iPhone 15: Cum să menții bateria sănătoasă mai mult timp cu această nouă funcție

iPhone 15 vine cu o funcție nouă care vă poate ajuta să mențineți bateria sănătoasă pentru o perioadă mai lungă de timp. Conform The Verge și MacRumors, seria iPhone 15 are opțiunea de a se opri din încărcare la 80% 1. Această limitare a timpului de utilizare a iPhone-ului între încărcări ar trebui să însemne că procesul natural de degradare a bateriei se întâmplă mult mai lent, menținând sănătatea bateriei iPhone-ului mai ridicată pentru o perioadă mai lungă de timp.

Această nouă opțiune se alătură setării Optimized Battery Charging, care există deja în meniul Battery Health & Charging, găsit în secțiunea principală Battery din meniul Settings1. Această setare de lungă durată a iPhone-ului oprește încărcarea la 80% în timpul perioadelor obișnuite de încărcare și apoi încarcă restul de 20% chiar înainte de a fi probabil să scoateți telefonul din priză, astfel încât telefonul să stea la încărcare completă (o stare solicitantă pentru o baterie) pentru cât mai puțin timp posibil1.

Pentru a profita de această funcție, utilizatorii trebuie să activeze opțiunea în meniul Settings al iPhone-ului lor. Acest lucru ar trebui să ajute la menținerea unei baterii sănătoase pentru o perioadă mai lungă de timp și să ofere o experiență de utilizare îmbunătățită pentru posesorii de iPhone 15.

Releated