De ce îmi returnez iPhone 15 Pro: O analiză detaliată

În ciuda așteptărilor ridicate, iPhone 15 Pro nu a adus îmbunătățiri semnificative în comparație cu modelul anterior, iPhone 14 Pro. În acest articol, vom explora motivele pentru care am decis să returnez iPhone 15 Pro și să continui să folosesc modelul anterior.

Calitatea construcției

Una dintre caracteristicile remarcabile ale iPhone 15 Pro este construcția sa din titan, care înlocuiește oțelul inoxidabil al iPhone 14 Pro1. Surprinzător, am descoperit că prefer senzația mai grea a modelului de anul trecut, iar în testele de durabilitate, oțelul inoxidabil al 14 Pro s-a dovedit a fi mai rezistent la căderi decât titanul 15 Pro1. Oțelul inoxidabil lustruit al 14 Pro rezistă și mai bine la zgârieturi în comparație cu titanul vopsit al 15 Pro1.

Comutatorul de înmuire versus butonul de acțiune programabil

iPhone 15 Pro a înlocuit comutatorul de înmuire tradițional cu un buton de acțiune programabil1. Acest lucru poate fi considerat un avantaj sau un dezavantaj, în funcție de preferințele personale. În cazul meu, am constatat că îmi lipsește comutatorul de înmuire și nu am găsit butonul de acțiune programabil la fel de util.

USB-C și video ProRes

O schimbare majoră în iPhone 15 Pro este trecerea la portul USB-C de la vechiul port Lightning, oferind viteze USB 3.01. Cu toate acestea, dacă vă bazați pe transferuri de fișiere fără fir, această schimbare s-ar putea să nu fie revoluționară. De asemenea, am descoperit că niciunul dintre cablurile mele USB-C de mare viteză nu se potrivește în gaura de pe carcasa oficială a telefonului Apple1.

Concluzie

În concluzie, iPhone 15 Pro este, fără îndoială, un telefon uimitor, dar nu aduce îmbunătățiri semnificative față de iPhone 14 Pro. Calitatea construcției, comutatorul de înmuire și portul USB-C nu au fost suficiente pentru a justifica upgrade-ul. Prin urmare, am decis să returnez iPhone 15 Pro și să continui să folosesc iPhone 14 Pro.

Releated