Le pasă oamenilor dacă ai un Android?

În societatea noastră modernă, tehnologia joacă un rol semnificativ în multe aspecte ale vieții noastre, inclusiv în relațiile amoroase. Un studiu recent a descoperit că alegerea smartphone-ului poate avea un impact considerabil asupra succesului în dragoste.

Studiul, realizat de Decluttr, o companie care ajută clienții să vândă articole tech nedorite, a implicat 1.502 persoane singure din SUA. Rezultatele au arătat că 70% dintre participanți ar prefera să se întâlnească cu cineva care deține un iPhone în locul unui utilizator Android. Aproape două cincimi dintre respondenți au afirmat că telefonul pe care îl folosește o persoană poate influența primele impresii în timpul unei întâlniri1.

Interesant este că doar 65% dintre utilizatorii de iPhone ar fi dispuși să meargă la o primă întâlnire cu cineva care deține un smartphone Android. În contrast, doar 53% dintre utilizatorii de Android ar spune același lucru despre persoanele care folosesc iPhone1.

Studiul a dezvăluit și alte aspecte interesante legate de întâlnirile în era digitală. Mai mult de o treime dintre bărbații chestionați au recunoscut că un telefon cu ecranul spart ar avea un impact negativ la o primă întâlnire, deoarece ar sugera că partenerul nu este financiar stabil și nu se preocupă de îngrijirea de sine. În contrast, femeile intervievate s-au arătat mai puțin preocupate de ecranele sparte, dar au recunoscut că ar fi deranjate de un model vechi de telefon1.

Întrebări frecvente

Ce este un smartphone?
Un smartphone este un telefon mobil avansat care combină funcționalitățile unui computer personal cu cele ale unui telefon mobil. Acesta permite utilizatorilor să efectueze apeluri, să trimită mesaje text, să navigheze pe internet, să facă fotografii, să asculte muzică și să utilizeze diverse aplicații.

Ce este Android?
Android este un sistem de operare pentru dispozitive mobile dezvoltat de Google. Este utilizat pe o varietate de dispozitive, inclusiv pe smartphone-uri și tablete.

Ce este iPhone?
iPhone este o linie de smartphone-uri produsă de Apple Inc. Acestea rulează sistemul de operare iOS, dezvoltat de Apple.

Ce este Decluttr?
Decluttr este o companie care ajută clienții să vândă articole tech nedorite. Compania a realizat studiul menționat în acest articol.

Ce înseamnă “persoană singură” în contextul acestui studiu?
În contextul acestui studiu, termenul “persoană singură” se referă la persoanele care nu sunt într-o relație romantică la momentul realizării studiului.

Releated

Pentru ce este singura aplicație UL?

Într-o lume în care tehnologia evoluează într-un ritm amețitor, Samsung continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin interfața One UI. Această interfață, concepută pentru a oferi o experiență mai curată, mai simplă și mai intuitivă, se adresează nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor de dispozitive mobile. One UI este mai mult decât […]