numerele de model pentru toate cablurile pe care le-a produs până în prezent și oferă instrucțiuni pentru verificarea producătorului unui încărcător folosind un Mac. Pentru a utiliza această metodă, Apple Watch trebuie să fie conectat la Mac. Când este conectat, accesați Setări sistem și apoi faceți clic pe … General. Alegeți Despre și apoi Raport sistem. Sub USB, alegeți încărcătorul Apple Watch pentru a vizualiza detaliile. Încărcătoarele de ceas create de Apple vor lista Apple Inc. ca producător.

Apple spune că clienții pot asigura că folosesc un încărcător de la un terț certificat căutând etichetarea Made for Watch sau căutând în baza de date publică a Apple a accesoriilor MFi.

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce înseamnă un încărcător certificat MFi?
MFi (Made for iPhone) este un program de licențiere pentru dezvoltatorii de accesorii hardware și software care funcționează cu tehnologia Apple. Un încărcător certificat MFi a fost aprobat de Apple pentru a fi compatibil și sigur pentru utilizare cu dispozitivele Apple.

Cum pot verifica dacă încărcătorul meu Apple Watch este certificat MFi?
Puteți verifica dacă încărcătorul dvs. este certificat MFi căutând eticheta Made for Apple Watch sau căutând în baza de date publică a Apple a accesoriilor MFi.

Ce se întâmplă dacă folosesc un încărcător neautorizat pentru Apple Watch?
Folosirea unui încărcător neautorizat pentru Apple Watch poate duce la încărcare lentă, sunete repetate și reducerea duratei de viață a bateriei. Apple recomandă utilizarea doar a încărcătoarelor produse de Apple sau a celor care au certificarea MFi.

Explicații termeni

Certificare MFi (Made for iPhone): Un program de licențiere pentru dezvoltatorii de accesorii hardware și software care funcționează cu tehnologia Apple. Un produs certificat MFi a fost aprobat de Apple pentru a fi compatibil și sigur pentru utilizare cu dispozitivele Apple.

Încărcător neautorizat: Un încărcător care nu a fost produs de Apple și nu are certificarea MFi. Aceste încărcătoare pot cauza probleme, cum ar fi încărcarea lentă, sunete repetate și reducerea duratei de viață a bateriei1.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]