Două conturi WhatsApp pe un singur telefon: Noua soluție a Meta pentru utilizatori

Mark Zuckerberg a dezvăluit o funcție cu două conturi pentru WhatsApp. Numeroase birouri corporative au adoptat WhatsApp pentru comunicările lor interne, apreciind confortul și comoditatea acestuia. Provocarea de a distinge între conversațiile personale și cele profesionale a persistat o vreme. Într-un anunț recent, Mark Zuckerberg a dezvăluit o soluție practică la această problemă. El a împărtășit o postare pe Facebook cu o captură de ecran a funcției de comutare a conturilor WhatsApp, împreună cu o legendă care anticipează capacitatea viitoare de a gestiona două conturi WhatsApp într-o singură aplicație pe telefonul unei persoane1.

Pentru a configura un al doilea cont, veți avea nevoie de un al doilea număr de telefon și de o cartelă SIM sau de un telefon care acceptă multi-SIM sau eSIM. Pur și simplu deschideți setările WhatsApp, faceți clic pe săgeata de lângă numele dvs. și faceți clic pe „Adăugați cont”. Acest lucru vă va permite să gestionați două conturi separate în cadrul aplicației. În plus, veți avea posibilitatea de a personaliza setările de confidențialitate și de notificare pentru fiecare dintre aceste conturi în mod independent1.

În această postare pe blog, compania a avertizat, de asemenea, utilizatorii: „Ca memento, utilizați numai WhatsApp oficial și nu descărcați imitații sau versiuni false ca modalitate de a obține mai multe conturi pe telefonul dvs. Mesajele dvs. sunt sigure și private numai atunci când utilizați WhatsApp oficial”1.

Releated