iPad Air 2024: O nouă viziune cu ecran mai mare

Apple, gigantul tehnologic cunoscut pentru inovațiile sale, se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air în primăvara acestui an. După un an întreg în 2023 fără nicio actualizare hardware pentru iPad, așteptările sunt mari pentru noile modele.

Potrivit unor schițe presupuse publicate de 91mobiles, noul iPad Air va avea un ecran mai mare de 12,9 inch, o creștere semnificativă față de modelul actual de 10,9 inch. Acest lucru ar aduce iPad Air la aceeași dimensiune de ecran ca și cel mai mare iPad Pro.

Această strategie de lansare a produselor pare să fie în linie cu abordarea recentă a Apple, care a introdus cele mai mari dimensiuni de ecran pentru iPhone și MacBook Air la prețuri mai accesibile. Compania a lansat anul trecut pentru prima dată un MacBook Air de 15 inch.

Întrebări frecvente

1. Când se așteaptă lansarea noului iPad Air?

Se așteaptă ca noul iPad Air să fie lansat în primăvara acestui an.

2. Care va fi dimensiunea ecranului noului iPad Air?

Noul iPad Air va avea un ecran de 12,9 inch, o creștere semnificativă față de modelul actual de 10,9 inch.

3. Cum se compară noul iPad Air cu iPad Pro?

Noul iPad Air va avea aceeași dimensiune de ecran ca și cel mai mare iPad Pro.

Explicații termeni

iPad Air: iPad Air este o linie de tablete concepută, dezvoltată și comercializată de Apple. Este mai subțire și mai ușoară decât iPad-ul standard.

Hardware: Hardware-ul se referă la componentele fizice ale unui computer sau dispozitiv. În cazul unui iPad, aceasta ar include ecranul, procesorul, camera și alte componente interne.

Schițe: În acest context, schițele se referă la desenele tehnice sau planurile care arată designul și caracteristicile unui produs, în acest caz, noul iPad Air.

91mobiles: 91mobiles este un site de știri și recenzii de tehnologie care adesea publică informații despre produsele viitoare bazate pe zvonuri și scurgeri de informații.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]