Aurora R16 de la Alienware: Un Colos al Gaming-ului cu Overclocking la 6.1GHz

Alienware, cunoscut pentru producția de echipamente de gaming de înaltă performanță, a lansat recent desktop-ul Aurora R16, o adevărată bestie a gaming-ului. Acesta se mândrește cu capacitatea de a overclocka la o viteză spectaculoasă de 6.1GHz, fiind pregătit să facă față celor mai exigente provocări ale jocurilor moderne2.

Desktop-ul Aurora R16 este echipat cu componente care îi permit să atingă o viteză incredibilă de overclocking de 6.1GHz, făcându-l capabil să gestioneze chiar și cele mai avansate jocuri1. Această viteză de overclocking este posibilă datorită procesorului Intel de generația a 14-a, i9-14900K, care poate atinge o viteză de 6GHz chiar din cutie3. Deși această frecvență este doar o viteză „Thermal Velocity Boost” de scurtă durată, este totuși ceva ce Intel poate folosi ca un avantaj față de AMD3.

Cu toate acestea, nu doar viteza de overclocking face din Aurora R16 un produs remarcabil. Intel a făcut overclocking-ul mai ușor cu noua sa funcție XTU AI Assist, care va fi disponibilă doar pe i9-4900K3. Într-o demonstrație pentru media, un reprezentant Intel a arătat cum aplicația XTU poate determina rapid tensiunile ideale ale nucleului procesorului, setările de alimentare a plăcii de bază și „alte butoane de reglare” pentru a determina vitezele de performanță sigure3. Aceasta este o caracteristică care va fi cu siguranță apreciată de jucătorii care doresc să-și optimizeze performanța sistemului.

În concluzie, noul desktop Aurora R16 de la Alienware este un produs de gaming de top, care combină performanța de înaltă calitate cu capacitatea de overclocking impresionantă. Cu o viteză de până la 6.1GHz, acesta este pregătit să facă față celor mai exigente provocări ale jocurilor moderne.

Releated