Evenimentul de lansare a produsului Huawei: un accent pe recunoștință și dispozitive noi

Huawei Technologies a organizat un eveniment de lansare a produsului pe 25 septembrie 2023, unde compania a început prin a-și exprima recunoștința Chinei pentru sprijinul acordat. Evenimentul a avut loc la Shenzhen și a fost transmis în direct în magazinele Huawei, 156 de mass-media locale și platformele de social media din China. Yu Chengdong, CEO al grupului de afaceri de consum al Huawei, a anunțat lansarea unui nou produs de tabletă numit MatePad Pro 13.2, despre care a susținut că este mai ușor și mai subțire decât produsele rivale.

Totuși, evenimentul i-a dezamăgit pe mulți telespectatori care se așteptau la informații despre seria de smartphone-uri Mate 60. Subiectul „Conferința de presă a lui Huawei nu a menționat smartphone-uri” a început să fie în tendințe pe platforma de socializare Weibo, cu peste 8 milioane de vizualizări. După eveniment, Huawei și-a actualizat site-ul oficial pentru a adăuga prețuri pentru Mate 60 Pro+, începând de la 8.999 de yuani (1.230 USD) și versiunea Mate 60 RS Ultimate Design, la prețuri de la 12.999 de yuani. În comparație, noul iPhone 15 Pro de la Apple are un preț de la 7.999 de yuani în China.

Momentul evenimentului a fost, de asemenea, văzut ca fiind simbolic, deoarece a avut loc cu ocazia aniversării a doi ani de la întoarcerea în China a președintelui rotativ al Huawei, Meng Wanzhou.

Releated