Google anunță „Asistentul cu Bard” pentru Android și iOS

Google a anunțat recent „Asistentul cu Bard”, o nouă funcție pentru dispozitivele Android și iOS care combină tehnologia Asistentului Google cu inteligența artificială generativă a chatbot-ului Bard12. Această combinație promite să ofere un asistent digital mai intuitiv, inteligent și personalizat2. Principalele caracteristici ale Asistentului cu Bard includ:

  • Integrare cu serviciile Google: Asistentul cu Bard poate accesa Gmail, Google Drive și Google Docs pentru a răspunde la întrebări și a vă ajuta în gestionarea sarcinilor1.
  • Interacțiune multimodală: Asistentul cu Bard acceptă intrări text, voce sau imagine și poate efectua acțiuni în numele utilizatorului12.
  • Experiență contextuală: Asistentul cu Bard oferă un overlay conversațional care se plasează deasupra ecranului, permițând interacțiunea cu conținutul din fundal1.

Google descrie Asistentul cu Bard ca un „experiment în stadiu incipient” și intenționează să îl lanseze pentru testarea de către utilizatorii timpurii înainte de a deveni disponibil publicului larg în următoarele câteva luni1. Acesta reprezintă o evoluție a Asistentului Google, care a fost lansat acum șapte ani1.

Integrarea cu serviciile Google

Asistentul cu Bard va fi integrat cu unele dintre serviciile Google pe care le utilizați deja, cum ar fi Gmail și Google Docs, facilitând gestionarea celor mai importante aspecte ale vieții voastre2. De exemplu, puteți cere Asistentului cu Bard să vă actualizeze cu privire la e-mailurile importante pe care le-ați ratat în această săptămână, iar acesta va afișa un rezumat al mesajelor relevante1.

Interacțiunea cu Asistentul cu Bard

Asistentul cu Bard vă permite să interacționați cu el prin text, voce sau imagini și poate chiar să vă ajute să efectuați acțiuni2. De exemplu, dacă ați făcut o fotografie cu un cățeluș drăguț pe care doriți să o postați pe rețelele de socializare, puteți plasa overlay-ul Asistentului cu Bard peste fotografia dvs. și să îi cereți să scrie o postare pentru dvs. 1. Asistentul cu Bard va folosi imaginea ca indiciu vizual, va înțelege contextul și vă va ajuta cu ceea ce aveți nevoie1.

Lansarea Asistentului cu Bard

Google intenționează să lanseze Asistentul cu Bard pentru testarea de către utilizatorii timpurii înainte de a deveni disponibil publicului larg în următoarele câteva luni1. Asistentul cu Bard va fi disponibil atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS1.

Releated