Fortnite se întoarce pe iPhone în Europa datorită noilor reglementări ale UE

Fortnite, popularul joc dezvoltat de Epic Games, se pregătește să revină pe dispozitivele iOS în Europa, în urma unor schimbări recente în politica App Store a Apple. Aceste modificări sunt rezultatul noilor reglementări ale Uniunii Europene, care permit acum dezvoltatorilor de aplicații să-și distribuie produsele prin intermediul propriilor magazine de aplicații, în afara App Store-ului Apple.

Epic Games a anunțat că intenționează să-și aducă propriul magazin de jocuri, Epic Games Store, pe iPhone și iPad. Acest lucru înseamnă că utilizatorii de iPhone și iPad vor putea instala și juca Fortnite fără a fi nevoiți să folosească App Store-ul Apple. Fortnite a fost interzis pe App Store în ultimii ani din cauza unui litigiu legal.

Cu toate acestea, CEO-ul Epic, Tim Sweeney, a criticat noile schimbări planificate de Apple, numindu-le “o nouă instanță deviousă de conformare malefică”. Sweeney a susținut că taxa de 0,50 pe utilizator pe care Apple intenționează să o impună dezvoltatorilor de aplicații, cum ar fi Epic Games, va costa o sumă notabilă de bani. El a numit această plată “taxe de gunoi”.În ciuda acestor critici, Epic Games este “hotărât” să lanseze pe iOS și să concureze cu App Store, a declarat Sweeney.

Întrebări frecvente

Ce este Fortnite?
Fortnite este un joc video popular dezvoltat de Epic Games. Este cunoscut pentru modul său de joc “Battle Royale”, în care 100 de jucători se luptă unul împotriva celuilalt până când rămâne un singur supraviețuitor.

Ce este Epic Games Store?
Epic Games Store este un magazin de jocuri digital dezvoltat de Epic Games. Acesta oferă o varietate de jocuri video pentru utilizatori să cumpere și să descarce.

Ce este App Store?
App Store este magazinul de aplicații al Apple pentru dispozitivele iOS, cum ar fi iPhone și iPad. Acesta permite utilizatorilor să cumpere și să descarce aplicații și jocuri.

Ce este un litigiu legal?
Un litigiu legal este un dezacord sau o dispută care este rezolvată în instanță. În acest caz, Epic Games a avut un litigiu cu Apple în legătură cu politica App Store.

Ce înseamnă “taxe de gunoi”?
“Taxe de gunoi” este un termen peiorativ folosit de Tim Sweeney, CEO-ul Epic Games, pentru a descrie taxa pe care Apple intenționează să o impună dezvoltatorilor de aplicații pentru fiecare utilizator al aplicației lor1234.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]