Apple pregătește lansarea unui iPad Air mai mare și a unui iPad Pro cu ecran OLED în primăvară

Apple, gigantul tehnologic cunoscut pentru inovațiile sale, are în plan lansarea unor produse noi și îmbunătățite în 2024. Conform reporterului Bloomberg, Mark Gurman, Apple intenționează să lanseze un iPad Air de dimensiuni mai mari, care se va alătura modelului existent de dimensiuni mai mici, precum și un iPad Pro cu ecran OLED, despre care s-a zvonit anterior1.

În plus, compania va lansa un MacBook Air actualizat, care va folosi noul procesor M3 al Apple, care a debutat recent în noul MacBook Pro de 14 inch și în noile iMac-uri. Se pare că noul iPad Air va avea un ecran de 12,9 inch, care se va alătura modelului de 10,9 inch, aducând gama mult mai aproape de opțiunile iPad Pro de 11 și 12,9 inch1.

Gurman nu a oferit o dată specifică, menționând doar că dispozitivele vor sosi “la începutul anului 2024”. El a adăugat că Apple speră să îmbunătățească vânzările ambelor linii de produse. Compania va lansa și o nouă versiune a Apple Pencil, a scris Gurman. El spune că Pencil va fi a treia generație a dispozitivului principal Pencil, deci ar fi probabil similar cu cel pe care compania l-a lansat acum cinci ani1.

Întrebări frecvente

Ce este un ecran OLED?
OLED (Organic Light Emitting Diodes) este un tip de tehnologie de afișare care utilizează diode emițătoare de lumină organice pentru a crea o imagine. Avantajele includ culori mai vibrante, negru mai profund și unghiuri de vizualizare mai largi comparativ cu LCD.

Ce este procesorul M3 al Apple?
Procesorul M3 al Apple este o componentă hardware care alimentează unele dintre cele mai recente dispozitive ale companiei, inclusiv MacBook Pro de 14 inch și noile iMac-uri. Este cunoscut pentru performanța sa superioară și eficiența energetică.

Ce este Apple Pencil?
Apple Pencil este un dispozitiv de intrare de tip stilou produs de Apple, conceput pentru a funcționa cu iPad. Acesta permite desenarea și scrierea cu precizie pe ecranul iPad-ului.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]