Câți cai putere are Aston Martin Vantage gt3?

Aston Martin Vantage GT3 se distinge pe piața automobilelor de curse prin performanța sa remarcabilă, având o putere de 535 de cai putere. Această mașină de competiție, care a primit autorizația FIA pentru a concura în campionatele actuale, este propulsată de un motor V8 turbo de 4.0 litri AMG, optimizat special de inginerii de la Aston Martin Racing.

Designul exterior al Vantage GT3 este definit de agresivitate și eleganță, cu prize de aer frontale modificate, minijupuri generoase, aripi largi și oglinzi laterale de un nou design. La spate, un spoiler de mare incidență și un profil extractor de carbon contribuie la aspectul său rapid și amenințător.

În interior, Vantage GT3 este echipat cu o cușcă de protecție din oțel, o consolă centrală și un tablou de bord din carbon realizat de Cosworth, o cutie de viteze secvențială ZF cu opt trepte, un sistem de ambreiaj și frânare Alcon și amortizoare reglabile Ohlins pe patru căi. Un element cheie al acestei mașini este greutatea sa uscată, care contribuie la performanța dinamică excepțională.

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce este un motor V8 turbo?
Un motor V8 turbo este un motor cu opt cilindri în configurație V, echipat cu un sau mai multe turbocompresoare pentru a crește puterea și eficiența.

Ce înseamnă autorizația FIA?
Autorizația FIA se referă la aprobarea Federației Internaționale de Automobilism pentru ca un vehicul să participe în competițiile de curse recunoscute la nivel internațional.

Ce reprezintă greutatea uscată a unui vehicul?
Greutatea uscată a unui vehicul este masa acestuia fără lichidele de operare, cum ar fi combustibilul, uleiul și lichidul de răcire.

Termeni utilizați

  • Cai putere (CP): Unitate de măsură pentru puterea unui motor.
  • Cușcă de protecție: Structură metalică destinată să protejeze habitaclul în caz de accident.
  • Amortizoare reglabile: Componente ale suspensiei care pot fi ajustate pentru a modifica comportamentul mașinii pe drum.
  • Spoiler: Element aerodinamic montat pe partea posterioară a unui vehicul pentru a îmbunătăți aderența la viteză mare.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]