Jocuri video ascunse în octombrie 2023: descoperă aceste nestemate

În octombrie 2023, lumea jocurilor video este plină de surprize și titluri interesante care merită jucate. În ciuda apariției unor jocuri AAA precum un nou Assassin’s Creed și accesul timpuriu la Forza Motorsport, există și alte jocuri care au trecut neobservate, dar care merită atenția jucătorilor1.

Silent Hope, The Lamplighters League și Wargroove 2

Aceste trei jocuri au fost lansate în prima săptămână a lunii octombrie și, deși nu au primit atât de multă atenție ca Forza Motorsport și Assassin’s Creed Mirage, merită să le încercați:

  1. Silent Hope: Un roguelike cu o lume în care doar o prințesă închisă într-o lacrimă uriașă poate vorbi. Jucătorii controlează șapte eroi care colaborează cu prințesa pentru a explora un abis uriaș în căutarea regelui prins în adâncuri1.
  2. The Lamplighters League: Un joc de strategie supranatural dezvoltat de Harebrained Schemes, creatorii seriei Shadowrun și Battletech. Inspirat de poveștile pulp ale începutului secolului XX, jocul prezintă un stil artistic de desene animate și o interpretare vocală carismatică1.
  3. Wargroove 2: Un joc de strategie care continuă succesul primului Wargroove, oferind jucătorilor o experiență tactică captivantă și o poveste interesantă1.

Cum să descoperiți mai multe jocuri ascunse

Dacă sunteți în căutarea unor jocuri video românești sau indie care să vă surprindă, există câteva resurse pe care le puteți explora:

  • Top 7: Upcoming Romanian Games (2023 Edition): Un videoclip de pe YouTube care prezintă cele mai interesante jocuri românești care urmează să fie lansate în 20232.
  • 2023 Upcoming Indie Game Hidden Gems: Un alt videoclip de pe YouTube care se concentrează pe patru jocuri indie care ar putea trece neobservate în 20233.
  • The Annual 2023 Summer Steam Sale Hidden Gems Thread: Un fir de discuție pe Reddit care prezintă o listă de jocuri ascunse disponibile în cadrul reducerilor de vară Steam din 20236.

Nu uitați să verificați și listele de lansări de jocuri video de pe IGN4 și alte videoclipuri de pe YouTube care prezintă cele mai bune jocuri noi din octombrie 20235.

Releated