Microsoft Anulează Limitările de Stocare pentru Fotografii în OneDrive

Microsoft a decis să anuleze recenta limitare a stocării fotografiilor în conturile utilizatorilor de OneDrive, după ce a întâmpinat o reacție puternică din partea clienților3. Inițial, compania a anunțat în august că fotografiile din Galeria OneDrive a unui utilizator și din fiecare dintre albumele lor salvate ar conta separat pentru limita de stocare2. Această decizie a stârnit nemulțumirea utilizatorilor, determinând Microsoft să revizuiască politica.

Înainte de această schimbare, Microsoft a anunțat că toate copiile unei fotografii din Galeria OneDrive a unui utilizator și din fiecare dintre albumele lor salvate ar conta separat pentru limita de stocare4. Aceasta însemna că, dacă un utilizator avea aceeași fotografie salvată în mai multe albume, fiecare copie a fotografiei ar fi contat separat, consumând astfel mai mult spațiu de stocare. Această decizie a fost întâmpinată cu nemulțumire de către utilizatori, care au considerat că este o încercare de a-i forța să cumpere mai mult spațiu de stocare.

Cu toate acestea, Microsoft a ascultat feedback-ul primit de la utilizatori și a decis să anuleze această decizie. Compania a învățat că „nu există furie ca furia unui client nemulțumit”1 și a ales să pună nevoile utilizatorilor pe primul loc. Această schimbare demonstrează angajamentul Microsoft de a oferi o experiență de utilizare cât mai bună pentru clienții săi, chiar și atunci când acest lucru implică renunțarea la decizii anterioare.

Releated