Assassin’s Creed Mirage: O revenire la origini

Assassin’s Creed Mirage pare să aducă seria înapoi la rădăcinile sale în cel mai bun mod posibil1. Povestea și gameplay-ul se aseamănă mai mult cu ceea ce a făcut AC atât de popular în primul rând, iar noul cadru și mecanica de joc bazată pe stealth-ul social par să arate că seria și-a îndeplinit în sfârșit promisiunea făcută în 20071.

Lupta în Mirage: o combinație între stilurile vechi și noi

Lupta în Mirage se simte la fel de strânsă și distractivă ca în ultimele jocuri din serie1. Mecanica generală de luptă din Odyssey și Valhalla este prezentă, deși nivelurile inamicilor și numerele de daune au fost eliminate în favoarea barelor de sănătate, contraatacurilor și rostogolirilor de evitare1. Deși acest lucru poate părea un pas înapoi în stilul de luptă prea simplu și ușor al jocurilor mai vechi, lupta în Assassin’s Creed Mirage s-a simțit semnificativ mai provocatoare și reactivă1.

Stealth-ul, punctul forte al jocului

Stealth-ul este aspectul în care Assassin’s Creed Mirage strălucește cu adevărat1. Deplasarea prin umbre și ascunderea în plină vedere se simte mai răsplătită și captivantă de data aceasta, iar în scurt timp m-am surprins încercând să rămân cât mai ascuns posibil, chiar și în străzi aglomerate sau în umbre1. Pentru prima dată în mult timp, Assassin’s Creed se simte din nou ca o adevărată aventură de stealth, asemănătoare cu zilele timpurii ale seriei1.

Releated

Chromebook Plus: Lansarea laptopurilor cu cerințe hardware și caracteristici exclusive

Google a lansat recent o nouă gamă de laptopuri Chromebook Plus, care vin cu cerințe hardware minime și caracteristici exclusive. Aceste dispozitive sunt menite să ofere o performanță superioară în comparație cu modelele anterioare de Chromebook1. Pe 8 octombrie, opt laptopuri noi cu marca Chromebook Plus vor fi lansate în America de Nord, cu prețuri […]

Boți de celebrități alimentați de inteligență artificială: viitorul divertismentului interactiv

Progresele rapide ale inteligenței artificiale (AI) au deschis calea către o nouă eră a divertismentului interactiv. Boții de celebrități bazați pe inteligență artificială devin acum o tendință populară, oferind utilizatorilor o experiență unică și captivantă. Acești roboți nu numai că imită personalitățile celebrităților celebre, dar oferă și o platformă pentru ca utilizatorii să interacționeze cu […]