Cum să obțineți Netflix gratuit în 2023?

Într-o lume în care streamingul online a devenit o parte esențială a vieții noastre de zi cu zi, Netflix a reușit să se impună ca un gigant al industriei. Cu peste 200 de milioane de abonați la nivel global, platforma continuă să lanseze producții de succes precum „Squid Game” și „The Queen’s Gambit”1. Cu toate acestea, costul abonamentului poate fi o barieră pentru mulți utilizatori. În acest articol, vom explora diferite metode prin care puteți obține acces la Netflix gratuit sau la un cost redus în 2023.

Netflix gratuit prin T-Mobile

Una dintre cele mai bune metode de a obține Netflix gratuit în SUA este prin oferta „Netflix on Us” a T-Mobile. Acest ISP acoperă factura Netflix atunci când obțineți date prin planurile lor Magenta sau Magenta MAX, ca parte a strategiei lor de marketing1.

Reducerea costului abonamentului Netflix

Dacă ofertele gratuite nu sunt disponibile în țara dumneavoastră sau dacă ISP-ul decide să întrerupă aceste oferte, există alte metode de a obține Netflix la un cost redus. Una dintre acestea este împărțirea costului abonamentului cu prietenii sau familia. O altă metodă este utilizarea cardurilor cadou cu discount sau abonarea la Netflix în țări precum Turcia și Argentina, unde costul abonamentului este mai mic, folosind un VPN1.

Netflix la un preț redus prin StellarFi

O altă metodă de a obține Netflix gratuit sau la un cost redus este prin utilizarea serviciului StellarFi. Prin referirea a cel puțin 2 prieteni pe lună la StellarFi, veți primi un credit de 5 dolari de fiecare dată când cineva se înscrie folosind linkul dumneavoastră unic de referire. Aceste credite pot fi folosite pentru a acoperi costul abonamentului Netflix2.

Netflix la un preț redus prin ExpressVPN

Un alt truc pentru a obține Netflix la un preț redus este prin utilizarea unui VPN, cum ar fi ExpressVPN. Acesta vă permite să vă conectați la un server din Turcia, unde costul Netflix este mult mai mic. Apoi, puteți cumpăra un card cadou în lira turcească și să vă creați un cont Netflix turcesc4.

Întrebări frecvente

Ce este Netflix?

Netflix este o platformă de streaming online care oferă o gamă largă de filme, seriale și documentare. Utilizatorii pot accesa conținutul oriunde și oricând, pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.

Ce este un VPN?

Un VPN, sau rețea virtuală privată, este un serviciu care vă permite să navigați pe internet în mod anonim și în siguranță. Acesta vă ascunde adresa IP reală și vă permite să apăreați ca și cum ați fi conectat de la o altă locație.

Ce este T-Mobile?

T-Mobile este un furnizor de servicii de internet și de telefonie mobilă cu sediul în SUA. Ei oferă o varietate de planuri și servicii, inclusiv oferta „Netflix on Us”, care acoperă costul abonamentului Netflix pentru utilizatorii lor.

Ce este StellarFi?

StellarFi este un serviciu care vă permite să obțineți credite pentru facturile dumneavoastră prin referirea prietenilor. Aceste credite pot fi folosite pentru a acoperi costul abonamentului Netflix.

Ce este ExpressVPN?

ExpressVPN este un serviciu VPN care vă permite să vă schimbați adresa IP și să navigați pe internet în mod anonim. Acesta poate fi folosit pentru a accesa conținut restricționat geografic, cum ar fi Netflix din alte țări.

Releated