Evoluția mecanicii de traversare a apei în Marvel’s Spider-Man 2, inspirată de Sunset Overdrive

În Marvel’s Spider-Man 2, jucătorii vor putea experimenta o serie de mișcări noi pentru a traversa New York City, iar una dintre aceste mișcări evoluează dintr-o mecanică întâlnită în jocul Sunset Overdrive, dezvoltat de Insomniac Games1. Această mecanică permite personajelor Peter și Miles să alunece pe suprafața apei, oferind o nouă dimensiune în ceea ce privește deplasarea în oraș.

Traversarea apei în Sunset Overdrive

Aaron Espinoza, senior community manager pentru Insomniac, a menționat pe rețelele de socializare că „una dintre adăugările mele preferate în ceea ce privește traversarea în Spider-Man 2 este modul în care poți aluneca pe apă”1. Acest lucru este ilustrat printr-un exemplu de gameplay, iar Espinoza adaugă că „s-ar putea să fi auzit despre asta în câteva videoclipuri de previzualizare. O mică istorie Insomniac pentru voi: este similar cu alunecarea pe apă în Sunset Overdrive!”1. Dacă nu ați jucat Sunset Overdrive, puteți vedea un exemplu de alunecare pe apă în acest joc în videoclipul postat de YouTuber-ul ‘Art Izon’1.

Cum va influența alunecarea pe apă gameplay-ul în Spider-Man 2

Alunecarea pe apă va permite personajelor Miles și Peter să mențină viteza și să se deplaseze rapid pe suprafața apei, fără a fi nevoie să folosească pânzele lor de păianjen1. Această mecanică adaugă o nouă dimensiune în ceea ce privește deplasarea în oraș și oferă jucătorilor mai multe opțiuni pentru a explora New York City într-un mod dinamic și captivant.

În concluzie, Marvel’s Spider-Man 2 aduce o evoluție interesantă a mecanicii de traversare a apei, inspirată de Sunset Overdrive. Această adăugire va permite jucătorilor să se deplaseze rapid și eficient pe suprafața apei, oferind o experiență de joc îmbunătățită și mai captivantă.

Releated

Chromebook Plus: Lansarea laptopurilor cu cerințe hardware și caracteristici exclusive

Google a lansat recent o nouă gamă de laptopuri Chromebook Plus, care vin cu cerințe hardware minime și caracteristici exclusive. Aceste dispozitive sunt menite să ofere o performanță superioară în comparație cu modelele anterioare de Chromebook1. Pe 8 octombrie, opt laptopuri noi cu marca Chromebook Plus vor fi lansate în America de Nord, cu prețuri […]

Boți de celebrități alimentați de inteligență artificială: viitorul divertismentului interactiv

Progresele rapide ale inteligenței artificiale (AI) au deschis calea către o nouă eră a divertismentului interactiv. Boții de celebrități bazați pe inteligență artificială devin acum o tendință populară, oferind utilizatorilor o experiență unică și captivantă. Acești roboți nu numai că imită personalitățile celebrităților celebre, dar oferă și o platformă pentru ca utilizatorii să interacționeze cu […]