Evoluția mecanicii de traversare a apei în Marvel’s Spider-Man 2, inspirată de Sunset Overdrive

În Marvel’s Spider-Man 2, jucătorii vor putea experimenta o serie de mișcări noi pentru a traversa New York City, iar una dintre aceste mișcări evoluează dintr-o mecanică întâlnită în jocul Sunset Overdrive, dezvoltat de Insomniac Games1. Această mecanică permite personajelor Peter și Miles să alunece pe suprafața apei, oferind o nouă dimensiune în ceea ce privește deplasarea în oraș.

Traversarea apei în Sunset Overdrive

Aaron Espinoza, senior community manager pentru Insomniac, a menționat pe rețelele de socializare că “una dintre adăugările mele preferate în ceea ce privește traversarea în Spider-Man 2 este modul în care poți aluneca pe apă”1. Acest lucru este ilustrat printr-un exemplu de gameplay, iar Espinoza adaugă că “s-ar putea să fi auzit despre asta în câteva videoclipuri de previzualizare. O mică istorie Insomniac pentru voi: este similar cu alunecarea pe apă în Sunset Overdrive!”1. Dacă nu ați jucat Sunset Overdrive, puteți vedea un exemplu de alunecare pe apă în acest joc în videoclipul postat de YouTuber-ul ‘Art Izon’1.

Cum va influența alunecarea pe apă gameplay-ul în Spider-Man 2

Alunecarea pe apă va permite personajelor Miles și Peter să mențină viteza și să se deplaseze rapid pe suprafața apei, fără a fi nevoie să folosească pânzele lor de păianjen1. Această mecanică adaugă o nouă dimensiune în ceea ce privește deplasarea în oraș și oferă jucătorilor mai multe opțiuni pentru a explora New York City într-un mod dinamic și captivant.

În concluzie, Marvel’s Spider-Man 2 aduce o evoluție interesantă a mecanicii de traversare a apei, inspirată de Sunset Overdrive. Această adăugire va permite jucătorilor să se deplaseze rapid și eficient pe suprafața apei, oferind o experiență de joc îmbunătățită și mai captivantă.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]