Cine a conceput iPhone-ul Apple?

Apple, unul dintre cele mai cunoscute și respectate branduri din lume, este renumit pentru designul său inovator și atenția meticuloasă la detalii. În centrul acestei reputații se află iPhone, un dispozitiv care a revoluționat industria telefoanelor mobile și a stabilit noi standarde pentru designul produselor tehnologice.

Echipa de design industrial de la Apple joacă un rol esențial în fiecare etapă a procesului de dezvoltare a produselor, de la conceptul preliminar până la producerea produsului final meticulos lucrat. Această echipă este renumită la nivel mondial pentru atenția lor meticuloasă la detalii și standardele de înaltă calitate pe care le folosesc pentru a selecta materialele, procesele de fabricație și culorile și finisajele finale1.

Un exemplu concret al acestei abordări este iPhone. Echipa de design lucrează îndeaproape cu designerii de hardware și software pentru a optimiza experiența utilizatorului. Ei se străduiesc să se asigure că interfața și ecranul Multi-Touch răspund intenției utilizatorului, indiferent de modul în care dispozitivul este ținut1.

În România, iSTYLE, un partener premium Apple, a redeschis recent cel mai mare magazin al său în București. Magazinul din Mall Băneasa Shopping City prezintă un nou design adaptat conceptului Apple Premium Partner (APP). Redesignul a mărit suprafața magazinului la 180 de metri pătrați, iar numărul de produse expuse a triplat2.

Pentru a sărbători redeschiderea, iSTYLE a organizat o expoziție numită “Design the Future”, care include modele de smartphone-uri începând cu iPhone 2G din 2007 până la iPhone 14 Pro Max lansat anul trecut2.

Întrebări frecvente

Cine a proiectat iPhone-ul de la Apple?
Echipa de design industrial de la Apple este responsabilă pentru proiectarea iPhone-ului. Această echipă lucrează îndeaproape cu designerii de hardware și software pentru a optimiza experiența utilizatorului1.

Ce este un partener premium Apple (APP)?
Un partener premium Apple (APP) este un revânzător autorizat de Apple care oferă o experiență de cumpărături specifică Apple Store. Membrii echipei de vânzări APP sunt special instruiți pentru a oferi această experiență2.

Explicații ale termenilor folosiți

Design industrial: Este un proces de design aplicat produselor care sunt produse prin metode de producție în masă.

Interfață Multi-Touch: Este o tehnologie care permite unui utilizator să interacționeze cu ceea ce este afișat direct pe ecran, mai degrabă decât să utilizeze un mouse sau un touchpad.

Apple Premium Partner (APP): Este un revânzător autorizat de Apple care oferă o experiență de cumpărături specifică Apple Store.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]