Cum va fi Samsung S24 Ultra?

Samsung Galaxy S24 Ultra, următorul telefon de top al gigantului tehnologic, este așteptat să fie lansat în curând, iar zvonurile și scurgerile de informații despre acesta încep să se înmulțească. Acesta ar putea fi cel mai bun telefon Android al anului, cu specificații și caracteristici care îl plasează în fruntea competiției3.

Design și Ecran

Se așteaptă ca Samsung Galaxy S24 Ultra să aibă un design similar cu predecesorul său, Galaxy S23 Ultra, dar cu unele modificări minore. Imaginile scurse și randările neoficiale sugerează că telefonul va avea laturi din titan și un ecran extrem de luminos de 6,8 inci. Ecranul ar putea avea o rată de reîmprospătare de 144Hz, ceea ce îl face ideal pentru jocuri și vizionarea de conținut video de înaltă calitate3.

Cameră și Performanță

Se așteaptă ca Samsung Galaxy S24 Ultra să aibă camere mult mai bune decât se aștepta. În timp ce S23 a fost apreciat pentru calitatea camerei sale, unele imagini păreau supra-saturate cu culori nerealiste. S24 Ultra ar putea folosi inteligența artificială pentru a genera imagini, scrie conținut precum e-mailuri și mesaje, traduce text și multe altele5.

Preț și Disponibilitate

Se așteaptă ca Samsung Galaxy S24 Ultra să fie lansat pe 17 ianuarie, cu un preț posibil de peste $1,199.99 / £1,249 / AU$1,9493.

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce este Samsung Galaxy S24 Ultra?
Este următorul telefon de top al Samsung, așteptat să fie lansat în curând.

Când va fi lansat?
Data de lansare posibilă este 17 ianuarie.

Cât va costa?
Prețul posibil este de peste $1,199.99 / £1,249 / AU$1,949.

Ce îmbunătățiri aduce față de modelul anterior?
Se așteaptă ca S24 Ultra să aibă un ecran mai luminos, o rată de reîmprospătare mai mare, camere îmbunătățite și performanțe superioare.

Explicații termeni

Rată de reîmprospătare: Numărul de ori pe secundă în care ecranul își actualizează imaginea. O rată de reîmprospătare mai mare poate face mișcarea pe ecran să pară mai fluidă.

Titan: Un metal rezistent și ușor folosit în multe aplicații industriale, inclusiv în fabricarea telefoanelor mobile.

Inteligență artificială (AI): Tehnologie care permite computerelor și altor dispozitive să învețe, să raționeze și să ia decizii similare cu cele umane.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]