Ce a fost anunțat la BlizzCon 2023?

BlizzCon 2023, convenția anuală a Blizzard, a revenit la formatul său fizic după câțiva ani de evenimente anulate sau exclusiv online. Acesta a avut loc la Anaheim Convention Center pe 3 și 4 noiembrie1. În cadrul ceremoniei de deschidere, au fost făcute o serie de anunțuri importante legate de jocurile populare ale companiei, precum Diablo IV, Overwatch 2, Hearthstone și World of Warcraft123.

Actualizări majore pentru jocurile Blizzard

În cadrul BlizzCon 2023, Blizzard a anunțat trei extinderi pentru World of Warcraft, parte a unui arc de poveste epic numit „Worldsoul Saga”. Prima extindere, numită „The War Within”, va fi lansată în 20241. În plus, Blizzard a dezvăluit următorul erou care va apărea în Overwatch 2, dar a sugerat și alte noutăți care urmează să fie lansate, inclusiv un nou erou de daune, un nou erou de suport, o nouă hartă și un nou mod de joc1.

Diablo 4 a primit, de asemenea, atenție, cu dezvăluirea primei sale extinderi, „Vessel of Hatred”, care va fi lansată la sfârșitul anului 202423. Extinderea va include o nouă regiune, precum și una din Diablo 2, și va veni cu o clasă nouă care nu a apărut niciodată într-un joc Diablo înainte3.

O nouă eră pentru Blizzard

BlizzCon 2023 a marcat un moment important pentru Blizzard, având loc la scurt timp după ce Microsoft a finalizat achiziția companiei3. Phil Spencer, șeful Xbox, a fost prezent pe scenă în cadrul ceremoniei de deschidere a BlizzCon, unde a menționat StarCraft și a sugerat că jocurile Blizzard vor ajunge pe Xbox3.

Întrebări frecvente

Ce este BlizzCon?

BlizzCon este o convenție anuală organizată de Blizzard Entertainment pentru a celebra jocurile și comunitățile sale. Evenimentul include anunțuri de jocuri, panouri de discuții, concursuri și multe altele.

Ce este World of Warcraft?

World of Warcraft este un joc de rol online masiv multiplayer (MMORPG) dezvoltat de Blizzard Entertainment. Este unul dintre cele mai populare și de succes jocuri de acest gen, cu milioane de jucători din întreaga lume.

Ce este Overwatch 2?

Overwatch 2 este un joc de tir în echipă dezvoltat de Blizzard Entertainment. Este continuarea popularului joc Overwatch și introduce noi eroi, moduri de joc și actualizări ale gameplay-ului.

Ce este Diablo 4?

Diablo 4 este cel mai recent joc din seria populară de jocuri de rol de acțiune Diablo, dezvoltată de Blizzard Entertainment. Jocul continuă povestea seriei, cu jucătorii luptându-se împotriva forțelor răului în lumea întunecată a Sanctuary.

Ce este Xbox?

Xbox este o marcă de console de jocuri video dezvoltată și deținută de Microsoft. Numele Xbox este folosit pentru o serie de console de jocuri lansate de Microsoft, începând cu Xbox original în 2001.

Releated