Cel mai bun cip de telefon: Tensor G3 în Pixel 8

O nouă generație de cipuri pentru telefoane

Tensor G3 în Pixel 8 este considerat cel mai bun cip de telefon de astăzi, datorită capacităților sale de procesare și optimizări pentru inteligența artificială1. Acest cip nu este cel mai rapid de pe piață, dar este specializat în a face anumite lucruri pe care Google le consideră importante, cum ar fi algoritmi de AI și ML1.

Avantajele Tensor G3

Cu Tensor G3, Pixel 8 și Pixel 8 Pro beneficiază de următoarele avantaje:

  1. Performanță îmbunătățită: Cipul Tensor G3 permite rularea a de două ori mai multe modele de învățare automată pe dispozitiv, comparativ cu prima generație de Tensor de pe Pixel 63.
  2. Algoritmi AI și ML: Pixel 8 câștigă în fața concurenței datorită algoritmilor AI și ML pe care Google îi consideră importanți1.
  3. Securitate sporită: Tensor G3 lucrează împreună cu cipul de securitate Titan M2 pentru a proteja informațiile personale și a face Pixel mai rezistent la atacuri sofisticate4.

Îmbunătățiri în fotografiere și înregistrare video

Tensor G3 aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește fotografierea și înregistrarea video pe Pixel 8 și Pixel 8 Pro3. De exemplu, Live-HDR captează detalii mai mari, culori îmbunătățite, contrast și gamă dinamică pentru videoclipuri3. În plus, actualizarea Magic Eraser pe Pixel 8 Pro permite eliminarea unor distrageri mai mari, folosind modele AI pentru a crea fotografii de înaltă calitate3.

Concluzie

Deși Tensor G3 în Pixel 8 nu este cel mai rapid cip de telefon, este specializat în a face anumite lucruri pe care Google le consideră importante, cum ar fi algoritmi de AI și ML1. Acest lucru îl face să se distingă de concurență și să ofere o experiență de utilizare superioară pentru utilizatorii de telefoane Pixel 8 și Pixel 8 Pro.

Releated