Assassin’s Creed Mirage: O revenire la origini

Assassin’s Creed Mirage pare să aducă seria înapoi la rădăcinile sale în cel mai bun mod posibil1. Povestea și gameplay-ul se aseamănă mai mult cu ceea ce a făcut AC atât de popular în primul rând, iar noul cadru și mecanica de joc bazată pe stealth-ul social par să arate că seria și-a îndeplinit în sfârșit promisiunea făcută în 20071.

Lupta în Mirage: o combinație între stilurile vechi și noi

Lupta în Mirage se simte la fel de strânsă și distractivă ca în ultimele jocuri din serie1. Mecanica generală de luptă din Odyssey și Valhalla este prezentă, deși nivelurile inamicilor și numerele de daune au fost eliminate în favoarea barelor de sănătate, contraatacurilor și rostogolirilor de evitare1. Deși acest lucru poate părea un pas înapoi în stilul de luptă prea simplu și ușor al jocurilor mai vechi, lupta în Assassin’s Creed Mirage s-a simțit semnificativ mai provocatoare și reactivă1.

Stealth-ul, punctul forte al jocului

Stealth-ul este aspectul în care Assassin’s Creed Mirage strălucește cu adevărat1. Deplasarea prin umbre și ascunderea în plină vedere se simte mai răsplătită și captivantă de data aceasta, iar în scurt timp m-am surprins încercând să rămân cât mai ascuns posibil, chiar și în străzi aglomerate sau în umbre1. Pentru prima dată în mult timp, Assassin’s Creed se simte din nou ca o adevărată aventură de stealth, asemănătoare cu zilele timpurii ale seriei1.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]