Ce este aplicația gratuită Samsung?

Utilizatorii Samsung se confruntă adesea cu dificultăți atunci când încearcă să schimbe limba pentru aplicația Samsung Free. Deși această opțiune nu este încă disponibilă, există câteva soluții alternative pe care le puteți încerca.

Soluții pentru schimbarea limbii în aplicația Samsung Free

 1. Schimbarea limbii telefonului: Încercarea de a schimba limba telefonului nu va afecta limba în care este afișată conținutul din aplicația Samsung Free. Aceasta este o caracteristică pe care inginerii noștri o iau în considerare pentru viitor1.
 2. Adăugarea sau eliminarea limbilor: Dacă sunteți bilingv sau învățați o limbă nouă, puteți adăuga acea limbă pe telefonul dvs. Samsung și chiar să o setați ca limbă implicită. Acest lucru vă poate ajuta să vă exersați abilitățile lingvistice sau să utilizați limba în care vă simțiți cel mai confortabil2.
 3. Ștergerea cache-ului și a datelor aplicației: Uneori, ștergerea cache-ului și a datelor aplicației Samsung Free poate rezolva problemele de afișare a conținutului în limba dorită3.

Concluzie

Deși schimbarea limbii în aplicația Samsung Free nu este încă o opțiune disponibilă, există câteva soluții alternative pe care le puteți încerca. În viitor, inginerii Samsung iau în considerare adăugarea acestei caracteristici, ceea ce ar putea rezolva această problemă pentru utilizatorii interesați.

FAQ

 1. Ce este aplicația Samsung Free?
  Samsung Free este un centru de divertisment care oferă știri și acces instant la jocuri și conținut TV gratuit și premium4.
 2. Cum pot accesa Watch on Samsung Free?
  Watch on Samsung Free este disponibil pentru utilizatorii Samsung Free printr-o actualizare a aplicației din 3 mai 20214.

Explicații de termeni

 • Cache: Date temporare stocate de aplicații pentru a accelera accesul ulterior la acele date3.
 • Limbă implicită: Limba în care un dispozitiv sau o aplicație afișează conținutul atunci când nu este specificată o altă limbă2.

Releated